Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 370
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Момичета, понеже на срещата говорихме за това какви пари имаме в касата в София, направих един отчет на изразходените средства. Моля прегледайте го и ако мислите, че нещо е пропуснато, кажете да го добавя.
Преведени по сметката в София:
-   Остатък от предходни години – 1744лв.
-   От Коледен базар 2010г./ 2890.20лв.от сувенири, 162.20лв. от касичката и 425.90лв. от аксесоари  – 3478.30лв.
-   От Мартенски базар – 1100лв.

Изразходени:

Изразходени пари за парични награди на отличниците от 1-ви срок в Асеновград – 100лв.
За предметни награди – 38.99лв.
За почерпка – 29.00лв.
Рожден ден в Асеновград, изразходени за торта и почерпка – 185.30лв.
Закупено бельо за Калофер 367.40лв.
Заведени 33 деца от Асеновград на кино – 222лв.
Посещение на дома в Пазарджик, закупени продукти за – 99.50лв.
Рожден ден в Асеновград, изразходени за торта и почерпка – 201.40лв.
Посещение в Зелениково, закупени бельо, джапанки, почерпка, играчки за – 420.09лв.
Раздадени стипендии в Асеновград за края на учебната година – 600лв.
И други дребни суми изразходени за закупуване на почерпка и продукти за социално слаби семейства.

За тази година от касата в София сме ползвали 2000лв., останалата сума сме покривали със събрани помежду ни средства. Така, че за в момента имаме остатък от 4.322лв.
Също и остатък от преведените 2000лв. За повече усмивки, от които изразходвахме по-голямата част за екскурзия на децата от Асеновград.

# 361
  • Пловдив
Момичета, търси се количка за новородено бебче за нуждаещо се семейство.  Освен това и дрешки за есенно-зимния сезон няма да са излишни.  Аз съм приготвила едно одеалце и комплект чаршафчета, но ако в склада има още един ще е по-добре. Дрешките за бебче от моите диванета съм раздала вече, така че ако някой има при него да си казва или моля за разрешение да взема от склада. Детенцето е момиче и сега е почти на месец.

# 362
  • пловдив
Еми мисля, че имаше бебешки. В мен има ключ, но е леко изкривен. Ако е през деня ходенето ми звънни ако мога да доъда с теб за да помогна  Peace

# 363
  • Пловдив
Момичета, търси се количка за новородено бебче за нуждаещо се семейство.  Освен това и дрешки за есенно-зимния сезон няма да са излишни.  Аз съм приготвила едно одеалце и комплект чаршафчета, но ако в склада има още един ще е по-добре. Дрешките за бебче от моите диванета съм раздала вече, така че ако някой има при него да си казва или моля за разрешение да взема от склада. Детенцето е момиче и сега е почти на месец.

Имаме бебешки дрехи, другият ключ е у мен, обади ми се, когато имаш възможност да дойдеш до склада  Simple Smile

На срещата говорихме за пренареждане на склада, има ли желаещи за този уикенд да се организираме?

# 364
  • Пловдив
Аз от утре  до края на месеца съм сама с двете деца, въпреки това ще опитам да помогна ако ме искате и с двамата в склада -надявам се дребния да не се пречка много и да ме остави да поработя. За мен е без значение датата.

# 365
  • Пловдив
Аз се прибирам в края на седмицата, така че ще мога да се включа за склада ако се организираме за следващата седмица.

Чакам списъка с рождениците от Асеновград.
За учениците имат нужда от:
Раници
Тетрадки – 60-80-100 листа
Скицници
Боички

Момчи, какво стана с инициативата на ЕВН?

# 366
Ще се обадя на мамата ,която има количка и кошара и ще докладвам.
За подреждане - в неделите ми е по-удобно.

# 367
  • Пловдив
И аз съм сама с 2 броя за героя до края на седмицата, така че не мога да участвам в разчистването, освен да ви управлявам и давам акъл  Mr. Green
Иначе и аз имам бебешки дрешки за новородено до към 3 месеца, бодита основно и мога да ги ги дам веднага.

# 368
  • Пловдив
РОЖДЕННИЦИ

МАЙ   

1. Момче  – 9 год.
2. Момче  – 14 год.
3. Момче  – 13 год.

ЮНИ

1. Момче  – 8 год.
2. Момче  – 12 год.

ЮЛИ

1. Момче  – 8 год.
2. Момиче  – 12 год.
3. Момиче  – 12 год.
4. Момче  – 15 год.

АВГУСТ

1. Момче  – 17 год.
2. Момче  – 17 год.
3. Момче  – 18 год. – mili.m
4. Момче  – 13 год.

СЕПТЕМВРИ

1. Момче  – 11 год.
2. Момиче  – 15 год.
3. Момче  – 17 год.
4. Момче  – 18 год.

# 369
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Имам дрехи ( 6 малки чувала ), подходящи за възрастна жена, които не ни се изхвърлят, но и в старческия дом не искат да ги вземат. Ако мислите, че ще са ви от полза за някой друг дом или семейство, на което помагате, с радост ще ги дадем.
Благодаря предварително!
Да се самоцитирам и да помоля да ми кажете поне дали ще могат да ви бъдат от полза или да търся друг вариант, за да не ги хвърлям  Rolling Eyes

# 370
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Имам дрехи ( 6 малки чувала ), подходящи за възрастна жена, които не ни се изхвърлят, но и в старческия дом не искат да ги вземат. Ако мислите, че ще са ви от полза за някой друг дом или семейство, на което помагате, с радост ще ги дадем.
Благодаря предварително!
Да се самоцитирам и да помоля да ми кажете поне дали ще могат да ви бъдат от полза или да търся друг вариант, за да не ги хвърлям  Rolling Eyes

Благодарим за предложението  bouquet, но на този етап нямаме нужда от дрехи за възрастна жена, може да се обадите на Червения кръст и там да попитате Peace

Аз ще купя подарък за момче на 8г Peace

# 371
  • пловдив
Предишния път се подхвърли идеята общо да се купуват подаръците, и да не са дрехи, защото обикновенно после се налага смяна заради неточен размер.... Дайте някакво мнение по въпроса моля, за да знаем какво ще се взима. Аз продължавам да мисля, че дрехите и обувките не са най подходящия подарък, като гледам възрастта на повечето деца спокойно може да им се купят козметики /винаги много се радват на парфюмчета, защото това е екстра, която не могат да си позволят/ но ще изчакам мнението на останалите.
 Ако първо ще пишем кой на кое дете ще взима подарък и после за останалите ще се купува от парите на движението, мен ме пишете в списъка подарък на

СЕПТЕМВРИ

2. Момиче  – 15 год.

# 372
  • пловдив
РОЖДЕННИЦИ
МАЙ  
1. Момче  – 9 год.
2. Момче  – 14 год.
3. Момче  – 13 год.
 ЮНИ
4. Момче  – 8 год.
5. Момче  – 12 год.
ЮЛИ
6. Момче  – 8 год. - violenza
7. Момиче  – 12 год.
8. Момиче  – 12 год.
9. Момче  – 15 год.
АВГУСТ
10. Момче  – 17 год.
11. Момче  – 17 год.
12. Момче  – 18 год. – mili.m
13. Момче  – 13 год.
СЕПТЕМВРИ
14. Момче  – 11 год.
15. Момиче  – 15 год. - antom
17. Момче  – 18 год.

# 373
  • Пловдив
И аз се бях ориентирала към козметика. За по малките има такива дезодоранти и парфюми на Бонбон, Спайдермен и др.

# 374
  • Пловдив
Според мен също е добре общо да се купят подаръците, особено ако се реши да са някакви козметични комплекти може и отстъпка да получим. Аз лично нямам възможност да обикалям да избирам подарък, но бих се включила с парички за почерпката и ако се пазарува например от търговиите, мога да помогна, че ми е наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт