Отговори
# 285
  • до моите любими хора
Здравейте,момичета!Едно бързо включване с вестителска новина:
"Викичка-родих секцио по спешност.Всичко е наред.Бебето Емануела е 3400гр и 50см.Успех на всички майчета"
Да е жива и здрава Емануела, а на мама Викичка бързо възстановяване   Hug bouquet
Ох момичета какво става с тези секциота по спешност, до сега родените дечица сигурно 70-80% са такива  newsm78 Това звучи малко плашещо  Crazy
А тамън да публикувам и виждам, че си имаме още едно съкровище. Видяхте ли къде била мама АЛЕКСА22, нали се притеснявахме че няма вести от нея. Да и е жив и здрав малкия Кристиян и много послушен  Peace А на мама бързо възстановяване и скоро да се приберат да се гушкат в къщи  Hug Hug Hug

# 286
Видяхте ли къде била мама АЛЕКСА22, нали се притеснявахме че няма вести от нея.
ALEXA беше за известно време в болницата заради кръвното..  #Cussing out но вчера с планувано секцио се сдоби с рожбичка! Хубаво е когато всичко свършва добре! Peace Поздрави от нея! Hug

# 287
Честити бебчета Hug и бързо възстановяване на мамите Heart Eyes
И аз се бях сетила за мама Алекса , че спряха новините след като казаха , че е постъпила в болница заради кръвното. Радвам се ,че получихме добри новини  Hug

# 288
Честито на Викичка и Алекса ! Живи и здрави да са малките сладкишчета,а мамите да се възтановяват бързо.                                                                                                Аз снощи спах много добре,явно след прегледа съм се успокоила...

# 289
Честито на Викичка и Алекса
Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват

За бибероните залъгалки аз лично давах на първия си син. Той имаше много силни колики и беше ревливо и мрънкащо бебе и така се успокояваше по някакъв начин.
Много бързо и без проблем го отучих от нея на година и половина. Имахме куче тогава, аз отрязах силиконовия накрайник на биберона и му казах, че Понго е отхапал бибката. Той си я разнася така отрязана два - три дена без да мрънка и после я захвърли

# 290
  • Бургас
Честити бебета на мама Викичка и Алекса    bouquet  bouquet Много да ви слушат и да ви накарат да се гордеете с тях  Grinning
Забелязвам, че мартенската дружина кръщава с прекрасни имена своите бебоци - браво   bouquet
Аз съм взела едно мъничко биберонче, защото мисля да го нося в болницата, наред с останалите неща  Crazy А дали бебока ще го хареса е друг въпрос.
Момичета, хайде да се стопяват тези снегове, да слагаме мартеничките и да идва нашето време за гушкане на малките човечета - вече нямам търпение.
Лек ден  Hug

# 291
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА ЕМАНУЕЛА НА МАМА ВИКИЧКА И КРИСТИЯН НА МАМА АЛЕКСА!!! smile3525

# 292
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАМА ВИКИЧКА И МАМА АЛЕКСА! САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ С ТЯХ!   bouquet

# 293
Честито на новите мами!

Въпросче към мамите с планирано секцио в Шейново - искат ли ви предварително някакви изследвания или всичко ще направят на място при приема (имам предвид кардиолог, ЕКГ, алерголог)? Rolling Eyes Колко време преди секциото ще ви приемат в болницата?

# 294
Момичета, преди малко като отидох до тоалетна и след като се изпишках ми потече и малко кръв. Не тъмна, бледа....След малко като отидох пак  Shocked Дали това е въпросната тапа или нещо друго?! Направо съм се шашнала жестоко!!!!

# 295
  • до моите любими хора
Момичета, преди малко като отидох до тоалетна и след като се изпишках ми потече и малко кръв. Не тъмна, бледа....След малко като отидох пак  Shocked Дали това е въпросната тапа или нещо друго?! Направо съм се шашнала жестоко!!!!
Само кръв ли е или има и примес с нещо слузесто? Поне тапата май нещо такова представляваше, но може и да има малко кръв. За всеки случай звънни на доктора и питай или отиди в болницата да те видят, за да си спокойна. Стискам силно палци всичко да е наред  Hug

# 296
Честити бебета на
мама Викичка newsm51 и мама Алекса smile3525
Честито на новите мами!

Въпросче към мамите с планирано секцио в Шейново - искат ли ви предварително някакви изследвания или всичко ще направят на място при приема (имам предвид кардиолог, ЕКГ, алерголог)? Rolling Eyes Колко време преди секциото ще ви приемат в болницата?

jozzy,в понеделник ще мога да ти отговоря,защото тогава ще уточняваме тези неща
Bub555 може да е тапата стискам ти палци,то твойто съвсем наближи Hugсамо няма да се плашиш,нали знаеш,раждането ти ще мине като приказка Wink Peace

# 297
  • Варна
 newsm51 ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ВИКИЧКА И МАМА АЛЕКСА! newsm30 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЕМАНУЕЛА И КРИСТИЯН И ДА НОСЯТ САМО ЩАСТИЕ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ! smile3525
Bub555, според мен това е точно тапата. Не се шашкай, ами стягай багажа и имай готовност да потегляш към болницата. За твое успокоение можеш да се обадиш на доки да го питаш дали е това.
Г-жа Стихийно бедствие, много ми хареса изказването ти за каляване на децата. Чувала съм го и от други жени, които са живели в Украйна. Въпроса ми е като приспиваш детето на минусови температури в количката, слагаш ли му някакво покривало, да не диша директно студения въздух или не. И на колко дни трябва да е детето, за да почне да се калява. Аз съм много зиморничава, и знам какво е постоянно да ти е студено. Определено в това отношение не искам да прилича на мен.
Желая на всички приятен уикенд и много хубави емоции   bouquet

# 298
Ами не мога да не съм с превръзка Sad като стана и пак малко ми потича. Преди малко, когато си взех душ и имаше нещо като съсирек Sad Ох....дано всичко да е наред!  Praynig
Обадих се на док и отивам към Шейново да видим какво става!

migieo78  Hug дано да е приказка, както казваш Wink

# 299
  • Бургас
Bub555   Hug Всичко ще е наред - време ти е  Simple Smile Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт