Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 300
  • 564
  •   1
Отговори
# 390
Няколко мами по-нагоре писаха, че мъжете им не излизали... Или ако излизат - заедно. И така от 20 години например. Аз това не го разбирам.

Ами ние досега не сме намерили причина нарочно да не иде някой от нас, само защото и другия е там. Щом има повод, не виждам защо да не иде човек да се забавлява, пък и без повод да е, ще си намерим  Laughing

# 391
Po3u аз пък не виждам какво има за неразбиране. Ние не сме от 20 години заедно, а от 7. Той няма негови приятели и аз нямам мои. Всички са общи Mr. Green Излизаме си заедно. Единствените срещи, на които не ходя и нямам желание са тези от работата му и евентуално, ако има среща на класа, но такива срещи се правят 2 пъти в годината.

# 392
Ох, не знам - но аз, въпреки че сме основно заедно и вкъщи и в и злизанията - понякога си имам нужда да се видя с други хора без него, за да мога да го оплуя най-малкото  Joy Сега сериозно - понякога човек има нужда и от друго общуване.

# 393
Няколко мами по-нагоре писаха, че мъжете им не излизали... Или ако излизат - заедно. И така от 20 години например. Аз това не го разбирам.
Ами като не ще?   Laughing
За 25 години е било един-единствен път.И то не беше точно излизане, а имаше служебна работа с познат, а той бил в някаква кръчма, та ....прекарал час и половина в заведението сам.   Mr. Green
Но на моя мъж работата му е такава, че може почти по всяко време на деня да изпие по кафе с приятел, често след работния ден минават да го видят приятели и пият по бира, и до към 18.30 -19.00 ч най-късно се е прибрал.
Така че, не му липсва вечерното излизане предполагам, след като не ще....Контактите по мъжки с приятели така или иначе си ги има.

Е добре де, аз продължавам да се дивя на разбиранията ви за излизане самостоятелно. За 25 години е излизал веднъж, но иначе често пие бира с приятели или кафе - това защо не го броите. За мен няма никакво значение по кое време на деня ще си осъществява социалните контакти с други хора, важното е да ги има. Очевидно мъжът ти излиза без теб, просто не излиза вечер, а през деня, каква е разликата. И сега ако си представим, че мъжът няма възможност да пие бира с приятели, понеже работи до 9 вечерта, вече не е чак толкова странно като че ли, че понякога вечер излиза сам...

# 394
Пиенето на кафе през работния ден или тоя, оня минал да ме види - няма нищо общо с едно излизане на уговорена среща, в свободен ден или вечер.

# 395
Пиенето на кафе през работния ден или тоя, оня минал да ме види - няма нищо общо с едно излизане на уговорена среща, в свободен ден или вечер.
Да бе, тва ясно, какво правиш през работния ден няма нищо общо с останалите, защото не ощетяваш никого. Но си представи, че работиш нещо, дето не можеш да се помоткваш през работния ден, аз лично нямам възможност да шмиткам натам-насам, в общия случай съм си на работа до 6 плътно. Мъжът ми пък е пълен абсурд да мръдне от работата си до късно вечерта. И кво правим - никой никъде не излиза да не вземе да се сецне другият някоя вечер сам ли? Laughing

# 396
  • София
Мъжът ми ходи на тенис - 1 път седмично зимата, 2 пъти лятото. Плюс 2, 3 вечери месечно на работни вечери. Не ми пречи, въпреки, че му мрънкам, за да не се почувства прекалено комфортно и да поиска повече.  Laughing

# 397
  • София
E, като единия не ще е друг въпрос.
Също не броим и тези излизания, за които Katarin X. говори - така е екстра. Пак има срещи с приятели за по бира Simple Smile И аз съм така в повечето случаи.

Учудва ме това една жена да няма нужда да излезе без мъжа си. Странно ми е, но го приемам все пак.
Ние с моя също имаме предимно общи приятели, но доста често излизаме отделно. Честно да ви кажа, дори предпочитам той да си излезе сам с Х., отколкото и аз да ходя, въпреки че го познавам. Като имам настроение и съм поканена, мн ясон, че ще отида, но няма да го направя на всяка цена или да му се разсърдя, че не ме иска.
За мен е абсолютна нужда да имаш ИЗЛИЗАНИЯ отделно. Кафетата в работата не ги броим. Но съм съгласна с казаното от Катарин и Вилко. И, напомням, не става дума задължително за дискотеки и барове до късни доби.

