За умението да се изказваш.....

• 13 260
  • 236
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
...
Бъркаш нещата. Нали говорехме за добър изказ и умение да се изразяваш  Thinking
Точно за него говоря. Аз оценявам изказите, които ми носят информация, които ми е приятно да слушам, не само заради хубавите и подредените думи. Друг може да приема по друг начин нещата. Аз говоря за себе си.

# 226
 newsm78
Информацията, която се поднася - е нещо различно от начина, по който това става. Разбира се, че ако са в комплект - е най-лицеприятно, но мислех -в темата се пита за начина, а не за комбинацията.

# 227

Бъркаш нещата. Нали говорехме за добър изказ и умение да се изразяваш  Thinking
  А критерият е да го слушат (във форум да го четат). Такъв некомпетентен празнодумец, какъвто описваш по-горе, има шансове само за първите две минути, ако и да е с мерки 90/60/90.

# 228
 Laughing Големи разбирачи са всички в темата и форума като цяло. Но и аз съм една от тях.

# 229
Добрият изказ няма как да е такъв, ако липсват изразни средства.
Т.е. ако един човек е с беден речник, няма как да разкаже нещо така, че да ти вземе акъла.
А относно бабите, те използват много цветни диалекти в езика си, знаят куп истории и легенди, куп суеверия, които сами по себе си са интересни, независимо дали казани с много или малко думи.

# 230
Laughing Големи разбирачи са всички в темата и форума като цяло. Но и аз съм една от тях.
  Ако поставяш въпроса кой е по-по-най, аз нямам претенции - ти си, Вилико.

# 231
  Ако поставяш въпроса кой е по-по-най, аз нямам претенции - ти си, Вилико.

Ммм, не го поставям. Зная истината. Peace
Само не разбирам защо трябва да се спами и тук темата и да се превръща в лични разговори. Аз не го искам  Stop

# 232
  • Ямбол
....
Само не разбирам защо трябва да се спами и тук темата и да се превръща в лични разговори. Аз не го искам  Stop

Я да видим кой започна:

# 233
Да, именно - написах го, защото усетих, че темата малко се отплесва и именно аз съм една от причините. Бъркам ли  Rolling Eyes

# 234
  • Ямбол
Ти винаги си причината, в която и тема да си.
Не, не бъркаш.

# 235
Ти винаги си причината, в която и тема да си.
Не, не бъркаш.

Хайде сега я призови виновно да сведе глава в ьгьла. Не може така безцеремонно да пречи на високо интелектуалните беседи в клюкарника. Не пропускай и да потърсиш изпуснатите запетаи в посингите и. Пунктуационният анализ задължително е част от умението да се изказваш критично по форумски.

# 236
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ако приемем , че думите са боички в палитрата на художника, чрез които да изобразява света ... то пак една картина може да бъде безкрайно грозна в пъстротата си и дълбоко въздействаща с черно- белите си краски ...

... нооо, едно е да носиш душа на художник и богата или бедна палитра, а друго е да си просто изчистена машинка с повече или по- малко възможности ...

За мен сърцето е водещо, усещането за красота, финес и стойност...това се възпитава и учи с много любов

Общи условия

Активация на акаунт