Декупаж 41-пролетна

• 65 632
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • пловдив
Брей, че много пак сте изписали  Joy не мога да ви догоня !

ОРХИДЕЯ, ЧЕСТИТА ВНУЧКА! ПОЖЕЛАВАМ И ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТСТВО И МЕЧТАНО БЪДЕЩЕ, А НА ВАС ЗДРАВЕ И ЖИВОТ МНОГО ГОДИНИ ДА И СЕ РАДВАТЕ .... И ПОМАГАТЕ ЕСТЕСТВЕННО  Laughing
  bouquet

Момичета проблемите по организацията за базар не са малко. Движението е с нестопанска цел. Нямат офис, съставено е от доброволци, които си работят по разни фирми, имат семейства... и всичко, което се върши е в откраднатото лично време.  Освен направа на сувенири, продаване, пакетиране, оценяване има и уговаряне на място, разрешителни и ред други. Не знам как е в София, но в Пловдив нерядко се сблъсквахме със стени от неразбиране, да не кажа и по лоша дума.
Аз не съм член на движението и мен не са ме молили за помощ, но съм си природно нахална и искат ме неискат, съм им се лепнала като гербова марка  Joy / така и стигнах до прекрасната ни темичка, чрез благотворителния/

# 646
  • Бургас
Орхидейче, честита ти внучка  bouquet
Да е жива и здрава малката Калина. Да порасне голямо , красиво и умно момиче и много да радва БАБА  Hug
и мама и тате Laughing

# 647
Aнтомче,права си..Искат се разрешителни и т.н...Обаче...аз помня,че преди години в София имаше Великденски базар. Все още имам произведения които съм си купувала от него..Значи..е имало някаква пътечка, традиция..Жалко е да се отказваме от нея,защото..хората  се научават къде, кога и..си търсят базара..
Хубаво е да е на място, което е открито и на което по принцип минават хората..т.е..площад Славейков в София е идеално място (преди години точно там имаше..пред библиотеката) Изобщо...ако има и минимален шанс да се възобнови тази традиция...е добре да се направи..пък..ще съдействаме с каквото можем (не само с направа на сувенири..)

# 648
Добро утро  на всички !
Орхидейка, да ви  е жива и здрава малката Калина    bouquet
  Момичета,благодаря 
на всички погледнали мойте творбички и за хубавите отзиви   bouquet
 За мен е удоволствие да се разхождам  тук сред толкова много и все красиви неща и приятни хора   Hug    Не изреждам имена ,за да не пропусна някой,но знам колко труд  и любов е вложил всеки в изработката на даден предмет.  bouquet

И   аз преминах на Великденска вълна......
https://http://marlana.snimka.bg/hobby/moeto-uvlechenie-2011g.566682.22948693
Приятен и усмихнат ден желая /нищо ,че навън е мрачно/  bouquet

# 649

Мик58, прекрасна пролетна серия..  bouquetВсичко много ми харесва!

# 650
Орхидейка,честита ти радост.Нека има цветя и щастие по житейския път на малката принцеска.
Валка- чудесни са тия ягодки ,като истински са, и прекрасно изработени.
Дидия- чудесно гърненце,много ми хареса и кутийка е красива!
Джулс- оригинален подарък е рибарската ти бутилка,синя и морска,мирише ми вече на плажове,а толкова е студено и мрачно в Бургас и така ми омръзнаха тия якета,шалове и ботуши.
Мик58-Пролетта ти е прекрасна,с пиленцата,с жълтото,с цветq.
да ви покажа и аз какво направих,защото 2 месеца нищо не бях направила,след красивата ми и емоционална почивка,ме обвзе една вълна от лоши неща и нищо не ми се правеше,и каквото почнех да правя,все с тъмни,черни бои,което е нетипично за мен.Депресията ме натискаше надолу,но АЗ Я ПОБЕДИХ,като и спретнах едни малки,сладки,жълти пиленца.
http://dunversa4e.snimka.bg/arts/dekupaj.545827.22949380

http://dunversa4e.snimka.bg/arts/dekupaj.545827.22949379

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 10:48 от росирос

# 651
  • Варна Моретооо...
Благодаря ви щурчо, никита, Гени, Дидиа, свраче, виванова, Бони, Вал, Елинка, Вивиан, Антом, Тини, Мик, Росирос, за хубавите пожелания към моята Калина  Hug Heart Eyes
Благодаря ви за съпричасността към нашата голяма радост.  bouquet
Вал много истински ягодки имам чувството че мога да си откъсна една. Grinning комплекта с розите е много красив.
Дидиа нямам думи за кутийката, гърненцето, уникати. Очите ми изпитаха невероятна наслада
Джулс Много хубава рибарска бутилка. И на морето ловим риба и сме рибари Joy за всеки рибар е мечта такъв помощник а улова е буквално страховит.
Мик Заля ме твоята великденска вълна и ме понесе дори Grinning свещничетата, паната хубави та, хубави.
Раличка Прекрасна вихрогонке след този поглед които ми хвърли спирам да следя бутиковите трупчета тук. Скоро идвам в София ще те поканя на по биричка и ти сама ще си разкажеш всичко Hug Ха сега видях че си писала заедно с мен. О колко съм трогната от подаръка който ми правиш разреши ми да го подаря на моята прелестна Калина. Ти ме разплака бе момиче, целувам те и те прегръщам с цялата любов на майка и баба Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 10:45 от orhidee

# 652
Привет вихрогонки,пак невероятни неща видях,просто сте неуморни.
ОРХИДЕЯ честито бебче,целувки от мама Рали,така ти завиждам аз много обичам бебета,но след третия ми син мъжа ми каза ,че са му свършили бебетата,подарявам ти стихчето на първото ми дете
и ви пожелавам дълъг живот и късмет
Мое малко парченце любов,
мое малко парченце надежда,
Моя малка скрита тъга,
мое малко красиво вълшебство.
Ще те нося в ръце да заспиш,
ще ти пея песен за детство,
ще те пазя като пролетен лист,
ще ти вържа герданче за вечност.
Мое малко парченце живот,
мое малко парченце забрава,
моя малка скрита мечта,
моя заслужена скъпа награда.
Ще те нося в сърцето си вечно
в кръвта ми до гроб ще туптиш,
ще те пазя като пролетно цвете
с мойта обич ти да цъфтиш.

Ето завършената ми великденска колекция ,ако успея да я покажа естествено http://ralica73.snimka.bg/hobby/velikden.582896.22948774

# 653
Здравейте мили приятелки  Hug
Орхидейче,честита ви внучка!пожелавам на малката Калина,щастливо детство и много успехи!А на всички вас,дълги година за да и се радвате!   bouquet
Орхидеите ти са прекрасни!Особено на гърба,страхотно цикламено си ги направила  Hug
Гени ,Честито ти повишение!Много успех,и да те слушкат!  smile3501 Великденските ти неща са страхотни!Браво!   bouquet
Вивиан ,двете с Щурчо ,сте нашата гордост!  newsm20 аз чаках осем години,докато се реша на второ.... Възхищавам ви се!
Вивиан-къщичките са прекрасни   bouquet
Щурчо-а за твоите великденски неща нямам думи  #Crazy Море от красота!А  количествооото.........лелеее,кога смогна?Браво!   smile3501
Бонисофия-много хубава жабешка серия   bouquet
Вал-прекрасна ваза!Но свещтника,влюбена съм в него  newsm51 красота!Ягодките и комплекта са чудни!
Дбалинова-много ефектно и хубаво огнено кракле!Браво!   bouquet
Мик58-чудесни неща показваш!Браво!   bouquet
Данисио-яйцето е супер,много е интересно!  Hug
Виванова-серията с кученцата е прекрасна   bouquet
Джулис-шишетата са красота!Фаворит ми е рибарската.Много е хубава!   bouquet
Никита-чашата е супер   bouquet както и другите неща!
Синева-много интересна и стилна закачалка   bouquet
Дидия-първата чиния страхотна  newsm10 много ми харесва!А за смачканото-ама то точно това трябва да се получи  Peace Росписа ти е уникален!Браво!
Росирос-чудесни пиленца,толкова са сладки и весели!Конете също много ми харесаха!   bouquet
Раличке-вихрогонке-уникално стихотворение  smile3501 Да са ти живи и здрави дечицата!Аз също имам такива подаръци(за ражданията на децата ми)от майка,и усещането е божествено....
Великденската ти серия е възхитителна  newsm09 Всичко е изпипано до съвършенство!Браво!
Благодаря ви за хубавите думи!
слънчев ден,и ви обичам от сърце   love001

