Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 32 591
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Mostly in my mind
знаех си, че снежинка е родила. от вчера не беше писала. айде честито дългоочаквано бебе. да им е живо и здраво.   bouquet

Лори, много се радвам  Hug

и добро утро

# 451
  • област Варна
Честито бебе на Снежинка най-накрая! Да ти е живо и здраво!

# 452
  • У дома... някъде
Честито бебче на Снежинка!
Айде кой още остана и да се местим в родени вече  Hug
Бобчо Hug
Лори,добре дошла!Всичко ще е ок от тук натам  Hug

# 453
Честито бебче Снежи. Да е много здрав, весел и да спинка Simple Smile На теб бързо възстановяване. Hug

Лори, дано наистина е било фалшива тревога и да е от на-лекия вариант- калция. Praynig

Мими, стискай още малко и скоро малкия сладур ще е при вас, кураж.

П.П. Иначе така е който е без помощници, наистина ще да е много трудно. На мен любимия и мама много ми помагат, представям си без тях как щях да съм, затова го оценявам.  Heart Eyes

Според мен, или по-скоро при мен е върпос на нагласа.... аз изрично забраних дори и да си го помислят, и майка, и свекърва ми.... от помощ нямам нужда... мъжа ми достатъчно ми помага за каката, което мен ме устрийва идеално, защото проблемът всъщност ми е там....
За бебето какво има за помощ.... то яде, спи, ака.... по трудно ще е малко по-натам....

Добре, че спи- все така да ви е. Grinning
Щото с ревящо и дерящо се бебе по цели нощи, приспиване по близо 2 часа и то дошло време за следващо ядене, издържах 2 седмици. Нито бях прала, нито готвила, нито гладила, нищо. Случи ми се и да залитам до припадък с бебето в ръце, но не искам да се оплаквам, исках да кажа, че е И до бебе, не само нагласа. За бебка помощ почти не съм искала, а само за домакинството и някой друг откраднат час за сън до следващото кърмене, нищо лошо не виждам в това.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 09:59 от Бенджолина

# 454
  • София
Лори  Hug, много се радвам, че новините са добри. Стискам палци лошото вече да е в миналото, Боби ще е добре, ще видиш  Praynig.
Мими, горе главата, Мони ще се подобрява с всеки изминал ден и скоро ще е при теб. Просто си трябва време лечението да подейства. Като дойде педиатърката у нас и прочете епикризата на Елица, се хвана за главата и не можеше да се начуди колко е добре сега - просто мъниците си се борят по свой си начин и колкото и безпомощни да ни изглеждат всъщност са жилави и могат да преодоляват трудности. Сигурна съм, че и при вас скоро всичко ще е наред!

Честито бебче на Снежинката! Успех на мамите, които още са 2в1 - съвсем скоро вече цялата групичка ще сме 1+1  Flutter.

# 455
Честит бебок на Снежинката! Да е жив и здрав юнака, по-малко па плаче, повече да папка и да пълни пампесите  Mr. Green ! На мама бързо възстановяване!

Лори, дано оттук нататък да не ги видиш никога тези гърчове и да расте здрав юнака за радост на мама и тате!

Ние сме будни от 6 и 30 и нямаме заспиване, само мрънкаме. Нашите колики са сутрин от 8 до 13 и после вече от 16 до 21  ooooh!

# 456
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СНЕЖИ, ДА Е ЖИВО ЗДРАВО, ВЕСЕЛО, ЩАСТЛИВО, УМНО И КРАСИВО!
СНЕЖИ, БЪРЗО СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАЙ И СИ ИДВАЙ ПРИ НАС!

Ние утре сме на първа консултация при джипито. Да се похвалим имаме си бебешки дерматит. Целия се обрина нощес, а пък днес го водихме в частната  болница да му вземат кръв и ни изписаха МУСТЕЛА И А-ДЕРМА. Казаха никакъв Бюбхен. Казаха и НАН1 НА да вземем.

Памперси-от вчера сме на Либеро, от Памперс е постоянно мокър. Пропускат отстрани, но чак до главата е мокър. Сега сме на 2 Либеро и още не съм му сменяла дрешките. Пробвахме и мулфикс май бяха, но ми се видяха твърди.
Режим-много трудно с този фенобарбитал два пъти в 6 и в 6 изместваме яденето с половин час. Яде по 80мл от вчера 7 пъти дневно с едно нощтно хранене. Той си хапваше и преди повече, но в болницата ми се скараха и го върнахме на 60мл. Сега е вече доволен.
Колики-ползваме си български инфакол, не английския доволна съм, но му давам преди всяко хранене. Сега само скърца от време на време. Еспумизана не ни помага.
Дрешки не ни достигатт вече. Аз си признавам нямам време за гладене. Общо съм ги изгладила два пъти. Нямам време, дори в WC ходя с бебон  Tired Днес обаче съм решила да ги изгладя.
Да ви кажа пародията в болницата, ако искаш АМ, нали си носиш-държавната болница. Обаче по-добре да си го държиш при теб млякото. Носят ти буркани с преварена уж вода, а ти взимаш водата и я сипваш в твое си шише-нестерилизирано-не можело  Blush Накарах милото да купи ел. кана  и я пусках по няколко пъти, нали се изключва, та поне докарах бибите и едно шише до прилично състояние. Та мисълта ми е, че моето бобче пиеше от нестерилно шише, пък аз му мисля неизгладените дрехи. Задължително обаче искам сушилня вечее.
 Hug Hug Hug

много ми харесва класацията на януарки и колажа им с бебоците-трябва и ние да си направим

така и не можах да сложа Боби, като аватар-не ми излиза снимката  Blush

# 457
  • София
Добро утро и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  Hug!

Лори, Мими  Hug. Като ви чета и всеки път рева. Всичко ще се оправи и бебчовците ще се здрави!  Hug

Бобчо, не мога да повярвам просто за постъпката на твоя мъж. Изключително детински е постъпил. Аз също ако бях на твое място щях да вдигна страшен скандал и сигурно щях да го изгоня. Не мога да понасям подобен тип хора. А това с храната...нямам думи!

