Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 569
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ноеми, интересно ако третото пак е момче, измислила ли си вариант?  Whistling

# 136
  • София
Тони, да се отчета - след приема на Дуфалак три сутрини подред, ефекта беше следният - по едно акане дневно за тези три дни, много обилно и воднисто. Голямо напъване падна и се чудя дали лекарството не предизвиква допълнителни газове и разпъване на коремчето (и без това гадните колики са достатъчни). После пак неакане 2 дни и днес сама осра пейзажа, милата, ама направо до врата и беше стигнало. Мисля да прекратя с Дуфалака засега, ама не знам ако продължава повече от 3 дни какво да предприема.
Griet, по колко Дуфалак даваш? И само сутрин ли, че на мен в Токуда ми го предписаха сутрин и вечер по 2.5 мл, а гледам че в упътването пише еднократно сутрин 5 мл.?

# 137
  • София, Лагера
Тимеа и Тимея са страхотни имена ,запази си  за третото чаве  Mr. Green
...не искам да мъча мъж ми  Cry... ако е женско, ще е Боила, ако е мъжко - Крум. За тези двете имаме консенсус.
Бебеш, да!  Laughing Wink

Мацки, моля да ми пратите мейла, на който да пратя снимка за колажа, ако не е късно. Търсих го назад, но не го намерих  Rolling Eyes

# 138
мацки, които храните смесено- как разбирате колко кърма е изсукало бебето и по колко добавка додавате?

# 139
  • ул. "Мечтание"
След секцио след колко време може да се забременява?

Трябва да се пазите минимум 6 месеца. След това вече лекаря ще ти каже дали е нужно да чакаш още. Зависи и какви са ти плановете за раждането, как си се възстановила и т.н.

Все пак искам да се пробвам да ги докарам до 4 преди да стана на 30. (Ноеми, стига се хили!)
smile3532 smile3521

Ще видиш ти като се похваля след година, че съм бременна с близнаци!  smile3534

Тервел познавам един. Пресиян - нито един. Това възрастни. За деца - познавам повече Пресияновци.

Боила много ме кефи!  Heart Eyes

# 140
Това е мейла за снимките за колажа: januarybabies2011@gmail.com

Някой беше писал, че ще дава Фризовом за да ака бебето. Ние даваме Фризовом за дохранване и Кали ака по веднъж на ден. И аз бях чела, че много разхлабва, че се обезводнява бебето и т.н. На нас не ни действа така.
Нощни, мерси за темата Simple Smile
Аз вчера видях, че тя свършва и се заех с колажа.  Blush Еми направих го като си помислих, че вярно днес е крайния срок,ама пък кой ще се засили да праща снимки в последния момент... и то се оказа, че май всички  Joy Тази вечер пак ще се трудя и да ви кажа в тоя ред на мисли, че точно в полунощ времето изтича и повече снимки няма да приемам.  Naughty

# 141
мацки, които храните смесено- как разбирате колко кърма е изсукало бебето и по колко добавка додавате?

Аз давам по 60мл. на хранене, без нощните хранения. Много рядко давам по 90мл. Няма начин да разберем колко кърма е изсукало бебето, освен ако не се цедим и да даваме със шише. Аз процедирам така: първо едната гърда, след това шише с АМ, и после ако е още гладна давам и другата гърда.

# 142
И аз съм 0 на 0 с имената.
Като ученичка бях голяма фенка на Маламир и Пресиян.
Като гледам значи мога да спра варенето или въртенето но стерилизатор за 1 биберона. Моят змей си ги уважава откакто е на 5 дни, но често я изпуска или плюе нарочно и сме с 2 оборотни и трета в резерва  Laughing
Честито на малкия рожденик
Щях да забравя - чувствайте се почерпени - днес ставаме на 1 месец.

Да питам тези дето кърмите ядете ли шоколад, това мъчение да не ям ще ме довърши и се изкушавам по някога

# 143
Аз и давам и двете гърди и ако иска още и правя 60мл(само след обед и вечер иска допълнително) и колкото изпие,понякога 20мл.,понякога 60мл.

Аз си позволявам шоколад по 2-3 пъти в седмицата по малко

# 144
  • ул. "Мечтание"
Да питам тези дето кърмите ядете ли шоколад, това мъчение да не ям ще ме довърши и се изкушавам по някога

Аз яко си хапвам шоколад.

Честит първи месец!  bouquet

# 145
kamelia_petkova Шоколад капвам на поискване  Mr. Green Mr. Green По принцип не ям толкова много шоколад например по 2-3 блокчета на ден.

klechoo И ние имаме пъпчици по лицето от двете страни на главата. И да последните вечери спи при нас, и сме го претоплили.

Ноеми Познавам 0 -  Тервел и 0 - Пресиян и 0- Боила  Flutter.

Честити месечинки на всички бебчовци днес!   smile3504

# 146
Look at me, аз изобщо не мога да разбера, всъщност храненето за мен се оказа най-трудната част от гледането на малкото съкровище засега. Аз давам по 90 мл., но имам чувството, че не й стига.

Аз за колажа също бавно схванах, но ей сега пратих снимки и аз Grinning

# 147
  • София, Лагера
Мерси, Бебеш  Peace
Очевидно ще останем за следващия колаж  Thinking

Камелия, ям шоколад... всеки ден  Wink... а па колко чесън ям!!!  Twisted Evil Mr. Green ама Тервел и не ми се назлъндисва на млякото  Wink

# 148
е че то на мойто и литър мляко да му дам, толкова ще изпие и после ще повръща и ще се надува цяла нощ newsm78 аз ако дохранвам давам гърдата докрай да изсуче, държа го по-дълго време и най-много 30 мл АМ, в редки случаи 60 , ако знам, че гърдата ми е много празна и скоро съм давала.

# 149
Ноеми, името ти ознаава ли нещо?
А Тимея какво означава?

Да питам пак майките на които бебетата са на АМ, по колко ви изяждат бебетата? Че ние по 160 мл и не ни стига май. Чудя се какво да го правя вече?

Общи условия

Активация на акаунт