Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 65 783
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Рекапитулация за размяната на подаръци:

Nelito 6704, Лиска, pepito 21, niunia, blue eye, butterfly, nela 66, Snejana G, Beborana, slavip, tuly, ruumkata, B12, DG, inik, S_SIYANA, Gabie  и моя милост!

Имаме си дружка от Испания!  Flutter

До обяд ще ги разджуркам на ЛСта и ще помоля да не се издавате!  Heart Eyes

Още идейки за изненадки - http://fascinata.blox.pl/html

линкчето е супер но Пуфанче не ми се отварят отстрани картинките харесах си калинката едни цветя пате .........а за другарчето потраквам с пръсти  newsm78  bouquet  и чакам с нетърпение

# 286

Пуфче, този заЯк, много ми хареса и мисля още днес да го пробвам!!!
После ще пусна снимка, ако се получи подобаващо за показване Embarassed Hug

Това също много ми хареса, може да го пробвам Wink

# 287
линкчето е супер но Пуфанче не ми се отварят отстрани картинките харесах си калинката едни цветя пате .........а за другарчето потраквам с пръсти  newsm78  bouquet  и чакам с нетърпение

И на мен не ми се отварят, сори.

Направих половината джуркане, сега почвам другата половина. Ма то много трудно се оказа, брей.

Бътърфлайче, аз мисля и котка да се пробвам, с по-малки уХи.

# 288
кое ти е трудно,дай да помагам,па макар и от разстояние....Нотариус има ли smile3534
На мен също ми допадна зайчето семейство на СлавиП, както и зайчето,показано от Биг Пуфана...никога не бих се сетила за такъв лесен начин, аз щях да го направя по класическия - отделно тяло,отделно глава....
хубави мартеници показа и Бътърфлай

аз нали уж щях да зарязвам плетките, но се наложи снощи да изплета две мартеници обемни сърца набързо

# 289
айде,нали е наш човек PUF ще й признаем избора без Нотариус - ха-ха!!!!!!!!

много се кефя,защото в това скапано време да си направим весело! smile3525 smile3521

имам предвид метереологичното - толкова мрачно е в Пловдив,че ми влияе на настроението

# 290
˙·٠Butterfly™٠·˙, аз го плетох това зайче, най-добре стана с квадрат 10*10см. Плетох и едно 15*15см, но нещо не ми хареса, може и аз да съм го разпределила неправилно.

Може ли някой да ми даде определение за мисони, не модели. Разглеждам сега в осинка - всички са многоцветни и са с едни такива "къдрави" мотиви. Одеалцето дето предложи Пуф на Б12 спада ли към този вид?

Пуфи, не разбрах за джобчето, но и хвърлих един бърз поглед, още няколко реда и ще стигна до него, ако има проблем ще те тормозя пак.  Blush

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 12:16 от pepito21

# 291

Ми може аз да съм. Ти отде знаеш?!  hahaha

Готови сте, но излизам в обедна и среща с МБР за Веренката и още нещо.

После Ви почвам 1 по 1. Joy

# 292
˙·٠Butterfly™٠·˙, аз го плетох това зайче, най-добре стана с квадрат 10*10см. Плетох и едно 15*15см, но нещо не ми хареса, може и аз да съм го разпределила неправилно.

pepito21 след като разгледах албума ти в пикасата направо се зарибих да се опитам и аз с играчки особено някоя която малкия ми Лиско няма   Grinning

# 293
# 294

Може ли някой да ми даде определение за мисони,

Missoni e името на итаиланска модна къща,която предлага този тип шарени плетива и съответно името е станало нарицателно за  моделите. Чела съм за нея подробно в една книга,но не помня детайли. Все пак, сигурна съм,че в интернет има инфо.

http://www.missoni.com

П.С. Защо имам бутон "изтрий" към мнението си,но като го натисна, виждам съобщение "Нямате право да триете мнението СИ"?

# 295
като пробвах да трия - и при мен не стана....можех само да редактирам

не е мястото тук да питам, ама да си кажа все пак - от къде он лайн мога да си закупя панделки, от тези,дето са по цветарските магазини и с които се опаковат и подаръци- различни цветове,тесни и по-широки, сещате се ,нали....

# 296
Вече имате разпратени лични и искрени ЛСта. Дано не съм изпуснала някоя, че правя 5 в 1 вече работи. Ако съм, да свирне на ЛС.  Embarassed

Срокът е Великден, надявам се да определите и дата, от която ще стартира разпращането, за да стигне до местоназначенията. За чужденеция си предвидете повече дни за път.

Надявам се, да запазите тайните!

Искам да благодаря на МБР в ефир за Веренката. Дойчето е с черния еднокуков модел рокля отпред.  Simple Smile

# 297
като пробвах да трия - и при мен не стана....можех само да редактирам

не е мястото тук да питам, ама да си кажа все пак - от къде он лайн мога да си закупя панделки, от тези,дето са по цветарските магазини и с които се опаковат и подаръци- различни цветове,тесни и по-широки, сещате се ,нали....
Eто Тули:http://rakhiva.com/bg/
Цените се виждат след регистрация!
Ако те интересува нещо конкретно питай ме имам рег.

# 298
благодаря,ще погледна  bouquet
интересува ме цената на панделките,виждам,че са големи ролки,та каква  е цената на едноцветни пандели -ролката от 3см и от 5 см
имам си другарче в томболата Sunglasses

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 15:11 от tuly

# 299
  • София/Овча купел 2
Получих си вече ЛСто и сега умувам Mr. Green.

С тези зайци направо ме убихте,а този дребния мисля да го пробвам и аз тези дни.Докато чакам да си купя червена прежда,започнах нещо като потник на кука за девойката.В момента плета малки триъгълничета,които смятам да съединя за горната част и надолу да плета с друг цвят нещо дупчесто.Общо взето го мисля в процес на работа,но в главата ми изглежда много хубаво Mr. Green.Надявам се скоро да се похваля и с него.

Общи условия

Активация на акаунт