# 654
Раличка,стихотворението ти е наистина прекрасно..   bouquet ..Това Господ като праща таланти на хората, никога не е по един.. Hug
Великденската ти серия от началото до края е ..прелестна   bouquet
росирос,чудесни пиленца...  Hug Аз без да съм в депресия усещам,че..нещо не ми върви творчеството.. newsm78 Явно имам нужда от.. творческа почивка..Надявам се скоро да се включа с нещо по-сериозно.

# 655
                 Привет,момичета!Великденските ви серии са страхотни и няма да ги коментирам една по една,че още на първата думичките не ми стигат. ooooh!
                  Паната и свещничетата на Мик,пиленцата на Росирос,които гонят депресията,колекцията на Рали са съвършенни.Нежни и весели,изпипани от всякъде!Браво ,момичета!
                   И аз в момента се опитвам да гоня депресията и стреса и наистина точковата терапия помага.Даже си личи  Mr. Green когато още не съм се взела в ръце - поразмазвам мъничко точиците  Wink
                   Лек и творчески ден ви желая и дано светне слънчицето на вън та да ни изгони депресиите!  bouquet

# 656
Рали направи ме разногледа, такива красоти си създала за Великден ,че и толкова много ,абе ти не спиш ли бе момиче.А един комплект с пчелички има - влюбена съм в него .А това стихче така ме развълнува и върна в бебешките дни на моите синове. Талант си ти   bouquet
Роси весели сладурски пиленца,браво на теб,хайде какви са тия дептресии на прага на пролетта

Момичета искам да Ви попитам някоя да има в повече бройки салфетката със Колесницата с коня и вътре са седнали младоженци, или поне ако я има на картинка да принтна - ще съм много благодарна . Една сладурка ще се жени и искам да я зарадвам с красива бутилка .

# 657
Гени ,аз си копирах ето тази салфетка от чешкия сайт!И за годишнината ни правих шампанското с нея!
http://media.snimka.bg/8350/022954387.jpg?r=
ето при рускините(едно момиче търси точно това,което и ти,но никой нямаше....)
http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=177754&pg=19

приятелки,днес получих подарък тези салфетки  Grinning ако на някой му хареса да казва  Hug Ще раздам 10бр
забравих да ги покажа....
http://media.snimka.bg/8349/022953343.jpg?r=

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 15:42 от zdravkova

# 658
Орхидея, мила ,ЧЕСТИТО!!!!  Здраве и щастие на малката Калина и родителите и!
А на теб-любов и търпение- казвам го от опит- аз също имам внучка родена на 2 април, но преди две години- Магдалена.Голяма тръпка е да знаеш! Нямам търпение да изпием по едно(кафе) за тяхно щастие!

# 659
Здравейте момичета  Simple Smile
Извинявам се, че така нахълтвам в темата ви  Blush
Нека, който има възможност и разбира се желание да хвърли по едно око на тези теми  Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572168.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574917.new#new

Видях, че творите прекрасни неща, страхотни сте   bouquet
Благодаря ви предварително. Ще се радваме ако ни помогнете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт