Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 329
  • 564
  •   1
Отговори
# 150
Оф,нищо не ме интересува!   Peace
"Плоските ми коментари "са си точно на място,в подходящата тема.
Като не си искала да те коментират ,да не си писала.   Peace
Когато аз напиша нещо,винаги го пиша с идеята ,че е възможно да ме контрират!
Като не искам да ме обсъждат ,просто не пиша!   Peace
Не съм осъждала начина ти на живот,нито съм те иронизирала!
Написала съм моя си коментар по твоя пост...мисля ,че не е забранено!

За цитираното ,извинявай!Да,преувеличила съм думите ти!

# 151
Няколко пъти през седмицата означава три-четири пъти, което се случва след 10 часа вечерта, когато детето и аз спим.
Аз излизам в събота (понякога и в петък) късно вечер, обикновено той и детето спят  вече.
Нито съм преувеличила, нито съм излъгала.
Толкова ли е трудно да се проумее, че когато сте изпълнили задълженията си спрямо детето и то спи, когато сте се видели двамата и единия  се е  хоризонтирал,другия може да излезе
 Или трябва да седи в къщи да гледа телевизия, защото не му се спи, ама сакън няма да излиза, щото не е с половинката си, щото е женен, щото има дете.... ooooh!
 Какво тийнейджърско, алкохолно, ненаживяно и прочее има Crazy
Красимира въпросът е.... както и да е, няма значение. Мир  bouquet

# 152
... Когато не мога да си взема "дозата", денят ми не е пълноценен. Само че моята доза е от малко по-различно естество от обсъжданите тук.

Точно това е отговорът, всеки има нужда от различно нещо. Дозата, от която аз имам нужда е да съм вечер със семейството си. В почивните дни също + срещи с приятели, но всичко е комбинирано.
И щом всеки получава дозата, от която има нужда - какъв е проблема?

Dementia, въпрос на разбирания, важното е, че на вас ви харесва.

# 153
Написах,каквото мислех!
Не смятам да продължавам!     bouquet   

# 154
 Не се сърди, човече точно това имах предвид. Всички имат право на избор, колкото и непонятен да се струва, колкото и да не се вписва в нечия друга бленда.
Аз съм намерила баланса за себе си.

# 155
  • с/у ОколоМръсТното

Аз съм намерила баланса за себе си.

Поздравления   bouquet и още едни за търпението да се обясняваш...
Аз не бих.
Макар, че Жозка е 1:1 с мен/нас нямам нерви да се обяснявам чак толкоз подробно.

# 156
  • София
Хм Thinking Аз пък откак се помня, все съм женена и все за един и същи, и пак си имаме различни приятелски кръгове Simple Smile Имаме, разбира се, общи семейни приятели, с дечурлига и т.н., с които се събираме също, но аз си имам моите форумски приятели и колегите, той - неговите си...Няма проблем да се водим заедно насам-натам, много момичета ще потвърдят, че често е идвал с мен на форумските купони например. Това е, защото намира мамите за забавни и винаги си изкарваме хубаво. Обаче с колеги, като излизам, никога не идва. Най-малкото защото все някой трябва да гледа децата, докато аз съм навън и обикновено няма кой, освен него. Та така - според ситуацията...
Инак, както съм либерте, не ми попречи да му вдигам гири за едно излизане пред 2-3 дни Mr. Green Просто имах да правя разни неща вкъщи, важни неща и имах нужда от помощ, а той - да порита. И ето ти скендъл Laughing Вие сте виновни! Ще ми развалите семейството с тази тема Joy

# 157
Всъщност забравих да уточня, че ние работим заедно бюро до бюро Crazy
и вечер 2 пъти в седмицата с удоволствие единия зачезва на спорт, на другия ден  другия, но докъм 9 - 9,30 най - късно и ние сме уморени вече.

# 158
И ние сме от либералните семейства.
Заедно излизаме 1-2 пъти седмично,като единия път е в неделя през деня,а др-някоя делнична вечер до към 10.
Аз излизам сама поне 2-3 пъти седмично,но през деня,просто всичките ми приятелки са с малки деца,които няма на кого да оставят вечер.
Мъжът ми излиза почти всяка вечер от 6-7 до 7-8 максимум.Работното му място е в къщата ни,така,че го разбирам напълно.Излиза,отива до магазина да напарува нещо и се прибира,за него това е разтоварване и разнообразие.
Е,и на кафе ходи 1-2 пъти седмично за 1 час с приятелите си,но не ми пречи.
Както той не ме ограничава и ми вярва,така и аз му вярвам и не го ограничавам.
На кръчми ходим заедно,на бар не ходим и двамата.

# 159
Уф, блазя на всички над 35 г., които имат сили и нерви да ходят на дискотека. Скоро приятелки пробваха да ме заведат. Издържах около 10 минути. Оглушителен шум, пронизващ мозъка. Отвратително осветление, от което ослепяваш. Дечурлига. Проституиращи дечурлига с чичковци. Дрогирани дечурлига. Мътни погледи.
Добре, че преди това бяхме на кръчма, та не ми беше пропиляна вечерта.
Остаряяяяяях, момичета. bowuu

# 160
  • тук-там
Остаряяяяяях, момичета. bowuu

Споко, не си - просто не е било правилното място! Peace

# 161
Не излиза сам вечер.От 7 год се познаваме ,от 5 женени,изключвам няколко излизания които са били служебни-срещи със шефовете,или хора с които работи идващи от други градове -да речем че са 3-4 път годишно.

# 162
10 години сме женени,никога не е излизал сам.Винаги излизаме заедно.

# 163
  • София
Уф, блазя на всички над 35 г., които имат сили и нерви да ходят на дискотека.
Ами жалко, 4е в Бургас няма хубави пиано барове, посещавани от хора на нашата възраст. Казвам го без грам ирония. Това е факт. Извън София по4ти няма свестни заведения за нас, дето ве4е не сме тийнове и от 4алгата полу4аваме обриви. Знам, защото в родния ми Плевен направиха един 4уден пиано бар, стилен, хубава жива музика, рок и българска - изкарах си супер там. Е, издържа половин година и го затвориха Confused Явно не е имало интерес. Предполагам в Бургас положението е същото.

# 164
Излизаме заедно!

Общи условия

Активация на акаунт