Декупаж 41-пролетна

• 66 424
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Florina Честит Имен Ден мила!!!!!!!!!!!
Бъди все така усмихната и лъчезарна! Желая ти много здраве, щастие и много успехи!!!!!!!

Ками честито и на теб и твоите именници! Да ти са живи и здрави и много да те радват!

Еми бележника е станал страхотен! Много ми харесва!

# 391
  • пловдив
Честит имен ден Теди! Да си жива и здрава!  Всеки път, който поемеш, независимо колко далеч те отведе, винаги да те води към щастие!
КаМи, да са ти живи и здрави именниците! Щастие и любов на цялото семейство!

# 392
Добро утро момичета   bouquet

innjoy чудесно си се справила с рамките  Peace много семпло и свежо ХАРЕСВА ми   bouquet
Ками вазата е станала красива  Heart Eyes...браво за рязането на шише   bouquet и аз искам да пробвам ама ме е шубе  Simple Smile
Злати прекрасни чинии   bouquet особенно с огненото кракле  Heart Eyes
Синева наистина много оригинално да направиш пукнатини СУПЕР ,а и цветовете много нежни   bouquet
Титинка интересни неща показваш   bouquet харесват ми камъните ти  Hug
Ане толкова ми харесват начина по който смесваш цветовете  smile3501 бутилките ти са като картини   bouquet сякаш са рисувани с маслени бои   bouquet
Виванова направила си салфетката от Ларинка  СУПЕР е станала чинията,както и другите две  Heart Eyes  bouquet
Свраче много свежи и пролетни бурканчета  Hug  bouquet

Здравкова .....Емииии много красив бележник  smile3501

от мен бутилка вино с чаши...според мен златното е малко в повече,но така ми ги поръчаха и много си ги харесаха  Simple Smile
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.0.big
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22709926.big

Приятен почивен ден   bouquet

# 393
Флорина, ЧИД! Красиво име носиш, много късмет да ти носи Simple Smile

Благодаря ви много момичета, за думите по повод фоновете.
Не е много трудно. Много декупаж разглеждам, на мен не ми идва много отвътре,
следя как си контрастират сенките, кои са по-ретро нюансите,
мен много ме влече худежествения декупаж с всичките му сенки и т.н.
За Рали и другите, сенките правя с по-суха четка. Някога не се получава, затова повтарям ли повтарям, което позволява прекия декупаж. Затова може би още не се решавам на обратен.
Чреният цвят е много важен за ретрото с всичките му комбинации.

Вал, пропуснах да каже две хубави думи за свещника, прекрасен е просто.
А със структурната паста си постигнала чудесен релеф  Grinning
Въобще гипс и силикон ни представяш в чудесни форми.
Комплекта е чудесен, би ли споделила за релефа- паста или?

Здравкова, чудесно преливане на фона и много красив мотив и бележник.

Свраче,
последните ти нища са много красиви и различни.

# 394
ЗДРАВКОВА - Жената ти е убийствена ,просто е един път  #Crazy
ВАЛ-чашите са уникални много злато много красота,сподели ми в другата тема за да непречим как си ги направила моля те.Просто са много тузарски. #2gunfire
Ето от мен един опит ,който най-накрая май го направи малко циганско,ама баба май я е гонил мангал навремето,не мога да се здържа да не е шарено. http://ralica73.snimka.bg/hobby/dekupaj.568542.22711609
Ето и едно самотно маце дето изнамерих не лакирано,та и него да прибавя в групата на готовите
http://ralica73.snimka.bg/hobby/dekupaj.568542.22711603

# 395
Здравейте   bouquet
Тайничко ви се радвам на красотите, които показвате, да знаете много сте добри  newsm20
Не мога да се меря с вас нито по качество, нито по производителност. Как успявате да показвате ежедневно все по-хубави и изпипани неща, просто не знам. Завиждам ви и много се радвам, че ви открих. Направих първата си чиния по метода с "огненото кракле" (и аз да не остана по-назад Embarassed). Естествено, че не си я харесвам особено, най-вече заради фона, от къде го докарах това зелено още се чудя. Няма да се сърдя на всякакви критики, даже напротив.

