С Дюканска фигура галантна ще сложа шапка елегантна -246

• 29 938
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
УУУ ще има бой пак май  Whistling Whistling Whistling Whistling

Само Деситка да се включи по-късничко и си го поделете Laughing Laughing Laughing Laughing лястовичке!
Щото тя ще се бори със зъби и нокти за него hahaha hahaha hahaha

# 601
Аз пък си имам стара слабост ... ще се наградя с едно шерифско протеинче  newsm43

ПП Тяя, четох старите ти постове и виждам че 2008 година сме започнали режима почти заедно, ти си свалила 25 кг, аз 32.  Да, аз  изтървах прасето, качих килограми, на поправителен съм и съм тук  за да намеря подкрепата докато се напъвам.  Чудя се ти обаче, след като си слаба и с постоянни килограми, как така след като една година не си писала и дума във форума реши, че трябва да влезеш първо в тая тема и да обиждаш хора, които не познаваш и други, които са те подкрепяли в трудните моменти.

ППП Valtcheva
ето ти го протеинчето

ПППП veroni76
ето  го Калин Врачански

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 18:55 от Екатерина :)

# 602
а що пак станахме 41 стр.....изтрихме "бисерите" на оназ пача ли?

ох моя настоящ любимец Деймиън от Вампирските дневници го няма.....

малко офф топик, ама как качвате снимки.....нещо ич не ми е ясно!

# 603
Няма ли някой да ми качи моят любимец Калин Врачански. Нали си е нашенче момчето, пък и красавец Peace

# 604
хехехех:) аз съм кралицата на пачите и ме именувай Пачавурник! ти са к'во...с друи никове ли ще влизаш! смешничка!

я си глей работата! вониш и те подушваме

# 605
а бре ама тая полудялата няма ли кой да я премахне ,това е форум за нормални здравомислещи хора,а не чат за психично болни мила ,чак ми е жал за тебе

някой преди ен страници бяха споменали за срещичката във неделя,пишете ме и мене Mr. Green
много ми се ще да се запозная със сродни душици и такива пожънали вече резултати  Hug

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 19:18 от grax

# 606
Екатерина....мноооооооооооооого мерси мила! лопа ми сърцето ....ей го на и сега сърцетуп имам:)

grax, ignore, мила:)

# 607
  • София
Пу за мен Джорджето Клуни !!! ПУ-ПУ ! ЗаплюФ !!  Mr. Green

Не барай моя човек, новобранец!!! Тук си има ред  Mr. Green

някой преди ен страници бяха споменали за срещичката във неделя,пишете ме и мене Mr. Green
много ми се ще да се запозная със сродни душици и такива пожънали вече резултати  Hug

grax, ще се радвам да се запознаем. Срещата е в неделя от 13ч. в "Дивака" на ул. Гладстон 54.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 19:22 от desitka*

# 608
хехехех:) аз съм кралицата на пачите и ме именувай Пачавурник! ти са к'во...с друи никове ли ще влизаш! смешничка!

я си глей работата! вониш и те подушваме

е не днес мн.се смея  Joy Joy Joy
Valtcheva е мн.грубо нека е нещо по нежно като Пачавурниче Hug Hug
Сиско ти пък слабичка си се родила  ooooh!само 45кг.мн.малко бе ,ама бързо си наваксала  и ти като мен Joy Hug Hug Hug

# 609
Миленка....одзверех мила....нищо нежно не мой ми отива! а и пачавурниче са малките пачи:) хихихихихихихи

# 610
а що пак станахме 41 стр.....изтрихме "бисерите" на оназ пача ли?

Явно са ги изтрили и по добре.

# 611
Оляляяя,тез лични мОмици дет сте ги турнали Heart EyesПу за мен докторчето SunglassesМа и другите няма да ги върна де Blush
Еййй затрупа ни снега в Бургас,но на мен страшно ми харесва тази белота.Дано и утре да вали,че с детето да си направим една снежна разходка и един бой с топки Simple Smile
Аз вече хапнах и сега вече с пълен корем мога да започна да се наслаждавам на уикенда.Иии пък утре ако се събудя и с минус-просто ще е върха Simple Smile
Спокойна вечер и лека нощ ви желая,сладурки Hug

# 612
Много се нервите бе дюкеси Simple Smile ,10 -на страници сте изписали,няма изчитане.
Я да ви попитам нещо-- Колко пъти се усмихнахте днес ? Simple Smile

