Отговори
# 60
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря на всички.  love001

# 61
  • София
Запис и от мен в новата темичка -страхотна е .
Аз нямам много време да пиша напоследък , но за сметка на това ви чета редовно

# 62
Геринка, много съжалявам! Дано скоро да пишеш с хубава новина!

Ения, честит рожденик!  nbirthdayДа е жив и здрав и да слуша  Wink! А на него, щастливо детство и мнооого подаръци!

В понеделник след обяд пак съм на преглед и от цяла седмица го мисля,а и с това лежане вкъщи,само дивотии ми се въртят в главата.Направо ми иде да се smile3538 smile3538 smile3538

Estela, напълно те разбирам  Hug И аз така.

Ах, момичета, много е измъчващо лежането вкъщи, особено когато има някакъв по-сериозен проблем  ooooh! Все се чудя всичко наред ли е с бебо, дали кървенето се е увеличило и т.н. Иска ми се да си имах под ръка един УЗ и да си се преглеждам по 3 пъти на ден  Rolling Eyes. При мен няма външно кървене, а всичко си стои вътре в матката - хематоми, така че идея си нямам дали положението е добре или не.  А тези пусти хематоми, един си се абсорбира, зарадвам се, идва друг  Sad. Подла работа...

# 63
Мадленка страхотно оформление  Peace

Да е жив и здрав и рожденика на мама Еniq

ГЕРИ много съжалявам за теб - чакамете по-скоро с добри новини  Praynig.

# 64
хора, какви са тия тумбаци в албума, направо се засрамих .. аз изглеждам като леко преяла, а с дрехи нищо не личи ... а си мисля, че имам корем  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 65
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Споко ЕНДЖЪЛ аз съм на същия хал,като тебе.

# 66
Добро утро!   food010

Снощи си погледнах корема в огледалото и установих нещо много интересно: тумбачето ми е пораснало и над пъпа  newsm78, и то подуто все едно съм глътнала балон  Simple Smile. Иначе, под пъпа си имам съвсем лека издутинка. Има ли и други така?

Хубав ден на всички!

# 67
hena, и при мен се случва вечер това - явно някакво подуване на стомаха е. сутрин това над пъпа почти не е подуто. Но пък забелязвам че на кръста трупам, а никога не съм имала такъв проблем преди. Другите мами как сте в тпва отношение? newsm78

# 68
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
На мен на вид не ми се е променил корема - все едно съм изяла по-голяма порция храна. Никъде не трупам за момента.

# 69
Добро утро, мами! Как сте?

valerie  Hug

И моя корем не е баш бременен, по - скоро е подут под пъпа и отскоро малко над пъпа. Сутрин определено е по - малък, но го отдавам на това, че сутрин съм много гладна  newsm78
Иначе и аз съм почнала да трупам паласки  Crossing Arms ама какво да се прави.

Я да ви питам нещо - сутринта се бях излегнала по гръб и по едно време усетих едно такова като леко пукане. Викам си - газове явно. Обаче продължи, пък и пукането идваше два три пръста под пъпа, където би трябвало да е бебето. Обърнах се настрани и спря и сега се чудя бебето ли е било, газове ли са били или пък моето подсъзнание ми играе номера  newsm78
Навсякъде пише, че при първа бременност движенията се усещат към 20 г.с.

# 70
Кокетке, аз снощи имах подобно преживяване и със сигурност не бяха газове.
Но пък много рано 10г.с. съм.

# 71
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
И аз усещам мърдане някакво от 3 дена и мъжа ми само ми се смее.  newsm78

# 72
 newsm78А сега де..Какви са тези работи..И аз от два-три дена,вечер,усещам точно на 5 пръста под пъпа нещо подобно на гъделичкане.Възможно е да са газове,но аз не изключвам и да е бебчо.А и днес някъде прочетох че усещанията започват от 16г.с...Рано ни е май още...

Кокетка и аз го имам това усещане само когато съм по гръб,обърна ли се на страни,нищо не усещам.Мисля,че имаше и значение къде е разположена плацентата..

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 14:20 от espri84

# 73
И на мен ми се случи същото тази сутрин.Както се бях излегнала го усетих.И аз би го нарекла точно като потупване,съвсем слабичко ,но продължи около минута.Та се зачудих дали е бебчо.Аз съм вече в 13 г.с.,но знам ,че е много рано.

# 74
Привет мамчета!
На мен нещо ми  е криво днес явно хормоните ми бушуват малко се скарахме с мъжа и сега е лишен от секс, но и аз съм прецакана щото си го искам  Laughing Laughing
Аз усетих Емо в 16 седмица понеже бях със задна плацента и доктора ми каза че може по рано да се усети при такава.Сигурна съм че беше той защото бяхме на една сватба и като удариха тъпана и рязко се мръдна , после си изтеглих едни тъпани вкъщи да му пускам пак да мърда ама не чак след 2 седмици почна да побутва от вътре редовно! Иначе си имаме номер с мъжа той си слага ухо на корема ми и го слуша ,и със слушалки лекарски също се чува вътре много интересно като плицикане опитайте  Grinning
Моя корем е най -подут вечер но така или иначе аз си нося дънките за бременни защото другите са ми тесни .Иначе имам доста блузи и рокли от предната бременност ама сигурно ще си купя и нещо ново няма да издържа.
Лека Неделя на всички

Общи условия

Активация на акаунт