https://picasaweb.google.com/112553993362404004739/LlVJVD?authke … 83635717458415778

Успешна творческа седмица  newsm51

# 396
Zdravkova много хубаво бижу е станал тайният ти дневник  Peace,много добре изработен е
Валка чудесен, стилен комплект,златното си е много добре  Wink
Ралица много ми харесаха бутилките и най вече шарената,много свежи цветове
данисиозеленото си е на мястото,все пак малко контраст е необходим,хареса ми чинията,старинна къща,огнено кракле,браво ,всичко е е перфектно

# 397
Здравейте,
аз съм много нова във форума и в декупажа. От разгледаните и прочетени до момента неща толкова се ентусиазирах, че реших да се пробвам върху една стара масичка, като даже днес си купих и необходимите материали (боя, лак...) на база прочетените във форума неща. Въпросът ми е, задължително ли е хартията да е тип "салфетка" или може да се използват изрязани орнаменти от хартия за опаковане на подаръци? Предварително благодаря за отговорите (и стискам палци да може, че там намирам орнаментите, които искам да използвам Simple Smile).

# 398
Otisark , може да ползваш каквато си пожелаеш хартия.В по -предишни теми сме писали как се работи с принтирани картинки , декупажна хартия, фишута и т.н.За да я залепиш хартията едно от условията е предварително да я потопиш във вода и след това да я подсушиш , така ще се залепи по лесно.Успех!  bouquet

# 399
Щурчо настъпваш ме на мазола Laughing- толкова зор за нов телефон,уж с хубава камера,а то се оказа,че е по зле и от стария.Имам и цифрово някъде забутано и май май ще трябва да го откривам,че нищо не мога като хората да щракна.

Синева-много сладка чинийка.

Титинка- много добра идея с цветните камъни.

Ане -чинията с момичето я гледах и гледах и не можех да й се наситя колко е нежна.

Виванова Grinning ти дотолкова си спец,че имам чувството,че всичко го правиш на един дъх и хич не се ядосваш и мъчиш като нас новаците Simple Smile

Сврачето-как направи така матово бурканчето?

Здравкова-дневничето ми е фаворит тия дни-Браво!

Вал1977-много стилен комплект и се присъединявам  към въпроса за пастата?

Ралица -много ми харесва розовата бутилка с момичето.

Данисио- да не си посмяла да не си харесваш чинийката-аз не мога да правя такава  Simple Smile

От мене една шпатула,която уж исках като направя да подаря,но сега много си ми харесва и не мисля да се разделям с нея Mr. Green

https://picasaweb.google.com/113511125753624314254/HandMade#5583815809624757954
https://picasaweb.google.com/113511125753624314254/HandMade#5583815809254847762
https://picasaweb.google.com/113511125753624314254/HandMade#5583815786016075938
https://picasaweb.google.com/113511125753624314254/HandMade#5583815787884908194

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 08:28 от HuKuTa_82

# 400
Добро утро момичета, красота залива форума ни, гледам и нови попълнения които хич не са начинаещи.
Злати чудна златна чиния
Синева тази розова нежна чиния е прекрасна
Титинка браво за красивите обемн цветя.
Ане подноса ,дъската и шишето са невероятно нежни ,ретро излъчване и твой уникален стил
Виванова много много ми харесаха чиниите,особено рибарската и африканската
Свраче твоят неповторим стил ,страхотни са
Здравковче много мистериозен таен дневник,харесва ми
Вал бутилки и чаши са много стилни,с намачкана салфетка ли е релефа
Рали прекрасноо шише ,лилавата мания те е завладяла
Данисио всичко ми харесва, зеленото си пасва прекрасно с картинката, а имаш едни вази които ме впечатлиха ,Браво и добре дошла!
Никита много хубава шпатулка ,възхищавам се на търпението за изработката на такова малко нещо - като размер
Желая Ви една прекрасна седмица !

# 401
Здравейте момичета, много хубави неща сте сътворили  Heart Eyes
Здравкова бележника или тайният дневник е станал невероятен ... направо професионално ... Браво!!!
Вал1977 бутилката с чашите мнооооооооооого ми харесаха ... може би защото има златно Simple Smile харесва ми златното хихиих защо ли  Joy   много стилно и пипнато отвсякъде
Свраче бурканчетата са станали много сладки, може да открадна някоя и друга идея Simple Smile
Ралица Дончева бутилката с образ на жена ми хареса и не бих казала, че е шарена, на мен лично дали от цветовете дали от работата ме плени.
Никита 82 шпатулката е станала много сладка и да ти кажа я си я запази за теб Simple Smile) ще направиш други за подаръци Simple Smile)
Сигурно съм изпуснала някой ... нека не се сърдят ... от това което видях по страниците, защото галопирах за да видя всичко останах очарована от всичките творби на декупажните творци Simple Smile
Желая на всички момичета от форума една успешна седмица!!!  bouquet

# 402
                        Привет,момичета работливи!Отново темата е пълна с невероятни красоти , а и нови попълнения,които се представят повече от добре!
                        Здравкова,перфектен бележник.Имам едни корици от дипломи / на зълвата от колежа,сменила е дизайна та искаше да ги изхвърля  Mr. Green и аз ги прибрах/ та страхотна идея ми даваш как да ги използвам.
                        Ралица,жената си е много хубава,а цветенцата свежи и слънчеви.На мен ми харесва.
                        Злати,чинията ти е златна като теб.И аз обичам златното  Wink та даже от време на време прекалявам.
                        Синева,нежна ,розова и стилна чинийка.Допада ми твоя стил.
                        Тити,обемните ти цветя са прелестни.Аз така и така не съм се пробвала на 3 Д.
                        Виванова,както винаги оргинални и перфектни чинийки.
                        Вал,бутилката и чашите са си много добре.Златното им придава тържественост.
                        Ане,имаш уникален стил и творбите ти са прекрасни и стилни.
                        Данисио,много си е добре зеленото и огненото ти кракле е чудесно.
                        Никита,добро влизане в темата.Добре дошла!Чакаме масичката,че си е обемна работа и иска много труд.
                        Дано не съм изпуснала някой. Embarassed Аз се пробвам с мастиленоструен принтер и не съм много доволна от резултата. newsm78 Гладя,лакирам,гладя,лакирам и така няколко пъти. При прекия декупаж цветовете се запазват,но при обратния отново изсветляват и се променят.Пробвах с обикновенна принтерна хартия.Фотографската е много скъпа та лазерния принтер остава единствената алтернатива.Ще покажа като сътворя нещо от картините дето два дни ги гладя и изпичам с ютията. Mr. Green

# 403
Здравейте момичета!
Разглеждам и се възхищаван на творбите Ви! Естествено заразих се и аз!Май не съм по темата ,но...ще ме извините.
Ето  "Моите нещица"

https://picasaweb.google.com/112098869464681185091/JtBMwD#

Пожелавам Ви усмихната и спорна седмица!!!

# 404
Виванова, забравих, продължаваш да ползваш тоиз красив похват с мержуване му викам аз,
и мастер клас си посмням, че показа Simple Smile
Африканската чиния е много красива, и така ми харесват цветовете.
Чинията за рибяря и ловеца е идейна Simple Smile

Елинорче, защо не по темата, давай смело Simple Smile

Никита, шпатулката е много красива. Аз се точа на дръжките на точилка една Simple Smile

Данисио, зелено е красиво, не крещящо, на мен ми харесва чинията.

Момичета, благодаря за думите, много ми харесват  Blush
Направих още една бутилка, и понеже нямам тапи, измислих с хартия по-плътна, май се получава

https://picasaweb.google.com/DECOUPAGEfromANNE/Decoupage2011#5583886222467435922

Общи условия

Активация на акаунт