Монодиета 2 част

• 49 253
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Привет мацки  Hug

Vasencetto
браво мила за резултата,знам колко е приятно като видиш цифрата на кантарчето която не си виждал отодавна,аз така си чакам 5-ичката  Mr. Green
днес нямам минус  Rolling Eyesно съм доволна че нямам + понеже вчера малкооо се издъних след обяд си хапнах шепичка пуканки и към вечеря мъжото ме изкуши с тункава бисквитка "мираж"  Crazy ммм.... колко ми беше вкусно  Mr. Green но това ми беше прегрешението,понеже беше неделя да се поглезя след седмица на диета,от днес пак стриктна да се надявам утре да съм 62 и ...  Wink
За днес пак рибка + салатка
Чаоооо за сега

# 76
  • София
Здравейте!  Hug Честит понеделник!  Laughing
Vasencetto  Hug браво за минуса!
Herzen   bouquet направо си отличничка!
П У Х Ч О  Hug да видиш скоро 5-тичката!
tania6  Hug
Аз пък вчера изкарах на 2 кисели млека за целия ден. Мама не ми се разсърди, близах си кротко млякото и за да се чукна с останалите, изпих и 1 чаша червено вино. Страхотна комбинация!  Laughing
Но днес съм на омлет с яйца, задушен праз и магданоз + 1 домат. За вечеря - същото + 1 чаша вино
Вече съм в другия режим, но пак се ямяма вид моно-диета.
Ще ми трябва доста време докато си пренастроя съзнанието. Тези 2 месеца свикнах каквото ям за обяд, това да е и за вечеря. Ще видим как ще стане!  Sunglasses
Хубав ден и успешна и лека седмица!  Hug Ще е кратка и... приятна!  Laughing

# 77
проядох зелен фасул и дори ми харесва,но вино с кисело мляко няма да пия Crossing Arms
Snow4eva Hug
то и мойто е някакво нагласяване на моно-Папе Joy

# 78
  • София
проядох зелен фасул и дори ми харесва,но вино с кисело мляко няма да пия Crossing Arms
Joy  ми... пиеше ми се вино!  Laughing

# 79
Joy  ми... пиеше ми се вино!  Laughing

Еййй страшни те  Laughing Laughing Laughing
а наздравееее  Wine Glass

# 80
  • София
Наздраве!  Drunk
Пухчо, хапна ли рибката? Как я направи?

# 81
Неее  Rolling Eyes а така ми се хапваше вкусно филенце от рибка,но покрай нас тия 3 дни не докараха значи,и за вечеря си направих само салатка с маруля,краставица и лук,хапнах също и сиренце колкото кибритена кутийка,дано не съм прекалила  Rolling Eyes

# 82
Здравейте  Hug 
Озверяла съм  Mr. Green  Цял ден не сдадох - само плод = 3 ябълки; 2 портокала; 1 грейпфрут. Зелен чай и три кафета (в съседната тема май ги кръстих две ама бяха повече).

Сега печа едно пиле и две бутчета, смятам утре да съм на пилешко ( това дето го печа, целта е да има  за децата и за милото  Mr. Green да не решите, че сама ще си го ям  Joy)
Ама така съм гладна, че едвам ще устискам, сигурно в 6 ще стана да ям мръвки  Mr. Green

Момичета колко мога да ям от месото ? Т.е. за зеленчуци на корем четох, ама за месо  Rolling Eyes

# 83
Аз знам по принцип ,че месото трябва да ти е колкото дланта,като я отвориш без пръстите....така пише по дебелите книги...или около 120-150 грама най много за жени.  Ако питаш в  ВМНВ режим мацките, ще ти кажат ,че можеш да хапнеш доста повече. ама там се тренира яко.../някои от тях де..,не всички./  Друга мярка знам :  1/3  месцето и 2/3 салатката в чинията ти, ама чинията да си е нормална, а не като за "плато" .... Joy    Абе с две думи, не слагай тавата на масата !   Joy
Извинявам се,ако съм те разочаровала...също ако броив калории...виж месцето колко е на 100 грама?  От друга страна , в точкожата диета 100 гр, е 0 точки...  Виж ,който обикаля по режимите,колко е запознат ../ама само на теория../... hahaha

# 84
Пинкито, благодаря ти!
Не съм разочарована, само че салата няма да има, нали е моно диетата. Т.е. утре само на пиле и зъби.

То ако имаше салата лесно, ехе. И с яйцата пак същото - ама като сметнеш за деня 6 яйца, по около 75 г. са си 450 г. , което е доста.

Аз и тренирам - по 45-50 минути кардио, всеки ден без прекъсване- до сега поне. само в плодови дни не тренирам, защото нямам сили и не искам да се разочаровам.

Значи, по тези сметки, утре спокойно мога да си хапна 3 * 130-150 г.  (т.е. към 400-450 г. месо) - правилно ли смятам ?

Защото ако са 200 г. на ден, се отказвам пък  Crossing Arms   Laughing

Калории:  вземам тези за бутчетата, че са повече - 120 ккал./ 100 г. - т.е. 450 г. = 540 ккал. което си е оскъдно направо.

# 85
Виж сега...колкото и  да хапнеш от пиленцето, организма ти ще го приеме, а и ти ще си доволна..Ако си само на пиле, пий течности много...вода,чай.. Издържа се....  първото ти хапване ще е по- голямо , но после ще хапваш по по-малко, съвета ми е 2 по-големи порцийки за сутринта и вечерята, а през деня "замезвай"... Joy  Желая ти успех !  Влизай да се мрънкаш при нас, ние ще те утешаваме... Hug

# 86
Добро утро, момичета!  Честита Баба Марта  Laughing  Hug  newsm57   (Ей т'ва пиле най-ми пасва на повода - бяло и червено  Mr. Green )

Аз идвам да се похваля - от вчерашния плодов ден имам голям минус, чак не можах да повярвам - от 64,600 кг. тази сутрин - 63,600 кг.

Днес съм на пиле, и довечера ще си направя и треноривката. Ако имам време ще минавам през деня да помрънкам, защото (Пинки благодаря за съвета  Hug   bouquet)  ама на работа няма да мога да замезвам  Confused. Т.е. сега ако хапна малко, на обед в 13 ч. и вечерта към 18:30 ч.

Ще издържа, резултатите са голяяям стимул! Пожелавам ви слънчев, прекрасен ден   bouquet

# 87
Честита Баба Марта, Красавици !  Бели и червени, винаги засмени ,
                           с нови дрешки пременени !

# 88
  • София
Честита Баба Марта! Hug Живи и здрави, и щастливи!
Vasencetto  Hug честит ти голям минус! Плодовете са хубаво нещо, но аз не издържам. Относно пилето - бих посъветвала да са нормални порции за обяд и вечеря /толкова, колкото би сипала, ако някой ти дойде на гости/ - бутче, или филе... Мисля, че не трябва да озверяваш от глад.
Pinkito  Hug
П У Х Ч О  Hug изобщо не си прекалила. Моят съвет е от по-рано да си приготвяш продуктите, за да не изпаднеш в чуденка какво да е и да не прибягваш към нещо нережимно. То, сиренцето пак си е протеин, така че е супер! Grinning

# 89
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

за 8 дни -2.2кг, спрях да свалям вече.....
като ям до около 4 часа следобед си отслабвам
иначе само ги задържам  Tired

Vasencetto в моното месото е 800гр на ден
днес и аз съм на пиленце, смених си дните тоя път

П У Х Ч О беше питала за 3в1, надявам се не го пиеш  Peace
само прочети на етикитчето каква химия е

чудя се като ми свършат 10те дни да продължавам ли
или първо да изкарам един моно шоколадов  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 12:04 от Herzen

Общи условия

Активация на акаунт