Снежи, честит син. Да ви е жив и здрав!!! Така се радвам, само преносилите знаят колко е гадно да чакаш да дойде бебо!  Hug  Hug  Hug

За помощта - майка ми е наблизо и идва почти всяка вечер. Помага ми като го храни, а аз имам време да се завъртя в кухнята. Понякога изпира дрехите, носи разни неща за бебето, за нас и така. Иначе постоянната помощ е мъжа ми. Той си взе този отпуск по бащинство и много ми помагаше. Даже сега като тръгне на работа в понеделник ще ми липсва дори само това да си е у нас. Дано не почне да се уморява от работата после и пак да ми помага, че той е малко мързел и използва работата.

# 458
  • Варна, морето, сините вълни...
Честит празник! bg
Снежинка честито момченце. Да е жив и здрав малкия мъж и много да ви слуша Hug

# 459
Честито бебче на Снежинка! Да е живо и здраво, много да я слушка и папка! На мама бързо възстановяване!    bouquet
Лори, радвам се за вас!
 Бобчо Hug
За ортопеда знам, че се ходи най-късно до втория месец. На снаха ми никой не й беше казал и когато заведе племенницата на третия месец в Горна Баня, ортопеда каза, че малко е закъсняла!
За помоща не давам на никой да ми помага, защото само ме изнервят. Единствено за готвенето свекърва ми помага, което си е пак голяма помощ.
Ние все още сме с разстройство.  Cry  Вече пиеме какво ли не - оризова вода, чай от шипки...
Сменяме пампрси по 3 на едно хранене. Sad Дано скоро да се оправи милото.  Praynig
Ставам, че трябва да се храниме.

# 460
Здравейте,
Вчера бяхме на консултация- станали сме 4,580 гр., качил е почти килограм и 500 гр. и е пораснал 7 см. Mr. Green на мама юначето. Сложиха му ваксина, не плака много, но като се прибрахме беше ужас Sad Педиатърката му погледна тестиса и каза, че най-вероятно няма нищо, но за всеки случай ни даде направление за уролог. От днес давам Деавит, не можах да намеря друг вит. Д.
Лори  Hug
Честито на Снежи!
Бобчо , не позволявай това да ти съсипва духа и настроението. Знам че е трудно, но го направи заради малката-децата усещат всичко. Прегръщам те Hug

Ние ще правим погача днес и ще ви почерпя, макар и с виртуална:

# 461
  • София
Към мъжките майки имам въпрос за пишката. Карат ли ви ваще доктори да я забелвате? Аз нашата като я питах каза, че тя щяла да го направи това, но аз се притеснявам да не стане късно. Миналия път не помня какво беше, но помня, че викахме докторката в нас, защото се беше срастнала малко и нас ни беше страх, а Тими беше доста малък. При вас как е?

# 462
Благодаря, Бенджи и Растина  Hug За Премаман не съм се сетила, а другите не ги и знаех  Embarassed  
bob4o_f  Hug  ooooh! Чела бях някъде, че и татковците ревнували понякога от бебето, за това че цялото внимание на любимата жена е отнето от малкото човече. Аз все още бойна от хормоните може и един бой да му хвърля на твоя - в службата, покрай службата ... точно на вас ли ще си го изкарва?! Ако продължава така давай му въртеливо безвъзвратно движение според мен!
Огнена, не си само ти така! Ако има възможност - ОК, но ако няма се нагаждаш и спасяваш както можеш! Аз също имам помощ в момента, но това ще е до другата сряда. После край - сама с две деца, прецакан кръст и крак и мъж почти нон стоп на работа. Ако се гръмнем няма да сме особено полезни! Нали знаеш, че тепърва бебето обсебва и изисква много грижи?
stef__ то понякога е по-добре без мъж ... ако ще ти прави истерии и ще ти образува допълнителни нерви и ще стресира и детето ... я да си осмисля нейде пилейки собствените си нерви!
Лори  Hug  Hug  Hug нямаш си представа колко ме зарадва!   bouquet Продължавам да стискам палци със всичка сила и много положителна енергия за вас!
За Мими също и за вашите положителни новини, за доброто развитие  Hug
Честит мъж на Снежинкаааааа  Party
Амидала, кърмите ли се? Да не би да не му стига щом казваш, че реве постоянно или сте на АМ? Да не би пък да ви тормозят коликите? Дано скоро се успокои!
Честит празник, момичета!
hey_ya другият месец ще започна по малко да издърпвам кожичката назад и да зачиствам, без да прилагам сила или да го заболява. Така малко по малко се отваря и не е необходима рязка болезнена намеса. С баткото почти бяхме забелили по този начин, но го пратихме при баба и дядо за месец, а тях ги било страх да издърпват хубаво и се беше залепило - хирург, издърпване, болки и чудеса  ooooh! Дори и до там да се стигне се прави не преди 2.5-3 години от детски хирург.

# 463
  • Варна, морето, сините вълни...
Лори много се радвам за вас  Hug Дано да нямате проблеми повече  Praynig

# 464
Лори, радвам се!  Hug

Честито бебче на Снежи! Да е много послушно!

Бобчо, викай някой на помощ, като види, че се справяш сама, сам ще се завърти около теб.

Общи условия

Активация на акаунт