Декупаж 41-пролетна

• 66 083
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А дали сега се вижда по-добре???
http://farm6.static.flickr.com/5091/5494067142_823d84188e_b.jpg

# 256
                  Тити,освен да зарибиш Миражчето за идеята - тя е по перфектното оформление,а ние ще помагаме в редакцията  Wink и подбора на снимки.
                  Бони,чинията и малка и голяма си е все хубава.Само дето сега задоволих любопитството си какви са надписите  Laughing Предположих,ама сега съм сигурна. Laughing

# 257
Бонисофия , сега е перфектно.Много е оригинална с тези ретро мотиви.А този предмет по -назад какъв е .Много е интересен.  bouquet
Титинка,всяка тема започва със сбита информация за декупажа и разни техники.Но съвета на Дидиа е най- добър.Помоли на лични или в темата Мираж за помощ.Може със нещо полезно да се включат и тези който имат собсвени блогове като Вал, Флорина ,Дадуся е, ако имат желание разбира се.

# 258
  • София
Виванова, това е една стара сребърна купа от баба ми. Сигурно е на 100 години ...  Grinning

# 259
значи така, .... аз зная как да го направя,  Simple Smile правила съм , ...
незная колко сме общо в форума, но предлагам всяка да си хареса една от нейните снимки и да ми я прати на лс, с някой от тях ще оформя картинка, която стои най отгоре на сайта. И другата ви задача е оформете някакво текстче, което ще стои на заглавната страничка ( за нас- кой сме ,с какво се занимаваме  и т. н.)  Wink

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 17:26 от titinka

# 260
  • пловдив
Ето малко снимки от днескашната среща
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22614644
малко са но .... става ясно  Mr. Green
По късно ще кача и обещания МК в другата тема за релефната ми орхидея от дъската  Peace
Сега отивам да поработя, но до края на вечерта ще ви прочета подробно  Mr. Green

# 261
               Антом,страхотни сте! Да знаете само как ви завиждам  Embarassed Embarassed Embarassed Ама още се боря грипа да не ме свали. Sad Утешавам се с мисълта,че ще направим една национална срещичка. Laughing

# 262
Тити поставките за чиниий/ аз им казвам "държачки"/ можеш да ги намериш по "левчетата" или домашните потреби най-голямата която съм купувала,рамото й /това което придържа отзад чинията/ е 28 см.,а най- малката /мъжа ми ги довлече от някакво левче/,беше 6 см.За тях направих специално малки чинийки от кафени чашки,бяха иначе не използваеми.Има 8 см,14см,17см,24см.

# 263
Благодаря, и аз така преположих, че по левчетата ще ги има, но тук няма (всички обиколих 4-5 са) , пак ще търся  Simple Smile

# 264
                 Тити,и по нашите левчета изчезнаха държачите.Както и стъклените чинии. Laughing И аз търся и съм решила ,ако намеря да ги взимам всичките без значение какви са на големина и цвят!Така ще мога да подарявам. Laughing

# 265
  • пловдив
Само да кажа за сайтчето, което се говори.... последно ми беше хрумнало и аз да си направя преди около година, но... нали съм си Мара подробната   Embarassed започнах с едно питане, разпитване.... и на финала приятелка със счетоводна кантора, подробно проучи и се оказа, че не е баш така... всяка продажба трябва да се отчита като приход при данъчните и всяко изчезване на даден предмет /независимо дали автора е решил да го изхвърли, че няма търсене/ се брои за продажба щом веднъж е публикувано с цена за продажба. Вярно, за момента няма глобен за укриване на доходи, но ... гледат, гледааат и един ден просто се събуждаш изненадан  Twisted Evil Лично аз мисля, че начина е чрез фирма. Примерно както са направили Миражчето, Крис, Профи.... имат си магазин и сайта е част от дейността на тази фирма, така се и отчитат продажбите. Дори и само виртуално да е магазинчето, пак се изисква фирма, която да обслужва документалното оформяне.... тъй че помислете и за тези неща  Peace

Ох, забравих снимките на импровизираната изложбичка която спретна Геновева  Joy
от тук нататък
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22616295

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 20:30 от antom

# 266
Тити не знам къде живееш за да те ориентирам от къде ги взимам или да ти пратя "държачки".
Аз съм толкова смотана,че съобщенията си ги пратнах незнайно къде ,камо ли да помагам за сайт,но Антом има право,като се замислиш,те сигурно ще искат и данък въздух,как вървят нещата ,та камо ли ако обявиш нещо такова,но това незначи,че Тити не ме провокира за някой стихчета:

# 267
 newsm20 Антомче,Раковинка,Гени,Фло,Фани и Щурчо ,безкрайно ви благодаря за прекрасните и вълшебни мигове на щастие,които сте доставили на майка!Очарована е от прекараното време с вас и от самите вас,като ХОРА!С такова вълнение и трепет ми разказваше 45мин.,за срещата ви,че искрено ви завидях.......... newsm20
Много сте хубави на снимките  Hug а и изложбата ви е прекрасна!

аз правих лопата,докато вие ядяхте баница.....като я гледам на снимките и л....e ми изтекоха  Joy
http://media.snimka.bg/8181/022617079.jpg?r=

Бонисофия-много красива е станала чинията с огненото кракле   bouquet
Титинка-подкрепям идеята ти за сайта  Peace
спокойна и топла вечер   love001

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 10:18 от zdravkova

# 268
Де се чуло и видяло,че салфетката била начало,
Ето вярвай,тука виж и никога не ще заспиш
Как с боичките и лак
Утрото творят с мерак,палави засмени феи от идеи окрилени
По вертикала прочети
Ако искаш даже,пробвай ти
Живота ти така ще бъде мирен и с любовта им декупиран.

Р.Р После ти го изрежи и като целувка залепи.

# 269
Ралица, просто ме разби!

Общи условия

Активация на акаунт