Декупаж 41-пролетна

• 66 424
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • тъгата в мен
Разписвам се и аз с една вазичка,
бурканче
и още две

шишенца
п.п.
Виванова,шишето с този ефект съм си го запечатала в съзнанието Wink

# 376
Благодарности на Сврачето и Вивиан за бързата реакция  Hug. Страхотни сте!

# 377
Анe, виванова, благодаря ви за куража, който ми давате да продължавам с майсторенето   bouquet
Момичета, мисля че можете да поставите рекорд на Гинес по най-много таланти на едно място! Толкова разкошотии...  Shocked Shocked Shocked

# 378
Скъпи приятелки  Hug
Антомче-"вино и любов" е станала прекрасна бутилка  Hug Браво!Много хубаво дооформяне на пламъка!
Валка-"манджата ти с грозде" е неповторима  smile3501 Готви все такива манджички!Много ми харесва свещника и орнаментите!Браво!
Инджой-много нежни и свежи рамки   bouquet
Злати-много хубава е станала чинията ти с огненото кракле   bouquet
Синева-много интересна е станала чинията   bouquet Красива и нежна!
Титинка-сладурски камъчета,и идеята за леща е шик!   bouquet
Ане-прекрасни неща  newsm10 Чинията е много красива!И светлосенките ти много ми харесват!
Виванова-приказна чиния  smile3501 Много ми харесва!И африканската е много стилна!
Сврачето-много сладурски неща   bouquet
весел празник утре!

# 379
                          Мила Флоринче,
                                   ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Бъди все така лъчезарна и добра!Продължавай да ни радваш с прекрасните си творби!И много любов и сбъднати мечти!

Поздравът е и специално от мама Здравкова  Hug

# 380
Florina Честит Имен Ден с пожелания за много здраве,много успехи и много радости   bouquet
 Честит Тодоровден на всички празнуващи   bouquet

# 381
Флоринка , честит имен ден.Бъди много щастлива , мечтите ти да стават реалност.Продължавай да ни радваш с изтънчения си и уникално красив декупаж.

# 382
Флорина , Честит Имен Ден!Много здраве и щастие ти пожелавам и нека вдъхновението ти никога не стихва,за да се любуваме на прекрасните ти творби   bouquet

# 383
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ФЛОРИНА ДА СИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА,НЕКА ВНУЦИТЕ ДА НОСЯТ ТВОЕТО ИМЕ.

ВАЛ-Свещника е страшна ектра,пипналаси го ,това е умение ,свалям ти шапка.
Злати-чинията където трябва да те пази огнеборец докато я правиш е много ефектна,кефи ме.
Синева-много си добра,сина ми ти е фен на чинията/големия/,много е особена,красиво е направена   bouquet
Тити много са хубави  #Crazy
Ане винаги съм се възхищавала на умението ти да правиш цветовете бледи и нежни.Моите вечно са някак ярки.
Ако имаш пърченце от салфетката с ловците ,бутни малко,ще ти се реванширам.

# 384
Вива-моя сладка и неповторима,страшна е чинията и бутилката към нея  #2gunfire
Диди много е сладка чинията със сърцата и златния комплект ми легна на душата  Rolling Eyes
Свраче,май се готвиш за празници,мила.Много са сладки тези шарени пернати.Аз съм приготвила 120
издухани яйца ,които вече са и декупирани половината,само трябва да ги дооцветя.Другите ще ги правя тип "фаберже",много яко,сърбят ме ръчичките.
Хубав ден вихрогонки ,спокойни и слънчеви почивни дни.

# 385
Благодаря ви момичета!
Аз на последък малко съм ви изоставила , но се радвам че вие се сещате за мен.
Обещавам до утре да покажа две нещица които съм започнала

Поздравления за всички красоти които показвате  bouquet

# 386
  • София
Името Тодор означава "Божи дар". Именници днес са Тодор, Теодор, Тодора, Тодорка, Теодора, Дора, Божидар, Богдана и т.н.

Честит имен ден на всички които носят едно от тези прекрасни имена! Флорина, бъди здрава, жива, щастлива и все така креативна в Декупажа! Без твоите творения този форум не би бил същият! За нас ти си един "Божи дар"...
   bouquet
И аз си имам "Божи дар" у дома, която е кръстета на тати, за това изчезвам да приготвям гостито  Grinning
Лек и прекрасен слънчев ден на всички!

# 387
Ками,честито и на твоето момиче!Нека щастието и късмета да са винаги с нея!   bouquet

аз да ви покажа моята "Жената една вечна загадка!"  Grinning
http://media.snimka.bg/8224/022703703.jpg?r=
http://media.snimka.bg/8224/022703708.jpg?r=
първият ми ежедневник,това по скоро е таен дневник  Laughing Благодаря на Виванова,която сподели,че трябва на свивките да се залепи хартия,за да не се напуква  Hug Аз залепих хартиено тиксо,принтирана картинка,акрилни бои,лак

прекрасни почивни дни,мили приятелки   love001

# 388
КАМИ ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК И НА ТЕБ.
ДЕТЕНЦЕТО ТИ ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО ,УСМИХНАТО И ПРОЗОРЛИВО.
ТАТКОТО,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЗА ДА ВИ ПОМАГА,И ДА СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ СИ ,ЖЕЛАЯ ВИ ЛУД КУПОН.

# 389
  • тъгата в мен
Честито на празнуващите кукли  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт