Декупаж 41-пролетна

• 66 088
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, мили декупажистки! Надявам се да ме приемете във вашия форум, въпреки че не съм мама.  Simple Smile Научих за декупажа преди няколко месеца от темата за рисувано стъкло (с което също се занимавам от скоро) и започнах да чета темите ви. Разбира се, невъзможно е да прочета всичко, но разгледах доста от творбите ви и се вдъхнових! Исках първо да изпробвам с нещо и тогава да пиша тук. И така, ето първата ми творба-кутийка от портфейл. Не стана точно така, както си го представях, но...

# 286
               Рали,стихчето е ....трепач! Ти си била скрит талант. Laughing Ще си поръчвам май при теб стихчета по определени поводи - празници и юбилеи.
               За сайта и фирмата - искайте консултация от КаМи .Жената е специалист - финансист и си мисля,че може да обясни какво точно трябва да се направи и необходима ли е фирма.Все ми се мотае в главата едно виртуално магазинче /дано го издиря/ в което май фирма няма.Не е лошо КаМи да ни консултира.
               Момичета,импровизираната ви изложба е прекрасна и продължава да ме мъчи любопитството какво е скрил Щурчо в бутилката. Mr. Green Ама защо не сте я пресушили,че да видим!
               Здравкова,лопатата е .....а бе само за красота,че може ли с това бижу да си помислиш даже да я ползваш. newsm78 Много нежна и слънчева,цветна.
               И аз като Сврачето щях да те попитам къде е закачалката,че видях една прекрасна картина.Нямам думи за идеята ти и изпълнението и.
                yvn , добре дошла и ......много добро първо творение!

# 287
  • София
Предполагам че те интересувате данъчната - правната страна на въпроса-за това говорехме с Дидия...
прочетете тук  http://www.brrabg.com/comment.php?comment.news.16
  гледайте долу на страницата под

Цитат
Регистрация на самоосигуряващо се лице или трудният път на блогъра
и ако имате конкретни въпроси питайте...
По закон нямаш право без регистрация да извършваш каквато и да е търговска дейност...въпроса е как ще ти е най-изгодно да го направиш...
после трябва да откриеш сметка през която да се засичат постъпленията,така де приходите и разходите разбира се ако не са през каса или касов апарат

# 288
yvn, добре дошла!  bouquet Чудесен първи опит..
КаМи,много полезно четиво за всички ..

# 289
Zdravkova благодаря ти за предложението,но няма да се възползвам,ще гледам да потърся в нета
Свраче още не съм започнала с лопатите  Mr. Green

# 290
Раличка направо ме зашемети с това стихче, smile3525 ,таланти много бе момиче !
Мик 58 имаш много хубави неща, шишетата са станали чудесни!
Цани поставката е страхотна, а паната зашеметяващи с цветната палитра която си дообогатила!
Вал вазата много интересна се е получила,и паното е сууупер!
Синева интересно шише в цвят лила!
Бонисофия чинията с обгорената хартия е станала много стилна такъв един старинен стил ,и се прехласнах по тази прекрасна старинна купа!
Здравкова  само да посмееш да изцапаш толкова красива вещ с боклук,никакво метене!
Титинка много хубави пана релефа е станал чуден,с глина е правен нали!
Виванова- тези рози с пеперуди,пролетна феерия ,страхотна ваза!Чинията с момиченцата в много интересен и различен стил,Браво!
yvn добре дошла,кутийката е много нежна!Браво!
Ками благодарности за линка, наистина много полезна информация !
Хубава вечер на всички талантливки!

# 291
MIM AR , Геновева,  Релефа не съм го правила с глина, а с черупки от яйца, след това слагам един кат бяла салфетка, минавам с бяла боя и после лепя картинката(салфетката в слуЧая). При теменужките не съм боядисала с бяло и от близко си личат черупките, но готино се получава. Глина нямам още и тук в нашия град няма от къдед да си купя, то какво ли има Уфффф така ме е яд  Sad

# 292
  • пловдив
Момичета, радвам се, че макар и набързо създадена, срещичката се състоя, че даже ни и хареса  Joy В бутилката на Щурчо имаше неизвестно за мен като име питие , като вкус, нещо като невероятен бадемов аператив . Единственото, което ни спря да пресушим бутилката бе необходимостта от шофиране, иначе на снимката щяхме да изглеждаме къде по различно...  newsm19
Срещата наистина беше много зареждаща. Надявам се и общонационалната да се състои, защото като съдя по всичките ви постове до момента.... купона ще е страхотен  smile3521
MIM AR окото на БигДекупажБрадър всичко вижда  Mr. Green Това ти е второто отсъствие, на третото наказваме..... идваме на гости и да му мислиш после  newsm77
mimi79777 ..... и теб ще чакаме и после....  Wink
yvn добре дошла сред нас  Hug и аз съм пришълка от рисуването на стъкло. Попаднала си сред много позитивни и приятелски настроени хора. Надявам се дълго да се задържиш при нас  Peace Кутийката е станала много хубава. Това, че не е точно това, което си си представяла е напълно нормално. На всички ни се случва почти постоянно, в началото това ме изнервяше, но в последствие установих, че така ми е по интересно- винаги съм изненадана от резултата  Joy
zdravkova аз чета с очила, но по надалечко виждам  Laughing веднага ти видях закачалките, много сладурско е станало  Hug  а лопатката е  newsm74
виванова завидна производителност показваш , точно ти се радвам на едно нещо и ти щрак още няколко.... Вазата с обгореното кракле много ми харесва.... усещам как скоро и аз шЪ паля къщата  Joy
titinka чудесни работи, но бутилката задължително трябва са се лакира иначе много скоро влагата ще си каже думата дори и да не се ползва  Peace
Ralica.Doncheva чудесно стихче    smile3521  не мога да не отговоря -
При нас наскоро долетя,
но бързо ни хареса тя,
започна декупажче да твори,
да радва нашите очи!
Таз фея Рали се нарича и
дай Боже дълго нас и хобито ни да обича!  newsm53
mumita тоз припадаш звяр от твоя пост ме разби, копирам си го за спомен  Laughing
bonnysofia перфектна чиния, много, много ми харесва   Hands Clap  от къде ги намери тези мотиви  Shocked нямам думи ...
Sineva бутилката  в лилаво ми харесва, но.... панделката нещо ми идва в повече. Това нагъване на салфетката с цветята е направила много интересен мотив, но панделката се набива прекалено и някак се губи красотата на останалото... мое мнение разбира се  Embarassed
val1977 фен съм на всичко, което правиш с мотив на Lee Bogle . Керемидата е брилянтна! Любов, мистика и толкова подходящото тъмно кафяво за рамка... страхотно!
canka_atn браво и на теб и на племенницата и на явно пивката ракийка, защото поставката се е получила много добре  Peace
Mik58 сега като видя,че не хапим надявам се вече да не ти се налага да събираш смелост, а направо да ни залееш с идеи и красиви изпълнения  Peace Разгледах албумчето ти. Прекрасни неща. Надявам се, че си скрила и нещо неснимано, защото си напълно готова за участие в настоящия конкурс , посветен на жената  Laughing
Дотук стигнах с коментарчетата момичета  Embarassed Много красоти останаха ненахвалени, но.... ненинна съъъъм, толкова много творите, че не смогвам да ви нахваля  Joy
Желая ви розови сънища и една пълна с приятни изживявания неделя!  lovekiss

# 293
Здравейте вихрогонки,колко е студено,а?Нагледах се ,начетох се ,докато всички спят като порчета,аз се фихря във форума.
Лопатката е страхотна,защо пък да не си я ползваш,представи си ,колко надуто трябва да метеш,красотата е в ръцете ти ,ще си направиш друга.
Пандата много ми хареса,черно белите мотиви ме кефат особено.
YVN -Здравей,добре дошла, много са нежни сълзиците.
Не ме предизвиквайте със стихчета,че ще почвам всеки път стихотворно,най-ме бива в тези измишльотини.
Много ви завидях за срещата,че се пуках тука.
Най-накрая завърших доминото,но не мого да се срещна с дама за да й го дам.
А на кутията ,затрих някъде чарковете,как ще я зглобя сега незнам,дано ги няамеря,толкова съм разхвърляна ето нещо и от мен

# 294
Може би тукhttp://ralica73.snimka.bg/hobby/dekupaj.568542,е много съм си смотана,тава е положението.
Целувам всички,хубав и спорен ден.

# 295
http://ralica73.snimka.bg/hobby/dekupaj.568542 оправих го Рали.
Просто невероятно интересно и оригинално.Направо си е бутиково изпълнение.  bouquet
Рали оставай разстояние между последната дума и адреса на линка защото ги чете заедно и затова не се отварят.
yvn-много е красива кутииката.Момините сълзи са ми слабост защото са много нежни.Може малко да поработиш върху фона да прелива по -плавно цветовата гама .  bouquet
И понеже днес е прошка и аз да спазя традицията , нека ако някой се е почувствал обиден или засегнат по някакъв повод от мойте изказвания и оценки били те волни или неволни моля да ми прости!

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 13:26 от виванова

# 296
Мили приятелки  Hug
Ръка подавам ви за прошка!Приемете я и ми простете!Ако съм ви обидила или збъркала с нещо,било е неволно!!!
Обичам ви   love001

Антомче-достоен стихотворен отговор  smile3501 много хубаво стихче
Ралица-не се отваря линка...........браво Виванова,че го оправи.........доминото е много хубаво!

# 297
  • София
http://www.vbox7.com/play:59bf6500

Прощавам всичко на всички и моля всички, които съм наскърбила по някакъв начин да ми простят.
Господ да прощава, простен да си!  bouquet

# 298
и доката се пече баницатааааа,малко пролетно настроение
http://media.snimka.bg/8189/022632852.jpg?r=

# 299
Благодаря ви за топлото посрещане и съветите!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт