Декупаж 41-пролетна

• 66 086
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Срещата премина неусетно в сладки приказки и беше толкова хубавоооо. Изумявам се всеки път щом видя на живо предмета който преди това съм гледала на снимка. На Геновева и щурчо конкурсните бутилки са направо прелестни на живо , също и на Анито шишето с мадамата и конкурсната и дъска от миналия път и чиниите, абе всичко, сякаш ръка не го е пипала.

Бонисофия чинията е перфектна!!!
Здравкова отново лопатка - прелест!!!

# 271
  • София
Здравкова,  а ще ни издадеш ли тайната за какво ги ползваш после тези лопатки  Shocked ? А лично не бих смела нещо в тази красота  Joy

# 272
Е добро утро   bouquet
Ралица чудесно стихче   bouquet , но както казва антом наистина трябва фирма  Sad иначе всичко ще е незаконно  Sad То сайтчето го почнах, но в случая май трябва да спра  Embarassed Confused Ако някой измисли нещо да казва ......
ето и от мен:
http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.22618302 http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.22618303 изпъкнали теменужки
http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.22618301 изпъкнали слънчогледи
http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.22618300 керемида
http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.22618300 пак изпъкнало цвете
http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.22618299 http://tini.snimka.bg/hobby/dekupaj.567846.22618298 бутила, което не е лакирана и се чудя да го правя ли?

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 07:47 от titinka

# 273
И аз да изкажа задоволството си от вчерашната среща.
Прекарахме страхотно!
 Опитахме и от съдържанието на конкурсната бутилка на щурчо Drunk
Бутилката на Геновева наистина е превъзходна    bouquet
Анито  разкри тайната на релефните  цветя от конкурсната и работа за януари
Раковинка пък показа най- новите си изобретения.
Наистина беше прекрасно!

zdravkova лопатката е много нежна  bouquet

# 274
Момичета,срещата ви се е отразила много позитивно .Личи ви по красивите личица.Изложбичката ви е страхотна.Изобщо прекарали сте си чудесно.
Здравкова- лопатата е невероятно красива.Подбираш много подходящи мотиви .Ако я ползваш все пак по предназначение кажи с какъв лак завършваш предмета.  bouquet
Ралица- браво за стихотворението.Може би мястото му е на първа страничка. С него да започват чудесните ни теми.Heart Eyes
Титинка- много красиви неща си спретнала.Теменужките са ми фаворит.Браво! Peace
Да покажа и аз малко декупажче.
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.22618643 една малка ваза.С обгорено кракле естествено.
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.22618628 чиниика , обратен декупаж .Понеже салфетката е с коледен фон аз реших да и придам по пролетно звучене и смених изцяло фона с което , си отворих доста работа .Благодарности за салфетката на KaMu.  bouquet
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.22618647  Пано с панда - за племеницата която сега е на вълна панди и аз реших да я зарадвам с нещо изработено с панда. Hug
Хубав ден момичета.  love001

# 275
Момичета, искам да ви благодаря за срещата в Пловдив. Беше прекрасна. Изкарахме си прекрасно..Идеята на Дидия за  национална срещичка звучи..супер.
Специални благодарности на Мама Здравкова за това,че се включи и с това направи моето отказване невъзможно  Grinning. Тя е страхотна сладкодумна дама с която беше истинско удоволствие да пътуваме до Пловдив. Много ми беше приятно да се запозная с всички момичета.. Hug
Антом,  макар и набързо и почти импровизирана срещичката, организацията беше...много на ниво. Благодаря ти, че я направи възможна. Дъската ти от изминалия конкурс "на живо" е...несравнимо по-хубава, отколкото на снимка..Всичко твое, което видях е много стилно и си личи,че е правено с много любов.Благодаря за разходката из Пловдив след това,както и за шопинга.. Grinning ( следващия път, непременно пак.., а до тогава трябва да направя място за новите покупки,че..заринах къщата вече..)  bouquet Разгледах снимките от срещичката и от импровизираната изложба и..очаквам МК в другата тема.Много ми беше полезен.
Раковинка,за мен беше огромно удоволствие да се запознаем.Ти винаги си пълна с толкова много, неизчерпаеми нови оригинални идеи, че дори частица от тях да успях да запомня, пак успях да науча много нови неща.Благодаря ти.  bouquetСъс сигурност ще си купя строителен гипс и силикон и...изобщо..смятам да се преборя с гипса следващите  седмици Heart Eyes
Флоринка,беше ми изключително приятно да се запознаем. На живо си също толкова финна като това,което излъчва сайта ти и всички правени от теб неща. Не успях да си взема довиждане с теб, но се радвам,че се видяхме.  bouquet
Фанито,много се радвам,че успя да дойдеш на срещата и се запознахме. Беше ми изключително приятно и..времето просто неусетно мина..  bouquet
Геновева,..нямам търпение да похваля бутилката ти от последния конкурс. Тя е истинска прелест и съвършенство. Все едно не е пипана с ръка. Няма нито едно ръбче на принтираната картинка, нито на контурите..Наистина съм невероятно впечатлена от майсторската изработка..Фона е..ТРЕПАЧ..Страхотно ми хареса, а всички се влюбихме в твоя акрилен лак..  bouquet
 Толкова беше приятно,че...изобщо не се сетих дори да снимам и аз.Hug Hug Hug

Рали,ти ме изумяваш с талантите си.Освен прекрасните произведения в декупажа, се оказа и поетеса..  bouquet
Бонисофия,чинията милениум е..прелестна. Ще ме запалите и мен по запалването...(огненото кракле, както сполучливо го нарече Раковинка)  Hug
Здравкова,лопатата е..красота.И аз като Ками си мисля,че не бих могла да смета никакъв боклук в тази красота..
Титинка,всичко, което си показала е чудесно. Влюбих се в релефните ти теменужки..  bouquet Идеята за сайт е чудесна.Наистина трябва да се помисли за някакво счетоводство, но..това със сигурност може да се случи и след направата на сайта. Би могло да се направи нова фирма или към някоя съществуваща на някое от момичетата във форума. Най-важното е дали изобщо ще има интерес, към подобен сайт..,а това до голяма степен зависи от това,какво се предлага в него..като информация,като продукти..Мисля си,че в него може да има линкове към сайтовете на момичетата,които вече имат такива сайтове..
Виванова,всичко е...прекрасно- чинийката със сменения фон е...уникална..Сигурна съм,че племенничката ще е очарована от паното с пандата, Вазата с прав и обратен декупаж се е получила много оригинална  bouquet

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 16:52 от *щурчо*

# 276
Момичета, разгледах снимките от срещата ви... много сте хубави и изложба сте си спретнали даже. Аз се боря с грипа, но на следващата среща ще дойда и аз. Немога пойменно да ви похваля, но редовно ви чета и следя. Лопаткана е много хубава, чинията с обгаряне направо ми взи акъла, и керемидките и бутилките всичко е много красиво....

# 277
Момичета, искренно ви завиждам за срещата в Пловдив, ако не бях толкова далече със сигурност и аз щях да се присъединя към вас... Страхотни сте Simple Smile

Аз има едно питане към Мираж, беше показала една творба с лак- стъкло ... колко струва този лак, къде може да го намерим и как се ползва?

Също така съм решила да си направя сервиз от 12 чинии с обратен декупаж, но питането ми е какъв лак да положа за да мога да ги мия в миялната или да забравя за миялна машина, когато има декупаж.

Благодаря ви за прекрасния форум в който можем да споделяме идеи, творби и да бъдем като едно малко семейство   bouquet

Желая един хубав уйкенд на всички творци!!!

# 278
Момичета прекрасни, срещата беше чудесна и зареждаща с много позитивна енергия. Еми, такава прекрасна майка имаш, само мога да ти кажа че си благословенна,тя е невероятен прям и открит човек, страхотна сладурана.
Щурче толкова се радвам че се запознахме , и че удържа на думата да дойдеш и да заслужиш приза за най навитата и готина дама ,Поздравления! А за съжаление се оказахме слаби пиячки и картинката скрита в красивата ти бутилка не се показа,нооо я запази да отлежава до следващия път.
Всички които познавам от преди Антомче,Флоринка,Раковинка и Фани са страхотни ,весели  и талантливи  момичета които искренно се радвам че познавам и научавам толкова много от тях!
Освен това посетихме и чудната книжарничка на Кламерита която е една заета работлива  дама , появява се рядко във форума  ,но също е зарибена декупажистка !
Надявам се скоро да се видим пак.
Отивам да си разучавам новия фотоапарат че да снимам лака който използвам ,наистина е много хубав !
Прекрасни неща сте показали всички  до тук,ще коментирам по късно !
Целувки и хубав ден!

# 279
Zdravkova много ми хареса лопатката,а от къде тези хубави салфетки,дали няма начин,да вземеш и на мен пакетче  Mr. Green
титинка 3D е невероятно,керемидата просто супер,а бутилката е станнала много оригинална с този черен "фон"  Peace
Виванова много ефектно е така с огорелите късове,супер е вазата,и чинийката  и паното много ми харесаха
Ралица чудни рими,браво
Антом поздравления за срещата  Peace

# 280
kак се казва онзи материал, от който се правят бижута, прозрачен е , някаква смола ли беше , сори, но забравих и от къде може да се купи ?
И глината нея продават ли я по книжарниците? Ще ходя до мола, там има книжарница, Сиела май беше, дали ще я има там ?

# 281
Момичета радвам се за срещичката в Пловдив само съжалявам, че не можах да дойда.Надявам се другия път да се видим.Много сте готини всички и изложбичката също.
Bonnysofia-чинията е много хубава   bouquet
А купата на бабати е направо уникат.
Titinka-ние те подкрепяме за сайта,но ако трябва да се прави фирма и да се отчитат всички продадени неща,ще стане сложно.От снимките не си личи, че цветята са изпъкнали,хубаво са станали слъногледите и розата,би ли споделила с какво ги правиш да са изпъкнали.
Zdrawkova-много свежа лопата,а идеята да я декупираш е чудесна.
Ralica Donchewa- ти си всестранно развита жена,много ми хареса стихчето и сега ще си го запиша.Браво,по-често се вдъхнонявай. newsm51
Виванова-много интересно се е получила вазата,хареса ми че си оставила едната страна прозрачна за да се виждат пеперудите.Чинията е много нежна,мисля че скоро беше правила нещо със същата картинка(или се бъркам с някой друг).Пандата е разкошна.
Хайде до скоро момичета,отивам да почивам че от вчерашната сватба още не мога да се съвзема.

# 282
Мили приятелки  Hug
радвам се ,че лопата ви е харесала  Grinning Първата я лакирах със Сократис,тази още не съм.Само е изпръскана с лак-шпрей.И е за базара в Пазарджик,исках да изпратя и другата ,но не се усетих и заковах дръжката........и сега ни влиза в кашон!
Титинка-много хубави неща си направила   bouquet Фаворит ми е керемидата!
Виванова-вазата е прекрасна   bouquet много ми харесва целия и замисъл и изпълнение!Чинйката с момиченцетата и тя е чудна!А паното със сигурност ще зарадва племеницата  Hug
Гени-благодаря ти за хубавите думи относно мама   love001 Тя е много очарована от вас,и е много щастлива че ви познава!Ти разучи хубаво апаратчето,че на следващата среща непремено да снимаш ПРИКАЗНОТО ресторантче на Антомчето !Толкова пленителни неща чух за него......
Вивиан-тази салфетка ми е от Мери Попинз,която я няма цяла вечност в темата ни!А на предишната лопатка-кокошката си я купих от Есин.При нас няма такива красиви салфетки  Sad Имам една четвартинка,ако искаш ще ти я изпратя
от мен закачалка
http://media.snimka.bg/8183/022621991.jpg?r=
златното кантче отстрани е от гардероба  Joy основата е паркет
много усмивки   love001

# 283
Здравкова,  bouquet..такава изобретателност..Невероятни неща декупираш..Паркет..+ златен кант "от гардероба"..признавам,че нямаше да ми хрумне..Получило се е супер..

# 284
  • тъгата в мен
Здравкова,хвърли ме в "шах с пешката".3 пъти връщах снимката да диря де е закачалката Joy
Страхотна сращичка сте си направили,кукли.Аз хубаво щях да питам как е вървяла шопската салата с кафето,ама вие си признахте без бой,че сте наченали ОНАЗИ бутилка smile3521
Вивиян,признай си,че просто вече не ти се чисти у вас и бързаш да си декупираш лопатата Wink

Аз започнах да ви бъркам във фейсбука коя-коя е,та ще ми се наложи май да си направя отделна групичка само с вас,майсторици Hug
п.п.
И докато хората вече направиха своите опити с обгорената хартийка,сврачето настина и лежа и пъшка няколко дни.Сега се взимам в ръце Wink

Общи условия

Активация на акаунт