Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 350
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Ние с Момчи се спираме на Централа 1 и 3 !!!

# 436
  • Пловдив, но иначе от Бургас
ул. Кичево №56Б   МАРТИНА ПЕТРОВА МОСЕНГОВА   +359882833529
бул. 6ти Септември №84А   ДИМИТРИНКА АТАНАСОВА БОЯДЖИЕВА   +359882833958
ул. Павликенска №13   ПЕНКА СЛАВОВА АЯНСКА   +359882832824
ПРОМЯНА

От ЕВН казаха да отидем само в тези 3 КЕЦа,  другите не можели да се организират и щели да си ги съберат и да ни се обадят да си ги вземем

Доника нека ние да вземем от 6 септември

Павликенска е пресечка точно от горната страна на ДГ Малкия принц, май е точно зад Бистра

а и помолиха ако можем след обяд

# 437
  • пловдив
Понеже Мили е на работа до обяд, а и Павликенска ни е близко, оставете ни я на нас. В мен няма ключ, но предполагам че е в Мили. Роси, а някакъв документ ще им оставяме ли или после ще носим, като опишем нещата  newsm78

# 438
  • Пловдив
Аз поемем Кичево, ако искате може да се чакаме 14ч на склада, единият ключ е у мен Simple Smile

# 439
  • Пловдив
Другият ключ е при мен Peace Ани, аз като се прибера ще ти се обадя да те взема от вас.

# 440
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Говорихме за някакви протоколи ама...
Искат след акцията да изпратим благодарствено писмо

Момичета, проблем, аз трябваше да ходя в четвъртък до Асеновград с Доника, но оставам без кола, на Ивайло се налага да ходи до София

# 441
  • пловдив
Днес при мен пристигна колетче с прекрасна раница, пълна с тетрадки и учебни помагала от И.К. - Дулово    bouquet

Не мога да помогна за Асеновград  Sad Излизането ми извън града е доста сложно. Роси нали бяха казали че имат дежурни, които могат в почивните дни да отключват. Ако на 02 рожденния ден се състои не може ли тогава да минем да ги вземем и директно в дома  Thinking
Мили, говори ли с директорката за втори?
Тези които нямат възможност да присъстват е добре да донесат подаръците. Може и при мен да минете момичета и да ги оставите  Peace

# 442
  • пловдив
От Книжаницата на Кламерита, получихме водни боички, химикали и няколко тетрадки голям и малък формат- широки редове. Благодаря ти Дони  Hug Hug

Акцията при пунктовете на === днес не се състоя .... Хората по места явно не бяха запознати с акциата от ръководитела им, предложил ни подкрепа . В този , който ние с Мили посетихме ни очакваха две кашончета с дрехи , защото не знаеха, че се нуждаем от учебни материали  ooooh!

Очаквам Мили след разговор с директорката да потвърди за рожденния ден в неделя, на 02.10  Peace

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 16:17 от antom

# 443
  • Пловдив
Още чакам да ми се обади. Но най-вероятно рождения ден ще се насрочи за 09.10. Обмисляме варианта да празнуваме с рождениците във вип залата на дома. От Зона бг ще поемат тортата и зрънчо. От Тон бонбон, Поля ще поеме украсата и ще изпрати аниматор срещу символично заплащане. Така че ще остане да се купят напитки и нещо за хапване. Например пица и сладки.

# 444
В Асеновград са събрали също 2 кашончета,но ще ги пратят до централата в Пловдив.А в КЕЦ Север,също не бяха чували за акцията.В Стамболийски,не били събрали още нищо защото времето не им стигнало newsm78.
Изобщо...голяма галимация настана #Cussing out

# 445
  • пловдив
Ето първите ми опити момичета.... като добавя и панделките за закачане ще имат по завършен вид, но да ви покажа как изглеждат на първо време  Peace
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.all

# 446
Ехххх наша ГОРДОСТ !!!
Пак утрепа купувачите Mr. Green

# 447
  • пловдив
Ехххх наша ГОРДОСТ !!!
Пак утрепа купувачите Mr. Green

Възприемам това като ДА и продължавам с охльовеното темпо, с което напоследък се движа ....  Twisted Evil

# 448
  • Пловдив
Ани, прекрасни са, както всичко до което се докоснеш  newsm10

Момичета, тази седмица  трябва да се видим, нека майките с бебетата да предложат удобно за тях място и час и да се организираме, натрупаха се доста неща за обсъждане  Wink

# 449
  • пловдив
По никакъв начин не мога да дам предложение за сбор тази седмица, защото просто вече не знам ден за ден какви ще са ми задачите, камо ли за следващ...  Sad Дайте вие предложение, а аз ако имам късмет, ще се вясна. При мен има 2-3 разпечатани бланки за анкетни карти, ако някой има нужда да свирка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт