Отговори
# 615
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добре дошли на новите мамчета!  bouquet

# 616
  • София
Добре дошла  teia_s  Simple Smile

tanychka
една мама беше споделила този сайт http://www.mia-bg.net/katalog.php мисля, че има интересни неща  Simple Smile

# 617
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Аааааа, МирaМира, ей сега те хванах за косата заради гъбката  Mr. Green

# 618
Здравейте на всички мами. Време е и аз да се присъединя към вас, от гр. София съм и чакаме своето бебче на 16.09.2011г.
Леко бременеене ви пожелавам на всички Simple Smile

# 619
Добре доши на новите мами,леко бременеене  Hug Hug Hug newsm51

# 620
Колко хубаво, че има толкова много бебчета за септември! Много успешна, щастлива и лека бременност желая на всички! И аз като една очакваща мама се присъединявам към вас, чакам моето съкровище на 24 септември, от София съм, на 22 години!  Wink

# 621
Да ви призная в началото,като се записах в темата бебчетата,които се очакваха мисля че бяха около 55-65.Мечтаех си да станат над 100.Струва ми се,че мечтата ми ще се сбъдне.Ох,аз от 17ч. съм на лекар да се записвам за ЖК.Как протече при вас първия преглед на ЖК?

# 622
  • София
Аааааа, МирaМира, ей сега те хванах за косата заради гъбката  Mr. Green

Днес си я харесах тази гъбка, не бях забелязала, че някой я има вече   newsm78. Твоята от кога е?  Simple Smile

# 623
Добре дошли на новите  мами  !   bouquet
 Гледам  за колички  си  говорите  ... преди  9 год. когато купувах  моята  я взех с големи гуми  -  някакъв  тип  "Бъги" на Чиполино - но живеехме в къща и  нямах проблем  с придвижването по  стълби , асансьори и пр. След това я продадох  на  символична цена на близка  и после разбрах  че 3 бебета са изгледани  с нея!  Сега  пък  количката  ми  е осигурена от  братовчедка ми (  с летен  и зимен кош и  с  кошче за кола)  - oт нейното  дете !
 Но  относно количките  само  едно  ще  ви кажа -  всяка майка  си има  различни предпочитания - не избирайте количка по  снимка ... Трябва задължително да  се пробват !  Peace
 Ето  я и  моята  -  Knorr-  само  че е в червено 
http://www1.de.shopping.com/Knorr-Kinderwagen-and-Spielwaren-Alu … linkin_id-8049951

# 624
  • София
iv.elina Моят първи преглед беше в 10г.с. Измерват теглото, ръста, обиколка на коремчето,разпитват те за вредни навици,болести на родителите ти, алергии и т.н. Прегледаха ме на ултразвук, видяха размерите на бебето, сърдечните тонове,околоплоден мехур, назначиха ми час,за да направя първите изследвания за кръв и урина, HIV, васерман и кръвна грипа(ако не си я занеш).Питат те дали имаш някакви оплаквания, съветват те как да се храниш и др. Хубаво е да си подготвиш списък с въпроси - аз така направих  Simple Smile Това беше при мен  Simple Smile

# 625
Добре дошли, момичета! Лека бременност и приятни мигове във форума!

Мадленка, много добро обяснение за контракциите, определено ще го запомня. Док все мънка бе такова едно, като болка, ама не е задължително в корема, може и в кръста и като ме пита имаш ли контракции аз как да й кажа, като не знам какво са  Mr. Green. Сега определено мога да кажа, че нямам и не съм имала досега, дано и занапред е така.
А, щях да забравя - честити панделки. Ще настава женско царство у вас, май Laughing

Стелс, количката изглежда много хубава и стабилна. Оттук ли е купувана?

iv.elina, относно ЖК - направиха ми картон, мериха ми обиколката на корема, на таза, още едно нещо мерят, ама не разбрах какво, не ме теглиха, понеже се разбрахме да се тегля вкъщи и всеки път да казвам колко кг. съм, мериха ми кръвно, питаха ме дали имам оплаквания, заболявания при мен или в семейството, съвети за хранене и начин на живот, направиха ми УЗИ, записаха мерките на бебето, пуснаха ми талон за изследвания на кръвта и урината и ми казаха кога да дойда пак. Май това беше  Rolling Eyes

Прави сте, че количките не трябва да се избират по картинки и че трябва да се пробват, обаче аз като гледам по сайтовете ставам разногледа, а какво ли ще е като отида в магазин Crazy, но определено ако поръчвам по интернет, ще е нещо, което съм видяла и "побутала".

П.П. Стоке-то в БГ продават ли го или само по интернет се поръчва? Имам една приятелка с такава количка, която й е чужбински подарък и тя не знаеше нищо по въпроса.

П.П.П. Изгубих темата за срещите, но разбрах, че такава се е състояла. Може ли някой да ми прати линка  Praynig

# 626
Кокетке -  от  Германия  е купувана -  недостатък има ,  че гумите  се помпят  от  време на време ! Но не мисля ,  че ще ми  е проблем !  Peace

# 627
Благодаря ви за информацията момичета.Аз също се тегля всяка сутрин на кантара,така,че няма да съм съгласна да ме водят по техния кантар.Ще ви информирам как е протекла сращата с докторката.Много се радвам,че пак е видя бебчо на УЗ.

# 628
кокетке ето къде го видях аз http://www.9plus.bg/products/strollers_acessories/baby_strollers … _xplory_stroller/
има магазин в София, така че ще имаш шанса да я побуташ и поогледаш там на място
Магазини 9 +, град София

ул. "Златовръх" 4
(магазин Елемаг - 2-ри етаж)
Не съм имала честа да бутам това чудо, но мисля че е най- прекрасната количка  Heart Eyes

# 629
Yaroslavche, много благодаря за линка. Веднага си записвам адреса.
Единственото, което ме притеснява е малкото място за багаж, е и цената не е за подценяване, но ако са толкова добри, колкото ги хвалят, е добра инвестиция. Определено ще отида да си начеша крастата и да я побутам, че не смея да бутам бебето на моята приятелка със Стокке, имам чувството, че ще му направя нещо лошо, толкова малко и беззащитно изглежда Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт