Декупаж 41-пролетна

• 66 089
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Здравкова, чинията се е получила супер  bouquet
Рали,доминото си е истинско произведение на изкуството..А за стихчетата..- няма лошо да почваш в стихотворна форма..Видях и други много красиви нещица в лилаво..  bouquet
Антомче,и ти неподозиран стихотворен талант..Страхотни сте..  bouquet

В днешния ден и аз искам да помоля за прошка вскич, които волно или неволно съм обидила с думите, делата или липсата им..
Простено да ви е на всички.. Hug

# 301
  • Пловдив
Привет дружина Hug
На този хубав християнски празник искам да поискам прошка от всички тук в темичката. Моля ако съм обидила или засегнала някого да ми простите! А аз няма за какво да ви прощавам, мога само да ви обичам и да ви се радвам!

Много се радвам, че дори и със закъснение успях да се включа на срещата. Преживяването беше невероятно!Много се радвам на запознанството с щурчо. Малко по малко успяваме да се видим и запознаем лично. Ето за това трябва да си направим една национална срещичка.
Еми имаш невероятна мама. Толкова лъчезарен човек! Много се радвам, че отново се видяхме. А лопатката ти е прелестна! И чинийката с нарциси много ми харесва.
yvn добре дошла в отбора! Кутийката ти е много хубава!
Ralica.Doncheva идеята с доминото е много оригинална! Станало е чудно!
От мен една бутилка пълна със сливова ракийка. Предназначена е за моя кум. Снимките не са много добри, в действителност бутилката не е толкова бяла.
http://fanito99.snimka.bg/hobby/dekupaj-2011.562235.22635836

# 302
Фанито,слливите са...трепач Peace..Страхотно съчетание на цветовете със сливите..и със съдържанието на бутилката.. Grinning.. Сигурна съм,че кума ще ги оцени по достойнство..

# 303
Момичета мили, простете ми ако неволно съм засегнала или обидила някого.

Фани - ти се престраши да пробваш бутилка Simple Smile видя ли че не е толкова страшно Laughing Искам да те поздравя за смелоста, чудесния подбор на мотиви и изпълнението. Перфектна е!!!
Здравкова - не мога да смогна да те аплодирам тези дни имаш голямо вдъхновение Wink страхотно си я измислила и с тези орнаменти по края абе КРАСОТА!!! Закачалката също много ми хареса.
Раличке, доминото е трепач  представям си колко си се потрудила по него.
А що се отнася до стихчето ти си поредния ни талант - много те бива. Обаче имаш конкуренция Laughing Антомче и Здравкова /май имаше още някой  newsm78/ също имат писателски и поетични способности  Mr. Green Grinning Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 20:03 от Rakovina

# 304
  • пловдив
Добрах се за секунда до компа  и като една дългопостова досадница, трябва задължително да -

Искам прошка от всички вас момичета, ако волно или неволно съм засегнала някой,
простено да е на всеки, който волно или неволно ме е засегнал /трябва да не го е направил явно, защото такъв спомен ми се губи, но нали днес трябва да прощаваме  Wink /
и нека Бог прости на всички ни,  за волните и неволни грешки, с които сме наскърбили човек!
Целувам ви горещо!  lovekiss

и бонбонче за здраве на дъщерята, която на този ден преди.... няколко години родих  Joy

# 305
                 Антомче,честит рожден ден на дъщеричката!Успех,здраве,късмет и много щастие да има в живота и!  bouquet
                 Момичета мили,и аз да поискам прошка,че каквато съм бързачка току виж неволно съм обидила някой!Простете и простени бъдете!

# 306
Няколко дни не съм влизала както му е реда-има страхотни работи-и лопатката ( тя ми превзе сърцето), и доминото,и чинийката, и бялата бутилчица на Фанито99.
От мене само две нещица от стари в нови премяни Simple Smile

https://picasaweb.google.com/113511125753624314254/HandMade#5581031602954249858

# 307
Здравейте неуморни момичета !!!
Благодаря Ви за приятелското  посрещане   bouquet
Понаправих това-онова,..но май имам проблем с качването тук....... ooooh!
Приятна е успешна седмица желая на всички .... неуморни пчелички . Hug

И да не пропусна ВЕСЕЛ  ПРАЗНИК  bouquet  bouquet

# 308
  • София
http://marlana.snimka.bg/hobby/moeto-uvlechenie-2011g.566682.all 
Simple Smile
 Това ли е албумчето което не можеш да ни покажеш ?

# 309
Antom честита ти рожденичка,много много здраве и любов,и много успехи  bouquet
Ралица сега видях доминото,много е хубаво,браво,доста труд си положила  Peace
Фанито само ще кажа че бутилката е просто невероятна
Здравкова чудесна пролетна чиния ии тези нарциси,като живи са,страхотна е
Никита интересно  бурканче ,и кутията е станала много ефектна

# 310
Антомче честит да е рожденният ден на красивата девойка,да е здрава и да има мнооого късмет!
Здравкова чинията е чудна пролетна !
Рали това домино е бутиково ,неповторимо и много красиво.Поздравления за търпението с малките фигурки!
Фани браво момиче,чудесна бутилка ,много хубаво съчетание на кртинки !
Никита много ми хареса дантелената кутия,бурканчето също е интересно,но мился че по крайчето на капачето може да сложиш контурче ,малко размазанко стои,също и края на салфетката свършва много рязко,би могла също с контур или брокатче да прелееш към светлата част .Надявам се не ми се сърдиш ,но ми стои малко недовършено!.
Хубава седмица момичета !

# 311
  • София
Здравейте, момичета!
Антом, на патерица: да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва!
Здравкова, разби ме с тези нарциси! Толкова добре се е получило.
И бутилката на Фанито е супер за ракийка! Браво!

Момичета, едно предложение към тези от вас, които имат блогове: ако искате да си разменим връзки, така че блоговете ни да се виждат от още повече хора. Пишете ми на "Лични", за да си разменим линковете.

Успешна седмица на всички!

# 312
  • пловдив
Аз пък намерих сили и време да си довърша започнатото  Joy
ето какво се получи от шишенцето с релефната орхидея
http://antom.snimka.bg/hobby/mk-dekupaj.575204.22649899
една Великденска чинийка - пряк декупаж със салфетка и принтирана картинка, гърбът съм пръскала със сребърен стрей
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22649946
и най после рамка с мопс на щерката.... имам да правя и с голям мопс... но все ще стигна и до него
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22649944.big
довърших и бутилката за конкурса Вино и любов  Mr. Green но разполагам само с телефонче и ще изчакам щерката да се завърне , че да се насладите на 100 % на наплескано златно   angel008

# 313
GenovevaG въобще не се сърдя,напротив винаги приемам идеи,аз самата много му се чудих на това бурканче,но понеже от години си го ползвам за съхранение на дафинов лист Laughing,реших да го направя само в зелено и бяло,за да допълня серията от другите нещица за масата.

# 314
zdravkova пролетната ти чиния е много свежа.Харесва ми
Fanito браво хубава бутилка, аз още не смея да правя бутилки....
Никита, фаворит ми е дантелената кутия. Каква е тази дантела? Имам подобен чоропогащник, който никога няма да сложа сигерно ще го притворя в нещо такова Wink
Antom много ми харесват орхидейте, а майсторския клас ти е много подробен и ясен.
А на мен нещо ми липсва вдъхновение тези дни. Sad

Общи условия

Активация на акаунт