Пролет идва, то е факт, а АПРИЛ пристига малкият юнак! - Тема 16

• 27 374
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Доста странички съм пропуснала ..... ама при това слънчево време просто нямаше как да не направя една дълга разходка днес Simple Smile

Кате, пази леглото и дано бебока не бърза да излиза!

Да е живо и здраво талисманчето на майските мами! Бързо да наддава и да си ходи скоро вкъщи Simple Smile

# 526

За всички помощи се подава молба-декларация след като ти издадат акт за раждане на детето с изключение на Еднократната при бременност - тя се подава когато ти бъде издаден документ за 45-дни преди термин.
 Какво имаш предвид? Че сега преди раждането се подава документ, за да бъде изплатена тази еднократна помощ? Аз предния път нямам спомен да съм подавала някакъв документ, освен, ако мъжа ми не е подавал, когато бях в болницата  newsm78 Но си спомням, че ми дадоха парите заедно с Акта за раждане и сложиха печат на гърба му, че са ми изплатени парите. Страх ме е да не пропусна нещо, че то аман от документи.
  Оф, сега видях, че пишеш за еднократна при бременност. Тя пък каква е?

# 527
Rois ,аз съм със колан за бременни ,от този 2 вид ,дето не се обува като гащи ,а е само под корема и на кръстът ,ами аз съм със отпусната коремна стена и ми помага иначе не мога да вървя без него .
Болки имам всеки ден почти постоянно ,но разкритие нямам .Вече едвам издържам  Sickхората ги боли само в деня на раждане аз всеки ден съм така  :о:,чета ви редовно ,но нямам сили да пиша ,все ми е зле ,бебето ми разказва играта от всякъде  Sad,но само то да е добре  Praynig,от днес вече крака ръце ,лице всичко ми се подува ,като почти само лежа ,с две думи кошмарът ми е пълен. Cryосвен всичко и детето е болно  .
Да е живо и здраво майското талисман че ,бързо да надава и скоро да си е при мама и та ти.

# 528
kroelahai, следи се, че отоците по ръцете и лицето са притеснителни. Мери си кръвното редовно и ако трябва пусни една урина за белтък. Не искам да те шашкам, просто да ти насоча вниманието, ти може и да знеш де  Hug

# 529
  • Сопот, Пловдив
DENI13 , този колан ми идва някакъв много марков на мен, на мене повече от 20 лева не ми се дават  Grinning . Аз оглеждам едни втора употреба, от втория вид, които не са като гащи, изглеждат ми по-удобни. Още се двоумя струва ли си за още месец и нещо да го взимам  newsm78 .

# 530
  • София
Nelinka20, стискаме ти палци, мила! Всичко ще е наред, като е решил бебчо да е мартенче, явно така ще трява да стане!!! По някакъв странен начин, вече нямам търпение и бих радвала ако бебчо подрани, макар че всеки ми обяснява, че е най-добре да си стои в корема още.  Hug Hug Hug

Честито на майското мамче!!!

# 531
  • Сопот, Пловдив
Mama Ivy , еднократната помощ при бременност е за неосигурени, безработни майки, при които месечния доход на член от семейството е под 350 лева.

# 532
момичета може ли някой да пусне линк за изцепките на бащите че нещо не мога да го намеря къде беше

# 533
  Rois, благодаря!   bouquet

# 534
Ани, ама аз го сложих днес тумбачето  Joy Снимката е от преди 2-3 седмици обаче Simple Smile Вече сме в 8 месец и сме по-големи и по-красиви  Laughing

malkata mirela, линкът го има на първа страничка в НОВИ ЛИНКОВЕ, ако не се лъжа.

Не мисля, че сумата за близнаци става 600+600+2400. Ясно и точно е записано - 1200 на близнак.

# 535

i_ana81 как така си с 2 см разкритие #Crazy newsm78 #Crazy,усещаш ли нещо различно или при прегледа ти го установиха...ох,да идва тази 37 седмица...

Не чувствам нищо по различно само където кръста много ме боли когато се изправя и ходя. Установиха ми разкритието вчера на прегледа,че ми взима и секрет и ми оглежда шийката!

# 536
Здравейте, сладурки! Днес купихме количка за Беборани - показвам вия от магазина, цената е 390 лв. Става напълно хоризонтална и много приветлива, взехме и бейби порт. Никакви други аксесоари, че доста скъпички бяха. Имаме нужда от психическа нагласа. Някои неща направо им се чудя какви цени им слагат. Бейби порта струва 79лв, а чантат за количката 73 лв. Идва ми в повече.
http://www.novobebe.com/X-lander-XQ-2009-green-bebeshka-kolichka-bg-1530.html

Иначе ММ много я хареса, той имаше определени изисквания и тя му допадна. Мога да кажа, че той я избира основно Simple Smile - аз бях по нехайна.

Иначе Беборни и аз сме добре, не се оплакваме. Имам две стрии отстрани на паласките дето са, ама какво да правим жертвите са неизменни Simple Smile

Целувки на всички коремчета!

# 537
Млаката ми сука до 4 години и сега си иска отвреме на време от крава мляко - макар че и обеснявам за вредите от него ... и най вероятно ще си и давам и изцеденото от мен на бебка млекце ...
Защо смяташ, че кравето мляко е вредно можеш ли да ме дадеш информация?
megi_s Четях и ревях като малко дете или по скоро като магарица.

Аз съм веган - за вредите от млякото ще ти дам линкове ако искаш да четеш и сама да си правиш изводи ето ти един примерно : http://www.zemianazaem.com/archives/65

Вчера пробвах за киселините да изпия лек който ми препоръча друга бременна - лимон с малко вода и малко сода - веднага утихнаха и заспах нормално ...

За вагинален секрет - на мен не са ми взимали досега нито един път - мисля да не ми се взима след като нямам оплаквания.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 19:17 от krissie

# 538
  • Бургас/Пз
Ани, ама аз го сложих днес тумбачето  Joy Снимката е от преди 2-3 седмици обаче Simple Smile Вече сме в 8 месец и сме по-големи и по-красиви  Laughing

Ти пък днес  Shocked  newsm78, направо ме хвърли в окестъра.   Shocked Ама явно като се връщам да чета по-старите постове, от няколко дни назад и съм решила, че е от по-отдавна, защото вече навсякъде твоите публикации са с него. Много съм залюхана, ама да не забравяме , че все пак съм бременна де......  Mr. Green Mr. Green

# 539
Здравейте момичета!
Да ви се похваля, днес нашият батко става на 18  Току що го изпратихме да празнува с приятели  bigdance2  Почерпете се за негово здраве http://aprilki2011.snimka.bg/family/megi-s.566127.22538823 , http://aprilki2011.snimka.bg/family/megi-s.566127.22538824
Освен това бебка вече си има люлка-креватче , което ММ направи собственоръчно.  1crib Много ни харесва. Ето вижте http://aprilki2011.snimka.bg/family/megi-s.566127.22536927 .Имаме и няколко дрешки http://aprilki2011.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki-za-bebeto.542663.22536872
Та днес ми е много щастлив ден
Честито на майската мама и скорошно прибиране в къщи.
П.П благодаря за  включването във ФБ

Общи условия

Активация на акаунт