Декупаж 41-пролетна

• 66 424
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте мили приятелки  Hug
Благодаря ви за хубавите думи!Много се радвам ,че ежедневника ви харесва  Grinning Започна да ме е яд,че не пуснах него за конкурса  Mr. Green
Благодаря на пловдивската група-Аничка,Раковинка,Фло,Фани,Гени,както и на Щурчо-вчера си получих прекрасните салфетки и подковата  newsm20
Вал-прекрасен комплект   bouquet Много ми харесва,благодарности и за обяснението!
Ралица-много хубави бутилки   bouquet Особено шарената е много свежа и цветна!
Данисио-чинйката е страхотна  smile3501 Много си е хубаво зеленото,връзва се чудесно с картинката!
По тоя повод се замислих  newsm78 дали конкурса за Май,да не е "огнено кракле" Почти всички го пробвахме,и става доста интересно!
Отисарк-добре дошла  Hug
Никита-шпатулката ти е много готинка   bouquet
Елинорче-не ми се отваря линка..........
Ане-бутилката е красота   bouquet А за фона.........както винаги прекрасен!Браво!
успешна и ползотворна нова седмица   love001
p.s.от мен пано-подложките са от Куфланд-мама ми ги изпрати със салфетките,6бр за 2лв,дървени
http://media.snimka.bg/8236/022727185.jpg?r=

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 15:19 от zdravkova

# 406
# 407
     Приятели,тъй като все още не съм вложила достатъчно пари в материяли за някои от шишетата ползвам черупки от яйца ,бинт,бронз за джанти,принтирани картинки...и всякъкви всевъзможни неща.Не знам дали е грешо -в къщи се шегуват ,че от черупките ще мирише на запъртък ,а аз им чистя кожичката отвътре  и ги мия с препарат!Някой беше писал,че глади принтираните картинки... newsm12 защо го прави-така и не резбрах?
newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

# 408
           elinor4e , гладят се с гореща ютия принтираните картинки на мастиленоструен принтер,защото при работа цветовете пускат и се променят.При рускините четохме,че се гладят  за да се изпече мастилото.За съжаление не се получава и лазерния принтер си остава единствената алтернатива за принтирани картинки.Аз гладих картинки и станаха перфектни цветове,но когато реших да направя обратен декупаж цветовете се промениха.Е,не ми харесва! Използва се и фотохартия,ама тя е скъпа и по-лесно е да си извадиш картинки на лазерен принтер.

# 409
  • Пловдив
Момичета имам нужда от съвет Praynig Искам да си разкрася работното място с декупаж,харесала съм ето това http://fotki.yandex.ru/users/sirma77/view/105472/?page=0
От какъв материал да поръчам дървото и каква боя да взема за да се получи най близо до това?Смятам да го направя сама,така че всеки ваш съвет ще ми е важен и полезен.Предварително благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 410
  • тъгата в мен
Никита,попадна ми един лак,който матира така стъклото на бурканчето.Отдолу с по-дебел конец съм завъртяла едни заврънтулки и затова се получава релефа на цветенцата.
Ане,твоите момиченца ме заблудиха,че държат сняг и са с дебели дрешки,а пък от другата страна на бутилката-чудесни пролетни цветенца.Та...какъв е сезона?А фонът отново ти е преливащо великолепен Peace
Здравкова много нежен нюанс на подложките.
Аз съм ползвала досега само и единствено картинки ,принтирани на маслено-струен принтер.Получават ми се нещата,но аз по принцип си харесвам по-размазаните силуети и допълнително,ако има нужда си подсилвам цветовете.Ето тук ,например е такава картинката,но ми харесва корабът да е замазан и да е с усещане за далечност..

# 411
  • пловдив
Привет вълшебници   bouquet Творите ли творите красота, браво  thumbsup

armira за да достигнеш най близо до това, лично според мен няма никакво значение какво дърво ще поръчаш. Ако е новонаправен шкаф, с нелакирано дърво, първо ще трябва да го грундираш -  за защита от разни гадинки... Грундове за дърво продават в повечето магазини за бои.
Грунда попива и ако искаш да спестиш нанасянето на няколко ръце боя, можош след грунда да лакираш и чак тогава да престъпиш към боядисването. Това, което си харесала е по метода - Шаби шик. Мотива - толкова голям, по всяка вероятност е с декупажна хартия. В другата тема с материалите Ане е качина линк с такова състаряване
http://www.liveinternet.ru/users/3678212/post122851261
Трябват ти бяла и кафява /или черна.... изобщо тъмната боя която ще прозира отдолу/ акрилна. С200, свещ, кракле и акрилен лак. Единственната разлика с всичко написано и обяснено при декупажа е в свеща, която се натърква на желаните места и след като изсъхне горната бяла боя, на тези места се избърсва боята /заради свеща не се задържа и с парцал или по твърда хартия, някой ползват и финна шкурка... се маха и отдолу се появява тъмния слой/

zdravkova
, ах тази твоя мама  Laughing специални поздрави  Hug паното е станало много нежно  Peace А жената..... жената е прелест!!!!! Този тефтер дано да е за голяма приятелка, защото толкова красиво нещо само на изключителен човек се полага!
Анe поредната ти бутилка с прекрасен фон.... много му се радвам, имам чувството че така съм му свикнала, че ако някога си смениш партизанското име, по него пак ще те разпозная  Wink
elinor4e добре си дошла при нас заразните бациликус-декупажикус  Joy Отлични неща си сътворила, продължавай в същия дух, пък аз ще продължа да ти са редвам  thumbsup
тази ми е фаворита
https://picasaweb.google.com/112098869464681185091/zxjErI#5583839510410819746
HuKuTa_82 номера със запазването ми е до болка познат  Mr. Green Спокойно, трае кратко - до появата на следващата, коато ти става любима, после следващата.... и  в един момент се оказваш без нито една  Joy И аз все си заделям нещо за мен, пък.... Прекрасна шпатулка, минавай на следващата и ще се убедиш в думите на мен.... старата, поумняла жена  Mr. Green
Otisark и от мен едно съветче  Mr. Green Понеже опаковъчните хартии са по дебелички, аз като един добре отгледан мързел, на който не му се губи време с традиционния трансфер / лакиране, съхнене,лакиране... мокрене, търкане...  Twisted Evil/ още докато е суха хартията, с финна шкурка, леко си изтърквам гърът, като засилвам шкуркането по крайчетата, за да стане по тънка и така при залепянето да не лечи толкова рязко границта. После си я потапям във вода и.... нататък си чела  Peace
danisio много добре се е получила чинията, на мен и фона много си ми харесва  Peace
ако успея днес утре да снимам, тогава ще разбереш какво значи отровен фон.... още му се чуда на разцветката, която постигнах  Shocked  Joy
Ralica.Doncheva и аз доста ползвам златничкото, че и шаренкото..., дали пък и моята баба да не я е гонил мургав красавиц, като твоята баба  newsm78 май не са бягали и бързо .....  Хубава си ти е бутилката - весело шаренка  thumbsup
val1977 що пък да ти е много златничкото на комплекта  Thinking ако аз го бях правила, щеше къде повечко да лъска  Mr. Green Много ми харесва! Нито дума да не чувам за златното  Twisted Evil
сврачето прекрасни неща, за пореден път! Имам питане. Моите бурканчета с такава форма са прозрачни, ти ли си правила матовия ефект и ако да с какво  Thinking фрост ли, що ли....
виванова  smile3501 всички неща ми харесват, но Африканската....... прелест!
Край, програмното ми време изтече  Embarassed Върнах се няколко странички, но не мога всички....
затова традиционните ми

Свраче, гледам и на друг му е интересно матирането  Wink Писали сме едновременно  Hug Ако пак откриеш линка, пусни го моля в другата тема  Praynig

# 412
ДАНИСИО- Възхитена съм ,ах ти малка палавнице,чинията е уникална баш зеленото е нейния цвят.
Веднага казвай как го направи;в тази тема на 12 страница е пуснат линка или там как го казват "старшите"където споделяме материали и начини тука има неписани правила и аз ги уча в движение/още съм като слон /  Sick
НИКИТА страхотна е,ако очаче си я нарекра подари си я,това е заряд,аз вярвам в тези неща. newsm78
ГЕНОВЕВА,моя нежна перла ,имаш право май съм "само  цвят лилав"или как викат "сестрите" хамо цикламено. Laughing  bouquet
ЕЛИНОР галерийката ти е много хубава.Изобщо не си намирай кусури   bouquet
АНЕ ПАК СИ НА ВЪРХА  #2gunfire

