Декупаж 41-пролетна

• 66 062
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна Моретооо...
Днес имам повод да почерпя всички вас,
на 02 април аз и моят съпруг станахме щастливи баба и дядо на красиво малко момиченце с прекрасното име Калина!

# 631
Oрхидейка,прекрасен повод за почерпка!!Да ви е жива и здрава малката Калина- умна, красива и талантлива.. newsm51 newsm51 newsm51
Джу,аз имам леки подозрения в тази посока, за това...ще правя експерименти..Може пък да се е получило нещо устойчиво.. newsm78..(или с повече опити..)Рибарската бутилка със сигурност ще хареса на рибаря Peace
Дидия,и гърненцето и кутийката са се получили прекрасни. Като гледам..контурите са ти били съвсем достатъчни - според мен тия цветове са постигнали прекрасни резултати..   bouquet
Вал,ягодките са супер, но комплектите..- в тях ми останаха очите...  bouquet
Тини,до кога трябва да изпратим нещата в Бургас? Ако успея да приготвя нещо, ще пратя непременно.. Ако искаш, уточни какво според  теб ще представлява интерес...( Приготвила съм и някой нещица за Русенския базар - ще снимам, като успея..)

# 632
Синева,закачалката е много хубава-и аз търсех дълго време кукичките Simple Smile
Мик58-много ми харесват всичките ти неща-лъха някакво вълшебство от тях.
Дидиа-даже и избеляло пак носи своя чар,ако не беше споменала,нямаше и да знаем,че е било по-цветно.А кутийката и бурканчето-страхотни са.
Геновева и Щурчо-толкова цветни и хубави неща,чак очите шарят,като съм ги гледала Simple Smile
Вал1977-направо ми скри шапката-толкова реалистично изглеждат ягодките-както казва Дидиа-иде ти да си откъснеш от тях Simple Smile
Julis-много хубави бутилки-и мене вече почна да ме вълнува морската тематика.То вече си му е  време
ORHIDEE-да ти е жива и здрава внучката,и да те слушка много като порастне  bouquet

# 633
Орхидейка мила Да ти е жива и здрава прекрасната принцеса Калина!Да бъде много много весела и щастлива и талантлива като бабка си    bouquet
Вал смая ме с тия ягодки ,като истински са, а комплектите са невероятно изработени, newsm20
Дидия чудесно пъстро гърненце и кутийка, справила си се перфектно и с наличните контури!
Джулс много интересна рибарска бутилка се е получила,супер е !

# 634
               Орхидейка,ЧЕСТИТО!!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И ДА РАСТЕ,УМНА,КРАСИВА И ЩАСТЛИВА!!!
                Щурчо,използвах това което имам под ръка и нямах нюанси на цветовете,ама за експеримент стана.Даже червеното,кафявото и синьото не са контури,а някакви пласмасови бои с друго предназначение  и след изсъхване станаха като стъкълца и понеже фонът е тъмно кафяв и тъмно зелен се виждат само "на живо"  Laughing С фотото не го докарах. Embarassed

# 635
  • тъгата в мен
Орхидея,честито!!!Добре дошла на бебе Калина Hug
Вал,ягодките наистина са станали като истински. Peace
Дидиа,чудесно контурно изпълнение.
Успешна седмица ,кукли Hug

# 636
Орхидее, радвам се заедно с теб защото знам колко хубаво нещо е това , да имаш внучка.
Нека Калина расте весела и щастлива и да радва Баба и Дядо безкрайно.Ама много млади станахме баби  Joy

# 637
  • София
Орхидея, да ти е живо и здраво внучето. Дай Боже да има късмет в живота и много да ви радва! Честито!
Диди, откъде нерви за толкова точки бе, жена? Браво на теб!
Вал, комплектът с розите е убиец! Супер!
Момичета, а ДБМ дали правят великденски базар в София? Щото още нищо не се казва, а то Великден наближи???

# 638
Бони,вСофия не правят Великденски базар.И аз попитах, но..имат прекалено много ангажименти и не успяват с организацията и за Великден. Мислех си...понеже доста нови ентусиастки се появихме..дали няма да успеем да се справим следващата година  да го организираме..(основния проблем са хора, които да продават самите сувенири доколкото разбрах) Но и аз си мисля,че София е твърде голям град и...може би ще се съберат средства, ако се организираме.. newsm78 Може би бих могла 1-2 дни да стоя на някой щанд..(явно за тази година е късно, но..за следващата..мисля да предложа..) Тази година до сега знам за Великдеснки базари в Пазарджик, Русе и Бургас..   bouquet

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 21:12 от *щурчо*

# 639
  • София
Е, продавачите им били проблем. За коледния писах, че мога да продавам и двата дни, ама нищо. Като отидох се оказа, че няма нужда ... а призивите започнаха още от ноември.  С Мумита отидохме в самия ден на базара, казахме ако имат нужда да кажат с какво да помогнем ... те не реагираха ... и ние, естествено, отидохме да пием кафе. Та така. Всичко е въпрос на организация.

# 640
                 За базарите и аз нямам никакъв проблем да стоя и то не два дни ,а повече! Laughing Само,че никой не ни е искал помощта.Виж с изработката на нещо за базар  се поизложих,че хич не мога да смогна с направата в последния момент,а преди това май ......не се сещам за празниците. Embarassed
size=7pt]Ама много млади станахме баби  Joy[/size][/left]

Според мен е добре,че станахме млади баби / то аз вече не съм от тях,ама .... Mr. Green/ и дано имаме късмет да ги видим и пораснали,че и на правнуци да се радваме.Гледай какви бабешки вълнения ме обхванаха  ooooh! Ако бяхме стари баби нямаше да можем и да мечтаем. Wink

# 641
И аз искам внучеееееееееее..
4 деца...поне 6-7-8 внучета ...живот и здраве..Пък..дано съм млада и здрава за да мога да им се порадвам..
Размечтах се.. Embarassed

# 642
Орхидея  Hug HugЧестито ти Внучка !!!!Здрава и щастлива да расте и мноооого да ви радва   bouquet

# 643
Орхидейка, честито! Да е здрава и щастлива малката Калина! А ти да вземеш да я понаучиш на декупаж, докато е малка Mr. Green
Щурчо, ти ме срази - 4 деца, та ти си за златен медал, че и повече, нещо от сорта на Стара Планина или подобно. Не се шегувам, да знаеш. Шапка ти свалям! Не съм расистка, но в тази държава май само ромите се стимулират да раждат / чрез социални помощи и тем подобни/, а български многодетни семейства едва оцеляват. Ако сте гледали предаването Байландо, там имаше семейство с 5 деца - родителите с образование, и то висше, децата - грамотни и възпитани, едва не останаха на улицата. И още много такива има, за жалост Embarassed
Джулис, оригинална бутилка си спретнала!

Вал, страхотни ягодки, моите поздравления!

Дидия, много ми хареса твоята точкотерапия!

# 644
Орхидейче Честито внучка,много здраве и любов,много щастливо детство за малката Калина
Валка, изумителнокрасиви,вкусни ягоди,много,много красиво прозведение  Peace
Дидиа браво,,невероятно си се справила,много ми хареса
Щурчо и мен брой за каузата 4 деца + 7,8 внуци  Mr. Green
успешна седмица работливки

Общи условия

Активация на акаунт