Пролет идва, то е факт, а АПРИЛ пристига малкият юнак! - Тема 16

• 27 406
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
megi_s, стихотворението е страхотно, така си поплаках хуабаво Simple Smile, толкова мило ми стана  Heart Eyes И ние си имаме един малък, голям батко. Опитвам се да говоря с него често на тази тема, за да го подготвя, но със сигурност първите месеци ще бъдат трудни за него, ревонстта я усещам още отсега.

# 406
  • София
Erria само за това се сещам http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7598&cat=59
виждала съм го и в Джъмбо (между другото там го има и в женската тоалетна, ако на някой му се наложи да сменя памперси)  Simple Smile

# 407
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Maikal/Desktop/За%20боницата.xlsx

Можете ли а проверите дали ще се отвори екселски файл с нещата, които съм приготвила за болницата

# 408
Глава боли и от самия медикамент,и от предозиране на дозата,не само от милиграмите,а и като цяло кубиците течност.Тоест от раздуването на мозъчните стомахчета,които са свръзани с канала на гръбначния стълб и съдържимото им е едно и също!
Щом е речено от иглозабивачка, наверно ще да е верно Simple Smile
Както отбелязах, горното е само пре-предаване на наученото от човек с опит.
Тук някои момичета споделят за големи колебания в кръвното по време на операцията, така че допускам, че факторите са наистина много повече, отколкото си давам сметка. То пък в коя ли област не е така Simple Smile

# 409
не е активен линкът... качи го в новите линкове на първа страничка и всички ще могат го видят.

Всъщност... той на компютъра ти ли е?!

# 410
Доколкото разбирам обаче има разлика между катетъра, който се слага за пишкане и този който е за самата упойка newsm78 Така ли е?
Именно. Катетърът за епидурална е тънка милиметър тръбичка, с която вливат болкоуспокояващото.

Аз съм се спряла вече на лекар в Бургас, то не че избора е кой знае колко голям , ама дано да ни се налага по-малко да го посещаваме. Определено не отговаря изцяло на критериите ми, но пък не ми налага своето и не ми натяква разни неща, така че там където е Калоян, там ще е и бебето!
И поне не изписва антибиотици за щяло и нещяло!

То това май е минимумът - да не си налага своето и да не пише антибиотик за всичко. Малко ми се вижда тъжна такава реалност, в която си избираме лекарите главно с мисъл да не се бъркат.... 

# 411
Ani d,благодаря за поканата,наистина много ми се идва,като спомена и факта,че откакто съм бременна много говоря.... tongue и много бих се радвала да си поговоря със жени с които имам какво да си кажа,но може би ще пропусна,защото ще трябва да дойда с моето Муци,а на него едва ли ще му е удобно с толкова жени,както и обратното,на нас няма да ни е много удобно с присъствието на един мъж примерно...... newsm53 Та така...... newsm51 newsm51 newsm51

# 412
babybu ,нещо такова беше,но май не беше толкова модерен,а и цената  Thinking..сигурно има и друга фирма,която да прави нещо подобно.
marmaladd ,нямаше крачета,мацката го беше сложила върху кошарата и беше доста внушителен като размери Thinking

# 413
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Maikal/Desktop/За%20боницата.xlsx
Можете ли а проверите дали ще се отвори екселски файл с нещата, които съм приготвила за болницата
Слънце, качи го някъде в уеб и тогава дай линк...

# 414
Е те това не ми е ясно как се качва екселски документ в нета  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 415
като ви чета и виждам колко много искате да дойде момента в който ще гушнете бебчето си не че аз нейскам но съм много наплашена от днешната медицина и днешните лекари Cry Cry Cry Cry

# 416
А добър ден   bouquet

Sosmy, не се отваря.

Един въпрос към момичетата с ежедневно повръщане и киселини като мен. Има дни в които нищо немога да задържа в стомаха. Общо взето в такива дни пия само вода, мляко, ям някоя и друга ябълка или круша, шепа орехи и това е за цял ден. Навсякъде чета, че в последните месеци трябва да увелича порциите с 200 гр. на ден, а затова немога и да мечтая в "лошите" ми дни. В добрите дни мога да изям дори цяла пица  Grinning Макар че, ГП-то и акушерката казват, че всичко е наред, нищо че немога да ям както трябва и през Април ще ми мине, аз се притеснявам все пак, за моето здраве и за бебешкото. Вие какво мислите?

Пак споменавате ваксините, аз ще ги слагам.

Мен ме мъчи малка дилема. Канени сме на китайска сватба точно на 17ти април(първата ми дата според цикъла). Още от сега я мисля, дали ще мога да отида, и ако не съм родила преди това да ходя ли Simple Smile Не ми се иска точно тогава в ресторанта или по време на церемонията да ми изтекат водите. А от друга страна не ми се пропуска тази сватба, ще бъде с всичките им китайски традиции и красоти, и си заслужава да се види Simple Smile

# 417
Erria, аз пък се сещам за този http://moetobebe.bg/bath/829. Обаче мисля, че не точно това търсиш. Виждала съм и едни сгъваеми, които стават като куфарче. От тях имаше в Хиполенд, но не мога да намеря снимка сега.

Това е мейла за потвъждение на присъствие на лекцията в The Mall moeto_dete@sanomabliasak.bg. А точното място е зоната за хранене на 3 ет. в The Mall - зад Starbucks. Ще се видим там.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 13:56 от vania_svet

# 418
# 419
  • Бургас/Пз
Erria, аз пък се сещам за този http://moetobebe.bg/bath/829. Обаче мисля, че не точно това търсиш. Виждала съм и едни сгъваеми, които стават като куфарче. От тях имаше в Хиполенд, но не мога да намеря снимка сега.

Леле, това е страхотно, супер е!!

Общи условия

Активация на акаунт