Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Всички тук обичаме животните и правим за тях каквото можем. Яд ме е само , че трябва да действам скрито, все едно престъпление извършвам. Но поне с вас мога да споделям,  засега  уж е безопасно.
Едни хора ме видяха като напъхах котака в раницата, изгледаха ме като терорист, все едно си прибирах вечерята от улицата  hahaha И после бам в колата и беж... само да не ми спукат гумите утре  Laughing

# 631
  • София

Една поспалива Преси! Simple Smile

*Тедка*,супер си! Дано има добра съдба котанчо! Hug
rosejulia, дано това сладурче си намери скоро любящи стопани!Жалко ,че не можете да я задържите.
Кетито си търсеше коте бебе,но не е влизала май скоро да прочете.

Това за медальончето е страхотна идея,ще поръчам и аз едно сърчице за Преси и после ще трябва да и намеря хубава кожена каишка на която да го закача.Simple Smile Само дето по зоомагазините продават  някакви силиконови ,които не ми харесват...Някой ако знае в София къде мога да намеря хубава кожена каишка за коте,да свирка. Wink

Ново при нас е силиконовия пълнеж за тоалетната.Ами писна ми от тоя прахоляк,сега е просто идеално!Пак си събирам постоянно пръснати камъчета по цялата баня,но поне се спасих от прахоляка!

Преска също след усилено тичане из апартамента и игра се пльосва в един момент на килима и явно няма силици да се изправи.С лазер още не съм я заигравала,имам ама трябва да му взема батерии,сигурно ще е забавно Simple Smile

# 632
Момичета, с огромно удоволствие искам да ви представя новият член на нашето семейство, който пристигна с влака от Варна, благодарение на доброволците от Animal Hope - Varna.
Запознайте се с Рони /както дъщеря ми я прекръсти/:
http://www.facebook.com/album.php?aid=93767&id=1624187045&l=e803f1be17
Утре ще пиша повече, че ми се спи много сега.

# 633
Добро утро.Алекс1 прекрасен е новият член на семейството.Тедка  HugВ събота и в неделя бях във Варна и видях,че на 16 и 17 април ще има международна изложба на котки.

# 634
  • Варна
Сладурче Heart Eyes

# 635
  • София
Добро утро! Coffee

Алекс,много е сладка,да ви е жива и здрава! Пиши как се разбират с баткото.Simple Smile Като гледам повече от добре!

# 636
  • София и Морето от време на време
Алекс, честито бебе - строхотна е. Като ги гледам с баткото - нямат проблеми с поносимостта. Моя големия прие дребното и можеха да ядат така заедно чак 2 месеца след като се прибрахме в апартамента на тясно.  
Да ги нацелуваш тия бели пухкави кореми и розови нослета и лапи.
Hug

Тася, Преси е разкошна.

Бе то като го погледнеш - всички са разкошни ...

# 637

Tasha и тук да ти честитя за синчето, май ще са адаши с моята щерка   smile3521
Виждам,че добре се спогаждат твоите  Mr. Green да видим аз как ще съм с моята банда  Crazy

Диди не се притеснявай
Май котките са по притеснителни от нас
Алекс като се разплаче и тя търчи да ни покаже, че нещо става
Като ви изпишата от болницата ще ги допуснеш да подушат и проучат бебето

Подкрепям кукушинката да впишете в белия списък д-р Маринов
Той лекуваше предната ни котка и кучето
Лекувал ги е от много тежки болести
Не успя да спаси Шара, но не го упреквам, защото направи всичко възможо да и помогне

Алекс котето е прекрасно
Много да му се радвате

# 638
  • Козлодуй
И Преси,и Рони да ги нагушкате от мен,душици мамини сладки Heart Eyes Hug
И аз се замислям да взема другарче на Гари.Обаче ужасно много искам сиво коте Embarassed

# 639
  • Варна
Да се похваля, котката на мъжа ми се появила преди малко. Той е много щастлив, снощи беше като болен направо, чак се притесних. Сега обаче изниква въпросът къде е ходила 2 дни - или по любов, или е родила, макар че според него не е изглеждала бременна. Май ще се консултираме с лекаря довечера да си каже мнението.

# 640
Имаме си новичко котенце,на 43 дена.Родило се е точно когато сме приспали Писан ...
Още не сме сигурни какво е по пол,но няма значение,толкова е хубаво!!!!
Нямам снимка да ви покажа сега.
Имам един такъв въпрос-вярвате ли,че котките лекуват някои състояние и болести у хората.
Това малко същество спа цяла нощ върху гърдите ми и днес ми е много по-добре от около 2 месеца насам... Laughing

# 641
Момичета, дайте да пуснем из нета съобщение за белия безопашат котак и да му потърсим стопани. Аз нещо не мога да се оправя със съобщенията.. Embarassed Ако не се явят кандидати до събота, ще го мислим.

# 642
Месечинке ,чакам довечера снимки на двете писани?

# 643
Имам 10 мин на лаптопа, само колкото да ви споделя, че заведох малката люспа на ветеринар, където я обезпаразитиха външно и вътрешно за символична сума. Лекарката Стела Величкова и асистентката й са много мили и разбрани - намират се в първи вход на бл. 266 - в Надежда 2, до пицария Верона. Клиниката се нарича Аякс - ако някой се интересува. По-късно ше ви чета, че сега е зает лаптопът.

# 644
  • На небето
kokoshinkata идеята ти е чудесна, аз бих се възползвала от подобна информация. нека има бял списък с добри кабинети и лекари за всеки град.

tasia ох, ще го изям този красавец, толкова е сладък.

Lumikki разгледах медальончетата, но са големички за коте, ми се струва. Те са повече за кучета като, че ли.  newsm78

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:26 от Estell

Общи условия

Активация на акаунт