# 413
zdravkova ,не знам  newsm78 защо не се отваря линка.Да пробваме пак ,а?

https://picasaweb.google.com/112098869464681185091/zxjErI?feat=directlink

Момичета ,много от бутилките ми са с принтирани картинки и то с мастилено-струен принтер.Градът ни е малък и няма откъде да си купувам салфетки,затова прибягнах до този начин.Не съм гладила  досега,но утре ще пробвам и това.Наистина малко пуска боя,но аз преди това лакирам и ако се наложи веднага избърсвам изцапаното.

smile3525ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДНА ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР

# 414
  • Пловдив
anton голямо благодаря !  bouquet newsm20 ще направя проба за да видя какво ще сътворя,ако не се получи добре ще има повторение.Иначе желанието ми е огромно Grinning

# 415
Стоя и се чудя дали след тези хубави неща които видях да покажа моите.Много красиви предмети сте изработили,чудесни изпълнения и направо с една дума вие сте майсторки.Днес имах един много лош ден и като влезна в царството на декупажа и всичко се забравя и ми става по-леко.
За всички  работливи пчелички    bouquet newsm76
Последните неща са ми:
- една ваза ,която направих от шише от омекотител
-една бутилка на която неможах да и опъна много гънките,но с времето ще се осъвършенстваме.
Още не съм ги лакирала нямах търпение да ви ги покажа.Имам някои грешки които си ги знам и друг път ще знам да не ги повтарям.Приемам критики. 
Лека и спокойна вечер!
http://mly83.snimka.bg/hobby/dekupaj.520133.22731004      от тук на ляво сменяйте

# 416
  • Бургас
Да кажа и аз едно бързо "здрасти"  Hug
Момичета отдавна не съм се разписвала , но така се стекоха нещата че успявам само да ви се радвам. Показвате страхотни красти Peace.
Не мога да ви изброя всички, но видях много и страшно хубави неща. За всички ви  newsm51
Надявам се скоро да мога по често да се  включвам.
За сега от мен няколко неща за Великденския базар в Бургас .От тук до края https://picasaweb.google.com/105235600302284978280/2011#5584069681062848722
Хубава, слънчева и късметлийска седмица   bouquet

# 417
Привет вълшебници Hug
Пак изостанах и сега ми е трудно да ви изброя. Много и прекрасни неща сте измайсторили, всяко е уникално и много красиво.
От мен един часовник и подковки за базара в Пазарджик
часовника http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/razni-raznoobrazni.555985
забравих, че направих и 3 магнитчета пак за базара след тях още три снимки на подковите http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/velikdenski-dekupaji.276171.22719044.big
Извинявам се че така набързо, но нямам време за повече Embarassed

HugХубав и усмихнат ден ви желая  bouquet

# 418
Добро утро прекрасни ,
Раковинче какво изобилие от Великденски красоти,прекрасно е всичко , яйчица ,подкови,магнитчета,поставки за яйчица,всичко е изпипано до съвършенство.А за часовника нямам думи,толкова е нежен,орнаментчетата със силиконовата форма ли ги отля
Тини прекрасни чинии ,огнени ,цветни .
МимАр хареса ми бутилката мноого
Здравкова цвят лила-прекрасно пано!
Ане а твоите бутилки с неповторим фон,и тази е перфектно направена и тапата е много идейна,ще взимстваме!
Елинорче добре дошла ,чудесни неща си направила ,харесват ми !
Слънчев ден за всички работливки!

# 419
Много красиви неща момичета от вчера до днес и вече 1 час се губя в разглеждане на албуми ... Страхотни сте!!!
Дидиа не знам защо при теб не се получава, но аз и 2те чинии ги правих с принтирана на мастилено струен принтер картинка, пръсках с лак за коса и гладих, пръсках с лак за метал и гладих и пак с метала и гладене и после киснах във вода и не мръднаха цветовете Simple Smile Пробвай пак може и да се получи Hug
Приятни занимания на всички пчелички ... до скоро
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт