Декупаж 41-пролетна

• 66 065
  • 732
  •   1
Отговори
# 195

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички работливи пчелички,от здраве ,късмет и веселие да не се оттървете
Раковина прекрасни бутилки,много нежни и романтични   bouquet  bouquet
http://www.snimka.bg/?album;aid=574487 - ето малко снимки от срещата в неделя,много весело си прекарахме.Илиевааапак ти писахме отсъствие ,първите опити са доста добри  newsm10
Ето няколко от последните ми неща,нищо особенно : http://mirage72.snimka.bg/arts/winter-2010.560087.22582305

# 196
  • София
Илиева, браво!!! Много добри първи опити! Особено ми хареса бурканчето с рибките - толкова са шарени и изразителни!!!!

Момичета, и аз искам да споделя нещо с вас! Отдавна се каня да си направя блог за декупаж ... и ето, че това вече е факт. Е, то е нещо като блог, и сайт, и онлайн магазин едновременно ... абе 3 в 1! Приемам всякакви критики и препоръки. С голям мерак го правих ... и изпитвам безкрайно удоволствие като си мисля какво да публикувам, как да го опиша, какъв да е декорът за снимката ... Дълго време преди това се колебах ... дали не е самонадеяно /все пак се занимавам с декупаж от 1 година/, но да ви кажа честно, положителните ви коментари на работите, които публикувах тук много ме насърчиха  Grinning За което и ви благодаря!
И така, заповядайтe.
Присъединете се и към страницата ми във Фейсбук

Знайте, че вашето мнение е от изключителна важност за мен!  newsm51

# 197
Бонисофия,прекрасно начинание. Пожелавам ти успех  Hug
Раковинка,и трите бутилоки са много нежни и изчистени..Няма как да скриеш стила си.. Peace
Миражче,ако това е "нищо особено"...аз изобщо не трябва да показвам снимки на моите неща... Всичко ми хареса..- майсторица си ти.. Hug
smiley , според мен няма да е проблемда се декупират подлакътниците..По-големия проблем ще е да се запазят ..Понеже все пак идеята е човек да се обляга на тях...Според мен, можеш спокойно да ползваш декупажно лепило за текстил и с няколко "ръце" отгоре  като финишен лак..да се надяваме да не се изтърка..Нека и по-опитните момичета да кажат..
Илиева,прекрасни първи опити с рисуване върху стъкло..Написала съм мнението си в темата за рисуваното стъкло, и тук ще кажа,че  имаш талант - точна ръка, умело боравене с цветовете..Успех  bouquet

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 20:03 от *щурчо*

# 198
Heart EyesЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Heart Eyes БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ! Heart Eyes 
bonnysofia - Да ти е честито блогчето- прекрасно е ! Смело напред!  bouquet
*miraGe72* - Страхотни таралежчета! Simple Smile Чинията с пауна я видях на живо и...нямам думи Heart Eyes майсторска работа!
Rakovina- Чудни са и черната и лилавата бутилки, много стилни!
Илиева - Поздрави , красиви първи опити ! Heart Eyes

# 199
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

НАЙ-СЕТНЕ ПРОЛЕТ!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

а аз точно на 1 март дойдох в България преди 7 години....ох, много бързо минават тези години Laughing

Геновевче твоите амфори направо са невероятни!!!!! много ми е жал за тези,които счупи...ама, нищо, на щастие!!!!  bouquet
Тоскана много стилна и хубава "Целувката"  bouquet
Здравкова чиния с моминченца е чудесна!!!  bouquet
Щурчо всичко е много сладурско!!! а за паната отделно браво!!!!  bouquet
вал теменужките направо са трепач!!!!! страхотно!!!!  bouquet
Ане на кутията е принтирана картинка, а отстрани не е шаблон, а орнамент от салфетка с ириса ( които залепих на чинията Wink  бутилчица е много нежна, като ще подрисуваш лицето,ще стане перфектна  bouquet
орхидче орхидейка с орхидейки Simple Smile страхотен комплект си направила,браво!!!!  bouquet
Ралица супер!!!  bouquet
Дидиа кутийка и бурканчета са прелестни!!!  bouquet
Делфина фон Ю. прекрасна кутия!!!!  bouquet
инджой честито ти първа творба, много е симпатично!!!  bouquet
Никита хубави неща си направила, най-много крушки ми харесват!!!  bouquet
Синева много  красива бутилка  bouquet
Раковинче браво!!!!!бутилки са разкошни  bouquet
Илиева не съм специалист по рисуване, но според мен , добър старт Simple Smile  bouquet
Миражче както винаги, много майсторски направено всичко и много е красиво!!!  bouquetбонисофия честито блогчето!!!! успех ти пожелавам!!!!  bouquet

аз искам да покажа дъската с която спечелих 3 място в конкурса на форум Ручная работа, преди не съм печелила точно на този форум, затова много съм щастлива Grinning

http://s52.radikal.ru/i138/1103/92/35f57baad6ce.jpg
http://s006.radikal.ru/i214/1103/4a/d72ed7395ccd.jpg
http://s012.radikal.ru/i320/1103/4b/873a7d175592.jpg

# 200
Дадуся,дъската е много красива.Гроздето..ми идва да посегна да си откъсна зрънце..-толкова истинско изглежда..Поздравления за класирането   bouquet

# 201
Здравейте хубавици,
Дадуска страхотна дъска,толкова е истинска,грозденцето - да си откъснеш,капчицата восък по шишето ,стилно ,заслужена награда,Поздравления!
Илиева чудесни са рисуваните стъкла !
Раковинче черната и лилава бутилка са перфектни!
Миражче твоите " нищо особено" според теб неща се великолепни ,лилавите чинии ,пауните, абе всичко е на най високо ниво
Бонисофия поздравления за чудесния блог!

# 202
  • тъгата в мен
Дадуся,поздравления за третото място  bouquet Капката,капката ми взе сърцето Peace

# 203
  • пловдив
Дадуся,поздравления за третото място  bouquet Капката,капката ми взе сърцето Peace
И на мен  Peace Peace  dadusq честито бронзче! Следващото участие в конкурс на форум Ручная работа да ти донесе златото! Дъската е много красива, пукнатините невероятни .... аз така и не успях да докарам толкова големи  Joy , а капката вярно е черешката на сладоледа  Crazy
*miraGe72* много елегантни чинии  Peace Благодаря за снимките от срещичката  Hug Хубави, та хубави.... освен талантливи, което си е категоричен факт   bouquet
Илиева наглеждам те и в другата тема  Wink Отлични първи стъпки в рисуваното стъкло  thumbsup Фаворит са ми рибките, много хубави са станали   Peace
bonnysofia Честито за прекрасното ти съчетание 3 в 1! Харесва ми оформлението. Особенно това, че си направила и кратко коментарче под творбите.  Относно самонадеяността ..... миличка, къде по самонадеяни се пръкнаха....  Когато някой доразвие хобито си, превръщайки го в бизнес , лично аз го подкрепям на 100 %. Освен талант се иска и доста смелост, и търпение, и мнооого работа.... нервите изобщо няма да коментирам, защото семейния бизнес ни е в сферата на обслужването и съм наясно, че колкото хора по земята, толкова и мнения и коментари има...  Да се изправиш срещу всичко това не е самонадеяност  Naughty
 Самонадеяност е когато решиш, че си номер едно и не се нуждаеш повече нито от помощ нито от съвет /няма безгрешни хора, още по малко има хора, които знаят и могат всичко/, самонадеяност е когато решиш, че щом нещата ти са станали харесвани и търсени, това значи, че не се нуждаеш от общуването с хора, които не са достигнали до твоето ниво, камо ли да им помогнеш да го достигнат / шанса обаче те, да те достигнат, че и минат е реален, както и да ти се наложи да ползваш опита им също/ При рисуването е мъничко по различно, при нас в декупажа да си самонадеян, че си върхът е по скоро смешно, да не кажа жалко. Всички сме наясно, че това е изкуство при което се залепя мотив от салфетка, принтирана картинка, декупажна картинка.... все неща, които не създаваме ние самите, а вече някой преди нас е създал, което автоматично води и до приблизително еднородни работи.  Фона е това което отличава и затова винаги се радвам на ново хрумване, а когато е и споделено с хората, с които рамо до рамо си се учил.... с хората от които си черпил и знания и идеи и вдъхновение.... лично мен ме кара винаги за изстрелвам човека, който го прави в челната десятка на  класацията "истински човек"  Peace
Поредния ми  пост с безкрайно обяснение  Mr. Green , на което кратката форма е -
Желая ти много фенове и много продажби  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  и.... когато досигнеш върхът, да се задържиш безкрайно дълго там защото ще си съхранила истинския човек, който си била до момента!
Тук някой може би ще ме апострофира, като напомни наглото крадене и копиране едно към едно, оттам и стопяващото се желание за споделяне.... но ако непрекъснато мислим за жалката пасмина крадци, ще си загубим безценно време да творим и споделяме с истинските ни приятели  Peace
Раковинка теб просто няма смисъл да коментирам  Crazy всяка твоя творба е като отворен урок за фантазия и красота.... какво ще кажеш наградата да си я получиш лично  Blush
Хайде Пловдив и околия, дайте да си чукнем една срещичка, че вече съвсем се затъжих  Praynig Praynig Геновева, ти не почиваш ли на 3 и 4  newsm78 Какво ще кажете за една кафе среща примерно в петък на 04.03 към 10-11ч  newsm78
Толкова за днес  Mr. Green
Усмихнат ден момичета   bouquet

