Слънчев Бряг - предложения за евтини нощувки през 2011

• 24 138
  • 242
  •   1
Отговори
# 45
в повечето хотели на Сънито се разрешава да вземеш домашния любимец ..... срещу заплащане естествено  Wink

# 46
Добро Утро   food010
Гледам и Алба са си пуснали ..."солените" цени за 2011 ... хм на какво отгоре искат толкова пари .. на мишките в стаите ли  hahaha
стои си миналата година моя мъж в стаята (аз на фитнес) и се чука на вратата .. мъжа отваря и вижда от рецепцията момчето с още един друг мъж и му казват :" Извинете може ли да погледнем нещо ?" и моя мъж  newsm78 пита :" какво да погледнете" и ония му викат :" ми капан за мишки " ама червени и двамата  Embarassed Embarassed ...ииии моя мъж вика :"КАКВООО  Shocked" ония вече  Joy.. та така си почивахме с капаните за мишки ... и се чудя ... тя мишка навре ли се веднъж няма оттърване ..много смело дигат цените ама аз следващия път без котката си  там не отивам и ще искам преференции за нея - спа процедури туй онуй иначе ще има джангър Twisted Evil

Лелееееее ужас. Това ако ми се случи, незнам какво ще направя. И в кой хотел беше това?

# 47
Албата разбира се  Laughing ....
е какво има да правиш след като си платил .. почиваш си надявайки се да не ти откъсне крака да речем някоя мишка на олл инклузив  newsm62

в миналогодишната тема коментирахме хотел Поморие ... някой отсядал ли е в него ? цените бяха добри и сега като гледам  #Crazy са прекалено сладки 80 лв през юли / август  със 30 % намаление до март  Shocked .. ако е верррнооо   newsm78   car003  

п.с. ОПС ГРЕШКА ..цените са на човек  Banghead tantrum

# 48
"Поморие" в никакъм случай  Naughty В стаите нямало климатици и е било някакъв ужас просто  Sick

# 49
ахам  Rolling Eyes ами .. има време до юни месец..... ще се осъзнаят те ...аз следя Гларус и Астория също но за сега цените им са средна работа 100 ... 100 и няколко за двама

оххх .. силллно се надявам Чайка да направят намаление  Praynig

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 14:17 от Ashanti79

# 50
НА мен една колежка миналата година бяха в Сънито в хотел Поморие през юли. Каза ми че много им е харесало/но те за пръв път са били на Олл Инклузив и естествено че ще им хареса/
Дори мъжът и е бил две вечери на стрийптиз бар.
А спомням си че ми каза за анимацията че не е много доволна, защото обръщали повече внимание на децата от чужбина. А българчетата били много малко в хотела.
Аз съм бил в Роял Парк на Елените. Мога твърдо да го кажа че е един от най-добрите хотели за Олл Инклузив почивка на черноморието. Дори има и собствен Аква парк. Направо е супер. Собствена плажна ивица и шезлонг за всеки. Страхотни аниматори. Вкусна храна и доста нощни заведение в парка към хотела.

# 51
Какъв "Поморие", какъв ужас  ooooh! Любимо, комунистическо време  Laughing Много е бил зле хотелът  newsm78

Аз се отказах от офертата за "Империал", с една дума не си платих резервацията.
Сега оставам на ласт минит за юни.
Ашанти, аз за "Алба" се точа, имаше мнооого изгодна оферта началото на юни, миналата година - в ласт минит де  Crazy

# 52
Ашанти, аз за "Алба" се точа, имаше мнооого изгодна оферта началото на юни, миналата година - в ласт минит де  Crazy
мхм ... иди иди

# 53
# 54
# 55
72лв на човек за полупансион  tooth
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=413

# 56
то тва е промоция с патканите  -10 % отстъпка за ранни записвания ... смятай ги  Sunglasses

# 57
Не Ви трябва полупансион. От Олл Инклузив по хубава почивка няма, дори да е малко по скъпичко.

# 58
Вал, и аз съм на това мнение, но само за хора, пиещи алкохол. Иначе извинявай, ама да дадеш 30-40лв повече за ол инклузив, и да изпиеш само 1 бира за деня - не си струва.

# 59
темата не е за препоръки и наставления кой по колко и какво яде и дали вообще ще яде !   има си хора си за ОИ и за НВ

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 19:50 от Ashanti79

Общи условия

Активация на акаунт