За мен споровете по принцип,особено пък във форумите са абсолютно излишни.В спора не се ражда никаква истина. Цялата работа накрая се обръща на "Кой е по-по-най".Всеки си държи за неговата истина и за да промени мисленето си някой се иска време и условия.Всеки си избира сам източниците и на кой да вярва(аз така миналата година се нервех на веганките- Simple Smile ама видях че няма смисъл,повечето хора четат само това което им отърва и съвпада с устояваната теза). Във Вега тест не вярвам,не случайно се води псевдонаука,но пак си е мое мнение.Това в което вярвам е че всеки трябва да се научи да управлява собствения си метаболизъм иначе ще си седи до живот с патерицата "диета","гладуване","дезинтоксикация","втора фаза". За мен всичко се крепи на равновесието в живота.Едно време бабите ни не са имали интернет,не са чели модерни книги за хранене,не са следвали нисковъглехидратни диети,хранили са многобройни семейства така както техните майки са ги хранили и това е било изпитания и работещ модел и затлъстявания не е имало,нито пък толкова злокачествени болести като сега.Да не говорим че още от малки всички са били заети с усилена физическа дейност.Сега всичко това е в забвение,чакаме вълшебната диета,вълчебното хапче,вълшебния тест който да ни отърве от затлъстяването , продължаваме да си нагъваме рафинирани и трансформирани боклуци и да седим с часове пред Пс-то и единственото ни движение да е от ПС-то на масата за ядене,от масата на дивана пред ТВ-то  и следва повторение. Аз лично вярвам че може да се поддържат килограмите и без да сме цял живот в кетоза или с глад.Всичко е в разумния избор и равновесието.
Това се отнася и по отношение на избора ни по отношение на стреса.Не си го създавайте сами за предварително загубени каузи Simple Smile

Николекса,
а вечер хуск под каква форма го приемаш?

С мляко с канела или какао.

Дами, а да ви питам за луната и диетата. Та значи когато си във втора дюканска фаза, може ли да се мине ден-два само на вода или става объркване голямо с организма от толкова много режими ?!  Whistling

Ей това имах предвид лястовичке Simple Smile Все се чудиш какво нововъведение да направиш и все е в ощетяващата посока.Ще ти кажа един интересен факт,пък ти си направи сама изводите. Причината всички да имаме тези гени,на които се дължи складирането на мазнини от тялото и йо-йо ефекта е точно липсата на храна в древността.Точно защото храната не е била така достъпна като сега и хората са били принудени да карат на гола вода понякога.Едни са умирали от глад,тези които са оцелявали е защото са имали повече "ресурси" ,те са предавали гените си на следващото поколение и така до днес.Защото нашите тела правят всичко възможно за да оцелеят.И затова толкова трудно тялото си дава сланинките, все едно му бъркаш в ресурсите за оцеляване.Всички тези плодови или водни почиствания само държат тялото нащрек и прави свалянето на мазнини още по-трудно в дългосрочен план.Единствения начин е да му дадеш  пълен конфорт и да е спокойно че не предстои глад.Затова диетите като цяло не са препоръчителни,особено пък за онези момичета с 3-4 естетически килограма ,защото влезе ли се веднъж в омагьосания кръг трудно се излиза.И от малката снежна топка 3-4 килограма като нищо ще стане лавина от 30-40 килограма след 10 години.Simple Smile Казах ти вече - ще успееш само ако се въоръжиш с търпение, борбата със затлъстяването не е състезание за време а за издръжливост Simple Smile Отнасяй се към тялото си като към малко дете,ако смяташ че нещо е неподходящо за него,със сигурност е неподходящо и за тялото ти.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 20:48 от nikolexa

# 613
Много ми се иска да чета по-често постове от последният тип.
Нова съм.Да ви изчета последната тема не ми беше лесно.
Представих се преди няколко страници

# 614
Опииииии,2 дни ме нямаше и вие сте изписали света. Joy Браво.Браво  Joy
Аз направо заспивам ама нямаше как да не драсна 2 реда .Утре ще видим и кантара кво ще рече ,че не съм се теглила ,то по път никъде не предлагат кантари  hahaha.Уж се държах разумно,но знае ли се/Поживем-увидим,както казват братята руснаци. Heart Eyes
Четох,четох и не видях Николекса писа  ли за ползата от супичките/ newsm78
Отивам май да спя вече.
Хайде ,скъпички,лека ,мека и спокойна. Party Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт