Декупаж 41-пролетна

• 65 618
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Честита Баба Марта, момичета!

Да сте здрави, румени, щастливи...вие и вашите семейства!

Дано с баба Марта иде и пролетно време, че навън е студ и мраз... Confused

Антомче, благодаря за чудесната напитка, стопли ме  Hug  Heart Eyes
Позачезна ти, реших, че е около мартенски базар Simple Smile
Дано догоним вашия резултат. Тук от година, на година кризата все повече се усеща,
само по Коледа имахме чудесен резултат.
Всъщност може да се каже, че Благотворителния Великденски базар през 2008 ме запали да се занимавам с декупаж. Първо като видях темата ( тук научих за декупажа) ме грабна това хоби, както ниекое друго. После дойде базара и се рекох или декупаж или нищо  Mr. Green Е с нищо за базар не става, та - декупаж Simple Smile

Правилно, местя си обясненията в другата тема, копирам и питането на Матиа.
Наистина да не забравяме да синтезираме инфото в другата тема, да ни е удобно на всички.

Дидиа, извини. Вече разбрах що е дневних, изтрих препратките към твоя.
Наистина, това е чудесна фукнция в рускуя форум, да си синтезираш инфото в дневник.

Синева, много е хубава бутилката, с хубав мотив. Не се кахъри, иде друг конкурс Simple Smile

ПС. не мога да си редактивам съобщение, май са съкратили времето за редакция  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 10:48 от Анe

# 181
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА НАЙ ПРЕКРАСНИТЕ МОМИЧЕТА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ !

# 182
  • Пловдив
Здравей те  мили момичета!!!!
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени и засмени като мартеничката!!!!

# 183
Честита Баба Марта,мили приятелки!!!
Бъдете здрави,бели и червени!!!
  newsm51

# 184
Честита Баба Марта,бъдете здрави,бели и червни

# 185
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ МОМИЧЕТА НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА   newsm51

# 186
Честита Баба Марта

# 187
Честита Баба Марта!!!
Бели и червени, здрави и засмени - желая на всички момичета, обсебени от декупажа !!!!

Toskana винаги много се радвам, когато някое момиче се завърне    Относно целувката... нещо май  от целуване са преминали в следващата фаза и затова са полегнали  
или не си обърнала снимката ... Страхотно пано!

antom,паното съм го сложила в спалнята и така ми харесва повече... надявам се Климт да не се сърди Laughing Laughing Laughing Laughing

Климт рисува еротични портрети и сексуално заредени скици, с които придобива скандална слава и е подложен на критика от консервативното Виенско общество.
Особено еротични са рисунките му с молив.
Самият той е обсебен от жените и макар, че има постоянна партньорка в живота - Емили Фльоге, е баща на поне 14 незаконни деца.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 12:24 от Toskana

# 188
Здравейте Момичета Hug

Честита Баба Марта на всички вас   bouquet Желая ви да сте здрави и вие и всички, които обичате и да сте винаги заредени с неизчерпаемо вдъхновение!!!

Аз съм съвсем неопитна и тепърва прохождам в декупажа и имам един въпрос към "каките": дъщеря ми (на година и половина) току що надраска с химикал подлакътниците на дивана (светло бежови на цвят), матриалът е еко кожа и не мога да изчистя с нищо. Та искам да ви питам възможно ли е да се направи декупаж върху подлакътниците ( не са пухести и меки, а представляват тапициран дървен куб с вата ок.2мм)? Има ли декупажни лакове и лепила, които да ми свършат работа?

Предварително ви благодаря!!!!  Heart Eyes

# 189
Честита баба Марта, да сте живи и здрави и все така всиотдайни

# 190
Чесита, здрава, усмихната и вдъхновяваща Баба Марта и от мен!

# 191
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ!

Момичета няма да мога да ви изкоментирам, но наистина всичко което сте показали е прелестно!
Добре дошли на новичките - много добро начало Peace

И какво излиза сега, че сте познали моята бутилка от конкурса - надявам се наистина да сте гласували за нея затова, че ви харесва, а не затова, че е моя Embarassed Благодаря ви!

И аз затова ли задържах досега две Валентински бутилки уж да не ме разконспирирате

newsm78 които правих за гаджетата на приятели на синковеца. Черната е от момиче за момче, а лилавата от момче за момиче. Ето ги започват с конкурсната в повече снимки http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/dekupaj-butilki-praznichni-sh … nski.520971.0.big и продължават до къщите.

# 192
`ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ.ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ВДЪХНОВЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ВАШИТЕ МЕЧТИ!!!

Rakovina-много красиви бутилки,а конкурсната ми беше фаворит,много нежни цветове и майсторска изработка.

Добре дошли на новите момичета и мога само да кажа че доста бързо напредват. smile3501

# 193
           Ане,защо си изтрила препратките? Аз съм публикувала линкове за да могат всички да ползват това ,което съм събирала почти година и продължавам да събирам! На истина чудесна е идеята да събирам всичко на едно място,ама за другите е малко трудно да се ориентират защото аз си имам собствена логика на подреждане.Това не пречи ,който иска да копира и ползва всичко,което му е интересно!
             Пропуснах да кажа,че момичетата от форума са страшно отзивчиви и до сега няма претенции за копирани от мен постове.Даже имам покани за участие в техни курсове,ама......далееееекооооо!А така ми се ходи.Имам много приятели и то не виртуални. Laughing

# 194
  • Варна
Привет, работливки мили!

Честита Баба Марта! Бъдете бели и червени, винаги усмихнати и творчески вдъхновени!
Аз се позагубих нещо. От доста време се каня да пробвам нещо друго, не че изучих декупажа де. Grinning Знам, че не е за тук/ пуснала съм го където трябва/, но има момичета, които рисуват на стъкло, та да си кажат тежката дума. Декупажа сякаш е по-лесна работа.
Ето първите ми опити:
http://www.album.bg/ilieva70/images/26884366/154796/

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 09:12 от Илиева

Общи условия

Активация на акаунт