Слънчев Бряг - предложения за евтини нощувки през 2011

• 24 126
  • 242
  •   1
Отговори
# 60
[Аз се връщам да си допиша, а Бояна М сериозна фирма ли е?

Резервирах през тях за Хризантема миналата година- момичето беше много любезно и нямах никакви проблеми при настаняването. Колебаех се между Несебър бийч и Хризантема, тя ме насочи като разбра че сме с малко дете/имаше анимация и огромен двор/.

# 61
Мерси  Hug От тях чакам отговор утре.
Мисля и Хризантема, имат изгодно оферти за началото на юни.

# 62
Някой бил ли е в Манията?
Може ли да сподели отзиви от купона?

# 63
  • Beyond the Frontiers
Лично аз бих препоръчала хотелите Витоша и Рила - http://www.rila-vitosha.com/ . Първа линия, Рила е малко по-навътре от алеята и не е толкова шумно.

# 64
Лично аз бих препоръчала хотелите Витоша и Рила - http://www.rila-vitosha.com/ . Първа линия, Рила е малко по-навътре от алеята и не е толкова шумно.
хмм днеска таман го оглеждах ама не видях оферти по агенциите за 2011...  Rolling Eyes на сайта пише че е само на база ВВ   food002 Галактик а знаеш ли дали предлагат и вечеря или ОИ ?

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 01:42 от Ashanti79

# 65
Снощи се натъкнах на оферта за "Орел" и "Астория" за ОИ, на смещни цени /около 780лв за двама за  7 дви/ с чадър и шезлонг на плажа  Thinking Малко се съмнявам да е истина, но за всеки счучай направих запитване  Crossing Arms

# 66
Ето ги цените в хотел Орел за 2011г. Цените са на ден на база All

лято 2011 01 май - 15 юни 2011; 10 септември - 10 октомври 2011
Единична стая 55 лв.
Двойна стая 82 лв.

16 юни - 07 юли 2011; 01 септември - 09 септември 2011
Единична стая 74 лв.
Двойна стая 104 лв.

08 юли - 15 юли 2011; 16 август - 31 август 2011
Единична стая 84 лв.
Двойна стая 120 лв.

16 юли - 15 август 2011
Единична стая 108 лв.
Двойна стая 146 лв

# 67
А това са цените в хотел Астория

Цени 2011 (ALL INCLUSIVE)
01 май - 15 юни 2011; 10 сепември - 09 октомври 2011
Единична стая - парк 59 лв.
Единична стая - море 65 лв.
Двойна стая - парк 98 лв.
Двойна стая - море 108 лв.

16 юни - 07 юли 2011; 01 септ - 09 септ 2011
Единична стая - парк 78 лв.
Единична стая - море 86 лв.
Двойна стая - парк 113 лв.
Двойна стая - море 130 лв.

08 юли - 15 юли 2011; 16 авг - 31 авг 2011
Единична стая - парк 94 лв.
Единична стая - море 98 лв.
Двойна стая - парк 140 лв.
Двойна стая - море 153 лв.

16 юли - 15 август 2011
Единична стая - парк 117 лв.
Единична стая - море 133 лв.
Двойна стая - парк 172 лв.
Двойна стая - море 194 лв.

# 68
А дали наистина имат включени чадъри и шезлонги на плажа в тези цени? То колкото и да е мизерничко направо си струва, ако е така. С парите които ще спестим ще си направим второ море  Crossing Arms В кит цените са малко по-ниски.

# 69
  • Beyond the Frontiers
Ashanti79, не - работят само със закуска. Реално нямат ресторант.

Между Орел и Астория, бих предпочела Астория като база е по-прилично. Иначе наистина мястото им е добро. Не вярвам да имат чадъри и шезлонги на плажа, освен ако шефът им не го е взел на концесия, което силно ме съмнява. Паркингът им е мъничък и мисля, че се доплащаше.

# 70
тес цениии те моат да си гии  censored .. миналото лято юни юли е било по 50 - 60 лв за двама ама има време до юни  smile3508 newsm48
Ая  там за чадър на плажа забрави , самия плаж е пренаселен ... а на плаж ходихме точно отстрани Дюн а по точно от левия му хълбок на едно място което по случайност не беше отдадено на любителите на парашути  newsm62 .... чадър ... йок ... поне станахме черни

# 71
Здравейте , следя темата и да ви кажа и аз като вас още не мога да реша окончателно накъде да се насоча! Какво ще кажете за "Тракия плаза" и за "Родопи Цвете Флора" някой ходил ли е там? - сега имат изгодни оферти в кит  http://kitt.bg/bg/sea-holidays/sunny-beach-hotels/rodopi-zvete-flora/prices/  Аз искам хем да ми е евтино , хем да е хубав х-л с чисти стаи и добра храна ОИ , искаше ми се и шезлог + чадър на плажа , но няма Sad , а детето иска водни пързалки и затова съм се спряла на тези два х-ла за сега .

# 72
Искам и друго да попитам при НВ само закуска + вечеря ли се полага или с тях има и безалкохолно ,сладолед и т.н.  или не е като при ОИ ? Понеже сладоледа и соковете са мноого важни за децата  Laughing

# 73
Искам и друго да попитам при НВ само закуска + вечеря ли се полага или с тях има и безалкохолно ,сладолед и т.н.  или не е като при ОИ ? Понеже сладоледа и соковете са мноого важни за децата  Laughing

Мисля че е само закуска + вечеря, т.е. без сладоледи и безалкохолно.

# 74
  • Beyond the Frontiers
Здравейте , следя темата и да ви кажа и аз като вас още не мога да реша окончателно накъде да се насоча! Какво ще кажете за "Тракия плаза" и за "Родопи Цвете Флора" някой ходил ли е там? - сега имат изгодни оферти в кит  http://kitt.bg/bg/sea-holidays/sunny-beach-hotels/rodopi-zvete-flora/prices/  Аз искам хем да ми е евтино , хем да е хубав х-л с чисти стаи и добра храна ОИ , искаше ми се и шезлог + чадър на плажа , но няма Sad , а детето иска водни пързалки и затова съм се спряла на тези два х-ла за сега .
Здравейте,
няколко години бях управител на хотел Цвете, така че питайте - информацията ми е от първа ръка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт