Декупаж 41-пролетна

• 66 081
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Титинка,ето няколко изображения от мен, дано някое свърши работа..:

Св.Никола
Св.Никола
Св.Никола
Св.Никола
Св.Никола
Св.Никола
Св.Никола
Св.Никола
Св.Николай чудотворец
Св.Николай чудотворец

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 08:57 от *щурчо*

# 226
олееее още спя, Св Йоан кръстител, а не нИкола, съжалявам

# 227
# 228
Благодаря !    bouquet  bouquet  bouquet Много са хубави, сега остава да харесам  ooooh!

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:32 от titinka

# 229
  • Варна Моретооо...
Честит 3-ти март  bg
БонисофияЖелая успех, много клиенти и ценители на творчеството ти. Peace
Раковинкачудни бутилки валентински, всички до една ми харесват. Hug
Илиева добър първи опит врисуваното стъкло Peace и аз както повечето момичета харесвам рибките, не е провокирано от друго мое хоби Joy
Миражче„нищо особенно" ама перфектно  bouquet Hug  дай боже всекиму такава лекота и прецизност на израбтката.
ДадусяВъзхищавам се на таланта ти,поздравявам те за успеха в руския конкурс а трето място си е много сериозен успех имам предвид таланта и прецизността на дамите от руския форум.Творбата ти е невероятна, искряща,като жива.  bouquet
Виванова гипсовото пано е много хубаво Peace.Впечатляват ме идейте изпълненията и нестандартните предмети с които работиш.Приветствам решенията ти защото винаги са успешни и оригинални Hug  bouquet
Дано не пропускам някого, ако е така то е неволно  Hug
Благодаря за ласкавите отзиви за моите орхидеи, имат и гръбчета но не съм ги снимала.Вие творите толкова бързо и представяте нещата си в изобилие че не мога да ви насмогна, затова друг път ще ви покажа обратната страна на чинийките си. Laughing
Приятни,топли и оютни празнични почивни дни

# 230
Мили момичета, ще има ли срещичка на 4 март (утре) в Пловдив, и...ако ДА, къде ще е?
За сега  ми се е обадила "Мама Здравкова" ,че иска да пътуваме заедно, ако има среща.Все още има 1-2 свободни места в колата..(ако ще се пътува). Надявам се някой от Пловдив да се включи до края на деня, за да успеем дасе организираме от София..

# 231
В София в момента не вали..Не мога да преценя какво е в Пловдив,но..ако пловдивската група прецени,че става ..ще пътуваме Simple SmileПо принцип пътя до там е магистрала..предполагам,че ще е почистена достатъчно..в самия Пловдив- нямам  идея доколко е проходимо в момента....

# 232
Здравейте,неуморни момичета!!!  bouquet
Честит Трети Март!
От няколко месеца тайничко чета и се любувам на красотите ,които творите.Няма да скрия , от време на време си пооткрадвам  по някоя идея,за което ....извинете.......  bouquet
Събирам  смелост да покажа моите  "творения"
Приятен и усмихнат ден желая!!!!

http://marlana.snimka.bg/hobby/moeto-uvlechenie-2011g

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 13:01 от Mik58

# 233
Към 10,30 валеше доста обилно, чак се стреснах, ако беше продължило в същия дух щеше да натрупа много и със сигурност нямаше да е лесно придвижването, но сега намаля. Незнам как ще продължи дано да спре.

# 234
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА БЪЛГАРСКИ!

Щурчо надявам се Антомчето да разясни до следобед къде ще е срещата.В Хасково в момента вали но е слабичко,а утре казаха че ще се постопли, така че ще пътувам,към 11.20 ще съм в Пловдив.

Виванова вазата ме грабна страхотна, е особено половинското декупажиране,получило се е много ефектно!
Раличка чинията е станала нежна и красива ,пукнатините са се получили,резултата е прекрасен!

# 235
  • пловдив
Сняг в Пловдив кротко си вали, не спира, но хайде да не се плашим от него  Wink Променям мястото, понеже хора с коли трудно ще издрапат Стария град. Предлагам срещата да е при мен. Щурчо на ЛС ще ти пусна адресче  Peace
За момента сме-
Флорина, Раковина, Антом, Щурчо, Мама Здравкова /Здравкова, дай някое партизанско име на мама за форума, че ще и оставим това  Joy / Геновева, Фани е под въпрос, очаквам потвърждение. Хайде има и други момичета от Пловдив, които творят смело можете да се присъедините - не хапим, даже си е весело  Mr. Green
Час на срещата 11-11,30
Ако някой има други предложения за място и среща да казва, ще корегирам  Peace

Геновева, точно те бях писала под въпрос, но се корегирах  Hug

# 236
Антом,разбрахме се с мама Здравкова, че тръгваме от тук между 9.30-10ч..До 11.30 ще сме при вас (надяваме се)..Ако има други ентусиастки от София, срещата ни е в 9.30 на паркинга срещу х-л Хемус ..  bouquet

# 237
Честит празник на всички! Нека е слънчево в душите ви и радостно в сърцата ви!  smile3525
Искам да се извиня на Щурчо че не съм и благодарила за салфетките,които ми изпрати .
На варненки завиждам за срещата ,а аз и този път пропуснах ,бях далеч от Варна. Добре дошли на новите момичета и им желая много успехи и творческо вдъхновение. Hug
Виванова страхотна ваза с това огнено кракле,
Дадуся дъската с право ти е заслужила наградата,
Бонисофия, поздравления за смелостта за блога желая ти успех, а за чинията с петлето нямам думи,
Раковинка ,ти винаги си в челните редици,страхотни валентински бутилки ,а тази от конкурса беше сред фаворити ми,
Миражче, за нещата ти само суперлативи ,много неща съм виждала на живо и не спирам да ти се възхищавам
Много от вас пропускам ,извинете ме ама се появявам рядко
А ето и нещо от мен
една поставка за кухненски прибори,които правих с помощта на племенницата ,докато си пиехме ракията с родителите й
http://cankaatn.snimka.bg/hobby/dekupaj.476128.22596910
и две пана по картини на Леонид Ефремов
http://cankaatn.snimka.bg/hobby/dekupaj.476128.22596918
Спокойни почивни дни на всички baloni baloni

# 238
Ей,така ми се идва на срещата в Пловдив,но аз почивам само днес,утре за жалост съм на работа до 14ч.Запазвам си правото за друг път.Ще се радвам да се видим и запознаем.

# 239
Честит Празник,Прекрасни Българки  bg Дано успеем да предадем на децата си,тази обич към родината!Каквато са имали предците ни,за която са дали живота си!!!

Joy Антомче ,това име и го даде Мумита !Иначе е Невена.
Мик58-линка не се отваря......
Цанка-поставката е много хубава   bouquet ама тия панааааа,направо са радост за очите!Браво!  smile3501 Прекрасно довършване на картинките  Hug Особено на дъждовната.
весела и ползотворна среща в Пловдив,мили приятелки  newsm51
на останалите спокойни и нежни почивни дни   love001

Общи условия

Активация на акаунт