Ама и четох разни неща от рода на... и двамата не излизат един без друг или жени не пускат мъжете си и не се кефят да излизат сами..

Разни хора, разни идеали де, абсолютно подкрепям това някой да няма потребност от излизане с познати без жената. Но това не пречи да ми е странно Simple Smile

П.С. Човече, грешно си ме разбрала... никъде не съм писала нарочно някой да не излезе, щото другия ще е там. Това си е чиста лудост... Говорех за обикновена потребност.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 17:37 от Po3u

# 398
Ами като не ще?   Laughing
За 25 години е било един-единствен път.И то не беше точно излизане, а имаше служебна работа с познат, а той бил в някаква кръчма, та ....прекарал час и половина в заведението сам.   Mr. Green
Но на моя мъж работата му е такава, че може почти по всяко време на деня да изпие по кафе с приятел, често след работния ден минават да го видят приятели и пият по бира, и до към 18.30 -19.00 ч най-късно се е прибрал.
Така че, не му липсва вечерното излизане предполагам, след като не ще....Контактите по мъжки с приятели така или иначе си ги има.

Е добре де, аз продължавам да се дивя на разбиранията ви за излизане самостоятелно. За 25 години е излизал веднъж, но иначе често пие бира с приятели или кафе - това защо не го броите.
Не го броя за вечерно самостоятелно излизане.   Simple Smile
Защото съм съгласна с

А иначе си има самостоятелните социални контакти.

# 399
  • София

Не е нужно да разбираме всичко, което става в домовете на хората.  Wink Странно за едни е нормално за други. На мен колко неща прочетени в тая тема са ми странни...не е истина. Laughing
Както е писала и Клеми- като не иска да излиза не го  и карам насила. Ние в интерес на истината по определени причини и заедно не излизаме. Седим си вкъщи Whistling. Затова пък децата точно след половин час са по леглата и някакси успяваме да си осигурим време само за нас си.

# 400
Не го броя за вечерно самостоятелно излизане.   Simple Smile
А иначе си има самостоятелните социални контакти.

Добре, пак да питам, като работиш до късно вечер и нямаш никакъв шанс да си имаш самостоятелните социални контакти,  какво правим, пак ли е недопустим грях излизането понякога?

# 401
  • Linz
Не ти трябва, нали твоя излиза?
Да взема да му се разсърдя, че не иска вечер да скитори без мен ли? Laughing

# 402
  • София
Любопитно ми е просто Simple Smile
И то не само за мъжете, ами и за жените.
Интересно ми е как някои семейства в един момент стигат до ден, в който са си самодостатъчни на 100%.

# 403
  • София
Е то вече 100 пъти се изписа - в тези семейства просто нуждата от социални контакти се удовлетворява в светлата част на деня.  Wink Пък и от друга страна има хора, които са интровертни.

# 404
Любопитно ми е просто Simple Smile
И то не само за мъжете, ами и за жените.
Интересно ми е как някои семейства в един момент стигат до ден, в който са си самодостатъчни на 100%.
Ти познаваш ли такова семейство?    Laughing
Щото аз, не.
Дори и ние, дето не се шматкаме самостоятелно по нощите, си имаме личните контакти.
За мъжа ми писах.Аз ги осъществявам през деня.
А когато излизаме вечер, обикновено е с наши семейни приятели, и ни е супер.

Моето предположение защо мъжът ми не предпочита да излиза вечер сам, основано на негова реплика: Когато съм го питала защо не излиза , ми е отговарял:"По цял ден говорим за работа, не ми се говори за това и вечер...."
Не знам другите мъже, ама моя не си пада по пиенето , не си пада по бройкането на жени, не си пада по висенето из кръчмите-т.е., не възприема излизането като повод да се напие, да флиртува или да загуби 2-3 часа в заведение.И приятелите му са такива.И като се видят, все работата бистрят.
А когато излезем семейно с друга двойка, разговорите са съвсем различни.

Общи условия

Активация на акаунт