# 204
Еха,...ако се спретне срещичка в тия почивни дни, може да се престраша да отскоча до Пловдив..

# 205
Ами май като се замисля не е лошо, то само лежане по тия празници много ще ни дойде , нямам против, да кажат и другите и да речем  утре до обед да се преброиме .
Пиша с червени букви -
Пловдивска околия по предложение на Антом да си спретнем срещичка в петък ,ама към 11-11.30 - ,до 10,30 май не мога да дойда.
И аз се затъжих, и искате ли да си донесем конкурсните работи или други неща да обсъдим кой каво и как ,пък и да фотнеме една мини изложбичка

УТРЕ ЧЕТВЪРТЪК ДО 13.00 ДА ВИДИМ КАКВО щЕ Е ВРЕМЕТО ВСЕ ПАК И ДА  НАПИШЕМ ВЪВ ФОРУМА - ЩЕ Я БЪДЕ ЛИ СРЕЩАТА
 Joy

# 206
  • пловдив
Ако се съберат желаещи и може да се обадя на Марококафе и да резервирам, така да се каже. Там е мъничко, уютно и собственичката много обича такива изяви  Peace

# 207
здравейте,момичета...Поздравления за красотите,които правите
аз не съм в час с декупаж, чела съм ви преди и съм се възхищавала на майсторството ви,но аз едва ли се бих справила
имам въпрос и много бих се радвала ако ми помогнете със съвет...искам да подарим за рожден ден халби за бира,стъклени,като на всяка сложим наша снимка,но незнам как се прави...има ли някакъв лесен и елементарен начин да се залепи снимка от хартия /принтирана на принтер/,така че да не се разлепи снимката при последващо миене на халбата
Благодаря ви предварително!

# 208
tuly добре дошла..В съседната темичка обсъждаме различните техники, мисля ,че там можеш доста подробно да се запознаеш с видовете техники .. Hug ( ЕТО линк )

GenovevaG , супер идеи да си донесем конкурсните работи ..Тъкмо ще изпием съдържанието на моята и..ще можем да снимаме картинката за да я покажем Simple SmileSimple SmileSimple Smile
На мен идеята да пътувам до Пловдив за няколко часа не ме притеснява. Ако има други желаещи от София, може да отидем заедно (аз съм с кола) и имам още..3-4 места Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 15:14 от *щурчо*

# 209
а дано се организирате  Peace

tuly, мисля не пита за краклета.

ще ти трябва лепене, изпичане, така най-сигурно ще е, че няма да падне мотива.
така мисля аз. но да си осигуриш всички тия суровини, за да лепиш веднъж, май не си струва,
освен ако някой не би искал да го направи за теб.

Общи условия

Активация на акаунт