Декупаж 41-пролетна

• 66 098
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Честит осми март на всички, желая здраве, живот и много нови творчески идеи!!!  bouquet

Фанито, часовника е невероятно красив ... имам питане обаче от къде намирате механизма за часовниците... разваляте някой стар часовник или продават по магазините само механизъм със стрелки?

Благодаря  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:08 от zlati22

# 331
  • Пловдив
Злати, по принцип продават само механизми, но така и не съм намирала. За този часовник развалих един рекламен.
Честит Осми Март мили момичета!!!!!!!!!!!
Желая ви да бъдете много обичани и желани!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:27 от fanito

# 332
  • София
Момичета, механизми за часовници има на "Илиенци" в София. На едно място намерих от 2, 3, 4 и 5 лв.! И си избираш какви да са стрелкичките Simple Smile Ако никъде не можете да намерите, пишете ми на "Лични", като ходя да ви имам предвид.

# 333
Честит Осми Март,мили приятелки!!!Бъдете здрави,обичани и все така с голями,добри и любящи сърца!Благодаря,че ви има!Обичам ви!  newsm51

Виванова-прекрасни вази  Hug Браво,много ми харесват!
Синева-и паното ,и дъската са чудесни  Hug

Весел празник,нека още дълги години да се поздравяваме тук в темичката   love001

# 334
Мили приятелки ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Пожелавам Ви една ръка, на която да се облегнете,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, която да носите в сърцата си,
един път, който да Ви води към хората,
една цел, която да Ви води в живота,
за да бъдете  истински щастливи!!!

# 335
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!

# 336
Честит Празник момиченца-кокиченца

# 337
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК мили приятелки!!! Бъдете много щастливи и обичани!

Виванова - вазите са чудесни, огненото кракле ти е страхотно!!!
Синева - и двете ти творби са прелестни!
Никита - много хубава кутия, просто не мога да повярвам, че е салфетка, толкова прилича на дантела.
Бонисофия - кутията за вино е едно истинско бижу,  ще си паснат идеално с чинията
Ралица - много ме развесели с това стихче, голяма скица си, шишето е направо трепач, пеликана и той много хубав
Антомче - и рамката и шишенцето и чинийката станали са супер! ДА ти е живо и здраво момиченцето, много успехи и късмет в живота и пожелавам!
Фани - щях да се пръсна от кеф като видях подковата, мноооого ми хареса как е станала и така се радвам, че толкова бързо си се вдъхновила да я направиш, теменужения часовник е много нежен.

# 338
Честит 8-ми март пожелавам на всички жени да бъдат нежни и красиви като пролетно цвете.Ако можех щях да ви подаря по един букет от любимите ми зюмбюли,но немога да кача снимчици.
Хубав ден и весело прекарване на празника

# 339
Фани браво на теб , срещата те е стимулирала че толкова бързичко си направила красивата подкова, а часовника е много нежен !
Рали стихчето ме развесели страхотно,признавам ти талант си,личи си и по красивата бутилка,и чинията с пеликана и розовата кутия много ми хареса,а дъската с петлетата е супер весела , всичко е страхотно,Браво!
Виванова прекрасни цветни вази си сътворила !
Синева паното е чудесно, но дъската с веселите готвачи е трепач!
Антомче чудесна е станала рамката с мопсчето,много сладурска, а шишенцето е много нежно ,вече довършено е прекрасно!
Бонисофия кутията за вино е толкова стилна , очарована съм!

# 340
Честит 8 март, творчески дами!

# 341
8 МАРТ Е ЖЕНСКИ ДЕН!
ЕДИН ОТ МНОГОТО В СВЕТА ,
И В НЕГО  ВНАСЯТЕ  УСМИВКА ,ТОПЛИНА,
 В ДУШИТЕ ВИ ЦЪФТЯТ ЦВЕТЯ!
И В ТОЗИ СВЕТЪЛ ДЕН И СЛЕД ТОВА
НЕКА ВИ СЪПЪТСТВАТ ВИНАГИ -НАДЕЖДАТА,ВЯРАТА И ЛЮБОВТА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ!
ОБИЧАМ ВИ!

# 342
  • пловдив
Много хора казват, че любовта към жената трябва да се показва 365 дена в годината и този празник е излишен, смешен, остарял.... и какво ли не още. Пропускат само една малка подробност, че всички ние сме обикновенни простосмъртни - и сме тъжни когато ни сполети беда, и сме уморени, когато задачките са били повечко, и сме ядосани, когато нещо не се случи така както сме очаквали, и сме апатични, когато сме обезверени от поредната причина да блъскаме глава в стена.... Причини много и най разнообразни да нямаме сили и желание за демонстрация на любов! Само че всички тези причини не ни спират и да раждаме, и да отглеждаме, и да сплотяваме, и да лекуваме, и да изслушваме, и да готвим, перем, чистим...... най кратко казано да сме ЖЕНИ!  Затова аз винаги категорично отстоявам твърдението, че 365 дни не са ни достатъчни и наравно с тях ни се полага един ден, в който ясно и категорично да ни бъде благодарено за търпението, разбирането и любовта която раздаваме! Има един театър - "Животът - това са две жени" в него има една любима моя фраза -

".... Животът това са две жени - майката и любовта. Без майката няма живот, без любов, животът губи своя смисъл!"
Затова, че сме и живота и смисълът му -
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!

# 343
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ,мили душички.бъдете красиви,желани и обичани всеки ден и част от годината.
нямаше с вас известно време и ще ми трябва време да прочета и видя красотичките ви,но за сега ще ви кажа само хубав празник и се забавлявайте.

# 344
  • Бургас
Честит празник и от мен мили Дами  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт