Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 841
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Моето мнение за бибите и ръцете е че е по-добре да смуче гума, която мога да хвърля, отколкото ръка,от която да не мога да я отуча. Аз съм си смукала пръста до късно и в резултат предните ми 4 зъба са напред- 3 години шини - и все още си личи  Tired
Като пишеш за смученето на гума се сещам за следното: брат ми преди няколко години имаше една приятелка, която имаше силиконови гърди. Един ден майка ми обяснила този факт на баба ми, която по това време беше на около 85 години и много се чудеше, как момичето има толкова големи гърди. Та след като разбрала каква е работата баба ми възмутено възкликнала: "Горкото ми внуче, стиска гуми"  Joy

careener, а кой ти дава направление за ПКК и урина, че моето джи пи хич не е в час?
gali&presi, бързо да оздравяват мъниците и да си се прибирате в къщи!  Hug

За празниците щяхме да ходиме в хотелче в Боженци, ама се оказа че нямало стаи  Sad Дайте някакви предложения за хотелчета до 200 км от Сф?

# 466
Елч, болката е остра, прорязваща и се пренася в стомаха и гърдите. Ужасно е! Ако е същата ти съчувствам.
Според доктора ми, а и кинезитерапевта потвърди това, се е получила от качените килограми, обездвижването, после носенето на бебето и позите и голия кръст при кърмене. Било често срещано при кърмачки.
Пия Невробекс и Нурофен. Нурофена лекува възпалението, а Невробекса - нервите. Освен това от днес започнахме масажи, които ще бъдат веднъж седмично докато прецени, че вече съм добре и няма нужда. Каза, че народните танци допълнително ще помогнат да раздвижа и разтегна ставите.
Надявам се да съм полезна. Ако искаш, мога на лични да ти изпратя телефона на кинезитерапевта. Хубавото е, че идва за масажа в къщи.

моята болка май е малко по-различна. не ми се пренася напред, а е все едно съм се схванала брутално, постоянна тъпа болка, а нощем като се опитам да се обърна от едната на другата страна голям зор - остра болка и ококорването ми е сигурно Simple Smile иначе причината вероятно и при мен е същата, нищо че аз не кърмя, нали го храня това бебе по един час на всеки 3 часа... само ми е странно защо нощем ме боли повече.

мерси за готовността за помощ, аз имам много близък приятел кинезитерапевт, ама така да мразя да ме масажират....ходя при него когато положението е вече на умирачка, разбирай така съм се схванала, че се движа като киборг Laughing обаче май скоро ще трябва да се прежаля, не минава от самосебе си, мамка му!

# 467
gali&presi, дано бързо  се оправят дечицата ти и скоро да сте си вкъщи  bouquet

# 468
  • Сливен
Здравейте момичета, нямам много време да ви чета. Искам да благодаря на Мимсат за съветите и на Бубето. Дано е по-спокойна малката. ЧЕСТИТА БАБА МАРТА да не пропусна. Да сте живи и здрави всичките и  много весели и засмени. Иначе вчера водих Емилия на консултация, качила е 1 кг. Това според мен е добре. Изцяло на кърма е. Айде връщам се да ви изчитам  Hug

# 469
Здравейте, момичета Hug
Днес бях на козметик и кола маска та сега съм като нова  Mr. Green
Каката вече е по-добре, което значи че вкъщи е лудница ама така е сто пъти по-добре отколкото да я гледам болна.
gali&presi бързо да оздравяват децата и да си се прибирате вкъщи Hug
Плезене и ние се плезим, че и лигички и текат  Crazy
Днес смука биберона 10 минути (голямо постижение) ама вече го тикам него, че с тези пръсти Crazy

Етомира, Елч - и аз много страдах от болки в гърба при първото си раждане. Да не би да е не ви е удобно мястото, където кърмите? Аз се оправих като си направих много удобен кът за кърмене.

# 470
  • В две тъмни очички
Гъбке - имам предвид,че няма закуска и прочее има обаче къде да си паркираш автомобила  Laughing Хотелът се казва Перун - 0893/ 630263 , но пак ти подчертавам, че е в края на града (малко над градския басейн - с кулата),което значи около 10 мин пеша до центъра, което не е много , но не всеки го предпочита! Аз обаче обичам да ходя там,защото е много прохладно нощем и въздухът сутрин е още по-приятен!!!

Ние се върнахме от прегледа при др. Алексиев! Каза ни ,че имаме много стабилни стави, никакви отклонения и че дори от 3-4 месец можем да стоим в бънджи  Party , а за кенгуруто каза,даже че закъсняваме с купуването му  Laughing! Казах му и за мераците на малката да си подпира постоянно крачетата някъде и той ме успокои,че мога да я оставям да се подпира лекичко и  че не е задължително да е абсолютно във въздуха! Аз мислех,че е рано, но той каза,че зависело от бебетата , като имаше предвид не да я подпирам да стои на крачетата си, а,че докато е в мен и натиска с тях по дивана да си я оставям да го прави! А тя лудетината като я сложа на повивалника се извива на дъга и отскача назад защото се подбутва с крачетата! Доки каза,че сме големи "Жилки"  hahaha! Сложи я да седне и я поразклати леко,а тя го гледаше и му се смееше  Joy Човека се хвана в чудо с нас - "Абе тая глава няма ли да я клюмнеш" и продължава да я люшка, а наща си държи яко изправена сама вратлето и тиквичката и му се хили с глас насреща!!! МАймуна недна  Crazy

# 471
Здравейте всички! На болните- да се оправят по-скоро!
Плезене, лиги- по малко. Биба- ми не я иска

Какче, Троянския балкан-Априлци,Шипково,Рибарица...това на север

и аз не съм ходила на АГ все още, чак сега ми свършвт лохиите.
Днес ходихме да ни четат чиста молитва. В събота- пита, омесена от мен  hahaha

Ноеми,дете родих от него, защото исках,и смятах,и все още смятам,че ще бъде добър баща. Допуснах грешки, той също, но въпреки всичко, засега ,все още мисля,че най-добре за малкия е да си има и дом и семейство, мама,тати и той. Естествено,ако в този дом въздуха е изпълнен с напрежение, кавги и спорове, аз самата не бих искала да сме там с Емил. Явно все още го  Heart Eyes , или пък не го  Heart Eyes но не съм го осъзнала. Изпитвам и силна доза страх от това,че оставам сама, че нямам свой дом, че сина ми ще е ощетен от това че няма да живее с баща си,както и от материална гледна точка(ох, нима се превърнах в материалистка  #2gunfire) Лесно се свиква на хубавото,и на новото,и на удобствата. И на почивките в чужбина. Аз тук се боря с влагата и с мухъла, а неговия апартамент в момента стои необитаем(от няколко дена до средата на м.май), а новата кола, която избирахме заедно и то с цел да се вози там и дете, стои в гаража, аз днес возя малкия в старото бмв на татко.... пак почнах за материалното да мисля  #2gunfire   Имахме доста желания и планове с него, единствено от тях осъществихме това за дете(като пак ми казва,че аз съм тази,която е искала дете ... #Cussing out). Какво да напиша друго... Държеше се като към принцеса към мен, е, не винаги, но каквото съм искала ми го е дал. Аз се издъних, повлияха ми хормоните по време на бремеността, и оттогава се почна всичко. Да, искам да сме тримата и да се опитаме , подчертвам, да опитаме, да бъдем семейство. Но той за съжаление, не иска да опита. И  от това още повече ме боли,че не иска да опита. Започвам да си мисля и че някой ни завидя, на него, на мен,  че така се обърна живота ни.

# 472
чопи, Hug

гали и преси , бързо се оправяйте, стискам палци да ви изпишат бързо Hug

# 473
  • sofia
Чопи, мила, много е неприятно това, което пишеш, но какво толкова направи, че той да е толкова безкомпромисен? На колко години е мъжа ти?
Знаеш ли има хора(аз съм от тях), когато се счупи нещо в мен не мога да проста и съм безкомпромисна, но чак до там ли стигнахте?! Ако искаш пиши и сподели, ако ти е тежко - не пиши, както прецениш!

# 474
И преди съм писала в темите ни за нас.... сега го написах това ,защото Ноеми преди няколко страници ме попита нещо, отговарям й.
Не искам да пиша и товаря вас с моите чувства и преживелици. Всеки си носи товара на гърба и болката в сърцето

# 475
Закъсняла мартеница и от нас!
(ще ви чета после!)

Christophe-9695-web by Agent Provocateur 007

# 476
Mария, моля те да го пробваш това с ръката на бузката и да ми кажеш дали става. Този метод сама съм си го открила и ми е чудно дали действа и на други, досега никой не ми е споделял.
Аз го пробвах, но при нас не действа   Sad Иначе имам приятелка, която само така си приспива детенцето - действа винаги.
Бенджи - пъпчиците, които описваш, аз лично мисля, че са от претопляне. Рая е цялата в такива - първо бяха отсрани около оченцата, после по гушката, сега има и зад ушичките, по тила, по вратлето, даже и по коремчето. Като плаче и се напъва стават много и червени, като е спокойна - избледняват. Но като я погаля кожичката и е грапава. Аз много я гушкам и я топля с ръцете си, въпреки, че в къщи рядко е над 20 градуса и от както се увеличиха пъпките я държа по къс ръкав. С нищо не ги мажа, неприятни са, но ще се махнат. Докторката ми каза, че това е начина да се приспособяват към живота Simple Smile
Сенедра - и Рая се плези, даже и балончета прави - страшна дама.  Heart Eyes
gali&presi- бързо оздравяване на двете слънчица. Hug
Бира- нашето мъниче се заглежда, следи ги, кара им се от време на време, но за 5 мин и омръзват.
Биба - имам чувството,че много я мрази, но ние упорито я тикаме иначе няма ни седене в количка, ни приспиване. Има ли и други бебоци, които се борят да не заспиват? Споделете някоя тактика, че при нас и до бой се стига, ама тя нас бие  Mr. Green
chopi- ще се наредят нещата, само повярвай, че всяко зло за добро.
адис, Ноеми, mariyap - благодаря. Аз съм късметлийка, защото съм открила най-голямата любов в живота си и тя се казва - Пламен и Рая. И макар всичко при мен да става трудно и с много зор, аз не се отказвам.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 21:04 от pepinka1

# 477
  • бургас
И преди съм писала в темите ни за нас.... сега го написах това ,защото Ноеми преди няколко страници ме попита нещо, отговарям й.
Не искам да пиша и товаря вас с моите чувства и преживелици. Всеки си носи товара на гърба и болката в сърцето

миличка според мен форума е точно за това-да си споделяме,да си помагаме със съвети,да сме си опора  Hug Hug Hug  аз все пак мисля че твоя ще се оправи,знам че мъжете по трудно свикват с мисълта че са родители и някои мъже в началото не обичат чак толкова бебоците  Confused  изчакай Емил да поотрасне,да започне да разбира света около него,да си играе с вас и тогава нещата ще се променят ще видиш  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Hug

аз имам същите проблеми но със откачените ми свекита с едничката разлика че те няма да имат възможност да го обикнат Мартин защото вече им теглих чертата и те скоро ще го разберат Twisted Evil вече трети ден сме си в бургас а те нито идват да го видят малкия,нито се обаждат поне да питат как е , мама им ....... smile3505

# 478
gali&presi дано децата бързо да се оправят  
pepinka1 и Кали прави всичко възможно да не заспи. Сърцето и спи, но тя упорства да държи очите отворени. smile3507
Чопи дано всичко се нареди по най-добрия за теб и бебчо начин  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 479
  • В две тъмни очички
Момичета я дайте идея за хубаво и удобно кенгуру  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт