Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 401
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Осло
Момичета, в 888 са пуснали оферти за различни активности в Masters of the dance - гимнастика, аеробика, зумба. Някоя от вас да е ходила там, какви са условията, впечатления?
...
Аз се записах . Говорих с тях по телефона  Peace

# 106
  • Sofia, BG
Понеже се предлагат доста ваучери за козметични терапии, имам нужда от съвет, за да знам за какви оферти да следя в бъдеще. Открай време имам две бръчки по средата на челото, които, естествено, не стават по-малки с годините. Laughing Коя процедура би била най-ефективна за заглаждането им? Благодаря предварително!

мисля, че всичко друго освен ботокс ще са хвърлени пари на вятъра  Peace

А това с разговорите на козметичките помежду си или по телефона и пълното игнориране на клиента наистина е ужасно дразнещо - собствениците трябва да пращат тайни клиенти от време на време, за да разберат какво всъщност се случва в салоните им в тяхно отсъствие ...

# 107
Здравейте,

Добавете и www.grupovo.bg в листата със сайтове Simple Smile

И се регистрира само за това? Stop
С тази реклама си правите АНТИреклама.

Не разбира се Simple Smile. БГ-мамма е много хубав сайт и мисля да съчетая полезното с приятното и да стана редовен посетител. Сигурен съм, че тук мога да открия много идеи и мнения, които да помогнат за развиването на сайта, който в крайна сметка е създаден за Вас. Поздрави  Wink

# 108
А най-добре вземи да си платиш за реклама, тогава няма да ти трият подписа и текста под аватара.

# 109
Поради "големия интерес" Angel face направиха промени в регламента с кавитацията - с 1 ваучер може да се направят два пъти процедури  на 1 зона и 1 път на друга.
Понякога си мисля, че имат скрит агент  във форума Simple Smile

...всъщност няма значение - важнотото е, че и те  (търговците), и ние  (потребителите) сме доволни Simple Smile Mr. Green

# 110
Момичета,
моля за мнения за това студио:
http://vipoferta.com/offer.php?offer_id=45

# 111
Dudolina, и аз се чудя за същия ваучер, но нямам никакви отзиви, така че ще следя, дано другите мами са го посещавали и да кажат нещо....

Госпожичка Клавèл, за кое се записа, за зумбата или за аеробиката? Аз се замислям за първото, но никога досега не съм посещавала студиото им и нямам идея как е.  newsm78

Поля, споделям мнението ти за колектива. И на мен не ми харесва, че няма опция за коментари, и нямат плащане на каса на Изи Пей. Миналата седмица взех два ваучера от тях, платих ги по банков път, отидох в Райфайзен /сметката им е там/ и ме обрулиха 1 лев за превода, хем е в същата банка  #Crazy Дано открият повече начини за плащане....

Момичета, само да споделя, бях си купила два ваучера за цялостен масаж в студио The S, за мен и мъжо, преди мъничко се обадих да запазя час, и О, чудо - на 9-ти ще ни "мачкат", успяха да ни вкарат в графика и двамата по едно и също време.  Joy
Предстои ми да звъня за другите студиа, дано имам късмет.  Laughing

# 112
Изтървах ви от старата тема и какво стана, успяли сте да изкупите 1 200 ваучера за суши.  Grinning

# 113
Изтървах ви от старата тема и какво стана, успяли сте да изкупите 1 200 ваучера за суши.  Grinning

1200 ваучера!!!!
Стига бе, ние да не сме Япония  Joy

# 114
# 115
  • софия
Тъкмо чета отзивите за офертата на Колектива със сушито от Енсо ООД и почва да ми прикипява. В петък се обадихме да запазим доставка за днес в 3 следобяд (понеже изискването беше да се обадиш поне един ден по-рано, а те в събота и неделя не работят) и до момента никой не се е появил със заветното суши. От 3 до 4 се почна едно звънене на телефона им, но или никой не вдигаше, или даваше заето, а веднъж вдигнага и веднага най-нагло затвориха телефона. Преди малко пак им звъннах, но нали вече работното време е минало и кой да ми вдигне отсреща...дава си свободно и толкоз.  #Cussing out Отгоре на всичкото закупихме два ваучера  ooooh!
Ужас! След вашите отзиви решихме да минем в петък сутринта преди работа през "фирмата" и да вземем сушито. Почти ни е на път. Ще пиша за този им вид "обслужване".

# 116
Момичета,
Ходих там с ваучер за почистване на лице, не съм доволна от козметичката. Процедурата отне около час, резултат след нея - никакъв. Използва българска козметика "Амрита". 

# 117

Да, за 16 часа успяхме  Crazy  Mr. Green

# 118
Момичета,

Аз си купих същата оферта, но за 12 лв. Имам записан час за 5 март. По телефона бяха хладно учтиви. Ще дам отзиви като се върна във Варна.

# 119
  • София
Здравейте,

Добавете и www.grupovo.bg в листата със сайтове Simple Smile

И се регистрира само за това? Stop
С тази реклама си правите АНТИреклама.

Не разбира се Simple Smile. БГ-мамма е много хубав сайт и мисля да съчетая полезното с приятното и да стана редовен посетител. Сигурен съм, че тук мога да открия много идеи и мнения, които да помогнат за развиването на сайта, който в крайна сметка е създаден за Вас. Поздрави  Wink

Еее, момичета защо сте така негативно настроени! Какво лошо е направил човека, че е предложил да добавите и още един хубав сайт. Информацията е полезна според мен!

Общи условия

Активация на акаунт