Декупаж 41-пролетна

• 66 413
  • 732
  •   1
Отговори
# 345

Честит празник мили дами ,бъдете много обичани ,обичащи и усмихнати,творете и дарявайте на всички красота !
Поздравления за срещата на пловдивчанки и софиянки,прекрасни  сте момичета-много ви се радвах докато разглеждах снимките Hug
Поетесите в темата прогресивно се увеличат,обожавам стихоплетството/мен хич не ме бива,но вас талантливите ви чета с голям кеф.Ралито Дончева стихчето за декупажа ще бИде сложено на първа страница оттук нататък- благодарско на умната ти главичка и сръчни ръчички   bouquet
На всички голяяяямо гуш за великолепните красотички ,които сте сътворили lovekiss lovekiss

# 346
Честит празник,мили дами.Бъдете все така красиви и нежни,амбициозни в работата си,всеотдайни в семейството си,суздаващи красота,най-добрите майки,изключителни в домакинството,съблазнителни за мъжете си,винаги интересни....и много силни,защото само така може да постигнем всичко това:)   bouquet

# 347
  • София
Честит празник мили дами  smile3525.Бъдете обичани и желани,защото от любовта се ражда красота.

# 348
Мили дами, влизам да ви пожелая Честит празник! Пожелавам ви да сте здрави и да продължавате да творите красоти!

# 349
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА !!!

# 350
  • пловдив
Eтооо   newsm27 "Вино и любов"   Mr. Green

http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22667844.big
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22667846.big
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22667845.big
и понеже къде без жена при любовта... та не се сдържах и изтипосах една във вихрен огнен танц
след винцето  Joy
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22667847.big
http://antom.snimka.bg/hobby/dekupajche-2011.561886.22667848.big

# 351
  • София
Красота, antom  smile3501

Честит 8 март!
Бъдете като тревата -
изправяйте се, когато ви газят!
Бъдете като кокичето -
намирайте топлина дори в снега!
Бъдете като звездите -
близки и далечни,
даряващи любов и светлина!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 23:58 от KaMu

# 352
ДОБРО УТРО ПАЛАВНИЦИ,ПОЖЕЛАВАМ ВИ ХУБАВ СЛЕДПРАЗНИЧЕН ДЕН.АЗ ЗАСЕГА СЕ ЧУВСТВАМ ВСЕ ЕДНО МЕ Е МИНАЛ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ФУТБОЛ БАРАБАР С РЕЗЕРВИТЕ.НА МАЛКИЯ МУ РАСТЕ КЪТНИК И ЦЯЛА НОЩ БЪРСАХ СЪЛЗИ И ГУШКАХ.
ВИВА-ШЕ КРАДА СЕСТРО,НЯМА НАЧИН ИНАЧЕ ШЕ СЕ МРЕ.ЧАШЛЕТАТА СА  #Crazy ЩЕ СЕ ПРОБВАМ И АЗЕ.
АНТОМ БУТИЛКАТА Е НЕВЕРОЯТНА,ТЕЗ ОГНЬОВЕ ПЛЕНИХА СЪЦЕТО МИ.ИМАМ ЕДНА ЧЕРНО БЯЛА СНИМКА НА ЖЕНА И СИ ПРЕДСТАВЯМ ЛИКА И В ТАКИВА ПЛАМЪЦИ ,НО НЕ ЗНАМ КАК ДА ГО ПОСТИГНА ЕФЕКТА,ПОНЯКОГА ИДЕИТЕ СА НЕСЪТВОРИМИ.
ХУБАВ ДЕН ЛЪВИЦИ МОИ   bouquet   bouquet   bouquet

# 353
Добро утро момичета !
Антомче страхотна е бутилката ,огнена ,дръзка!
Я кажи каква златна боя напука и как стана фатката!
Рали пожелавам на малкия сладурчо едно хубаво зъбче и усмивки !
Желая ви прекрасен ден !

# 354
Добро утро   bouquet

Фани много ми хареса палитрата часовник  Heart Eyes,а подковата да ти носи много късмет   bouquet
Бони прекрасен Милениум  Heart Eyes  bouquet
Рали поздравявам те за стиховете  smile3501 всичко ,което си показала е прекрасно .....особено ми легна на сърце пеликана  Simple Smile
Виванова страхотни вази показваш  smile3501 много нежни и оригинални   bouquet
Синева дъската е трепач  newsm74 картинки ли ползва.....
Антомче чудесна огнена бутилка  Hug.......имам чувството,че си си изляла душата   bouquet

За всички,които не можах да коментирам  newsm51
от мен свещник излят от гипс в кутия от сладолед и шприцовани орнаменти със структорна паста  Joy стана малко като манджа с грозде

http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22669971
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22669969

Лек Ден   bouquet

# 355
  • пловдив
Вал, страхотно свещниче! Аз все ще почвам пробите с гипса и все се услушвам  Joy
Гени, нищо сложно в бутилката. Грунда ми е традиционната бяла акрилна с С200. Залепям картинките, около тях по зялата бутилка без гърлото кафява тонираща боя на Оргахим - Леко. После с малка плоска четка започнах рисуването на пламъчетата. Първо точки червена, върху нея точки оранж, после жълто, после черно и отгоре дооформях с нови точки от първите три цвята докато ми хареса. Когато всичко изсъхна поставих стъпка 1 на цялата повърхност. Изсуших. Върху кафевия фон поставих декор лак на Маестро пан антично златно 014, изсуших, после стъпка 2 /става въпрос за краклето на Креал, което все по застрашително свършва  Sad / и със сушоара - ето ти и пукнатини  Peace
Предполагам това обяснение е за другата тема, но все си мисля, че е така и не е баш така  Joy типично за мен.
Мисля си че в библиотеката трябва да са  само откритите материали и кратко описание. Когато се работи с нещо, което вече сме коментирали като материал, просто въпроса е за това точно с какви материали е работено по точно показания предмет - обяснението трябва да си е в темата с предмета иначе риска и другата тема да се разводни с повторения си е доста реален и ще се окажем с две дълги теми и трудно издирване. Знам ли  newsm78 Кажете и вие и ако трябва ще си приместя обяснението в другата тема  Peace
  И да изкоментирам няколко странички  Mr. Green

Sineva прекрасни цветя и много сполучлив избор за оформяне на рамката, много ми харесва   Hands Clap и дъската с готвача е супер !
Виванова вазите са прекрасни! Толкова нежни и толкова интересни с обратния си декупаж!   Hands Clap
Ralica.Doncheva много добре си показала пеликанчето  Wink Чудесна комбинациа се е получила! Много ми харесва! А бутилката с огненото кракле е станала  newsm74  Продължавай и със стихоплетството, много му се кефя  Hug За синовете не се притеснявай, моята щерка не бяга бързо  Joy
fanito подковата е много нежна и късметлийска, часовника е нежен и толкова пролетен, че ме зареди с топлина, но не съм сигурна дали назад успях да ти изкоментирам бутилката и с риск да се повторя - Невероятна е! Не знаех, че се плашиш от бутилките, но се надявам след този невероятен резултат , скоро да ме помолиш, като идвам към вашето прекрасно манастирче, да сложа за тежест на колата пълен багажник с бутилки  Joy
bonnysofia страхотно продължение на милениума.... я се свързвай веднага с чужбина и да пращат един тир с тази салфетка  Laughing
До тук стигнах, за пропуснатите  Kissing Heart

Усмихнат ден момичета, пълен с много приятни мигове!   bouquet

# 356
Момичета мили..какви прекрасности  сте сътворили...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Нямаше ме няколко дни и...темата прелива от нови красоти.. Hug Hug Hug
На патерица моята моба за прошка приемете и.. поздравленията ми за осми март...със цвете..  newsm51
Сега,..ако пропусна всички да ви изброя,..не се сърдете.. Simple Smile

Никита 82, и бурканчето и кутията ти ми харесаха. Снимките ти са с ужасно качество (като моите), - вземи мерки Simple Smile за да успеем да се насладим на нещата, които правиш. Данетелената салфетка си я декупирала така майсторски,че..направо си изглежда като дантела.. Поздравления за доброто начало..  bouquet
Мик 58, всичко което си показала е прекрасно..Бутилките са много идейни..
Антомче, шишенцето с орхидеите е станало....много нежно и много шик PeaceРамката също е станала много шик, и великденската чиния е прекрласна..,ноооооо...шишето ..е много огнено, много винено и много любовно с тази огнено танцуваща девойка..(къде е младежа, ааааааа? ..или още не си го е избрала..)
Бонисофия,продължението на милениума е.............УНИКАЛНО! Страхотна серия..(права е Антомчето..да пращат един тир такива салфеткиии от чужбината..) Кутията за виното е трепач направо, и аранжировката и..всичко много ми хареса. Съвсем професионално..БРАВО   bouquet
Фанито, подковата е..прелест   bouquet И часовника теменужен е много идеен и много красив..  bouquet  bouquet  bouquet
Рали,ти пиле шарено къде се кри до сега с този талант, аааааааа? Много поетична душа..със страхотни стихове..БРАВО. Прекрасно огнено кракле се е получило на бутилката, но..пеликана е прелестен..
Виванова,чашите са супер. Много нежни и много идейни..Много ми харесаха!
Синева,паното е чудесно, а дъската за хляб е..... newsm74..Това салфетка ли е?..Фантазия..
Вал,ти нямаш умора с новите експерименти..Страхотен свещник..Чудесна идея и изработка..  bouquet

# 357
Здравейте, вълшебници Simple Smile
Страхотни красоти сте сътворили, не мога да им се нагледам и нарадвам!
Понеже и аз отскоро се разболях от декупажната болест, споделям с вас два от моите "симптоми" Simple Smile
Въобще не могат да се сравняват с вашите чудеса, но нали са си мои и нали са ми от първите, гледам да се похваля с тях като малките деца  baby_neutral
Моля ви, бъдете критични! Наистина мнението ви е важно за мен!
Ето ги и тях:

# 358
innjoy, много ми харесват- изчистени и стилни..  bouquetпоздравления

# 359
Здравейте! През доста от темите минах докато стигна до тази  Simple Smile
Възхитена съм от нещата, които творите...Просто нямам думи!
Имам да чета още много неща, не съм се занимавала с декупаж никога. Обаче много се запалих и смятам да се пробвам.
Всъщност причината да съм тук е, защото имам нужда от малко помощ от напредналите. Поканени сме за кумове на сватба на наши много близки приятели. По традиция се подаряват украсени бутилки на младоженците (за първо дете, сребърна и златна сватба). Самите ние със сапруга ми получихме такива и сега искаме да направим същия подарък на нашите приятели. Тези, които ми предлагат готови по магазините, не ми харесват и страшно много искам аз да ги направя. Имам някои идеи, разполагам с около 2 месеца време, но ще съм ви благодарна ако някоя от вас е правила такива и ми изпрати снимки.
Започвам да ви следя редовно и се надявам и аз скоро да се включа със снимков материал!

Общи условия

Активация на акаунт