Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 275
  • 564
  •   1
Отговори
# 465
  А пък моя мъж има една ухажорка-съседка, дето му носи разни подаръци от командировките в които ходи и му се обажда в неделя сутрин дали може да я закара донякъде си. Вярно, наблизо и за малко.

Това е невидима заплаха, а не че някой си седнал да изпие една бира Joy

Аууу, невидима ли, та тя си е очеизвадна  Mr. Green

# 466
Ма мъжа ти кара ли я?  Twisted Evil

# 467
Ааа, аз лесно сЪ не обиждам....    Joy   а и не съм майничка.    Mr. Green
  А пък моя мъж има една ухажорка-съседка, дето му носи разни подаръци от командировките в които ходи и му се обажда в неделя сутрин дали може да я закара донякъде си. Вярно, наблизо и за малко.

Това е невидима заплаха, а не че някой си седнал да изпие една бира Joy
А той що се съгласява?
Или съседката си заслужава?    Laughing

# 468
  • Leeds, UK
Преди да заживеем заедно, моят мъж излизаше рядко  с приятели по мъжки вечери.Взе ме веднъж на една, защото отказах да повярвам, че това са само мъжки вечери. Умрях от скука - то все едно и също - футбол, риба, техника,коли. Да не говоря, че бях единствената жена там. Като заживяхме заедно още по-рядко излизаше  и обикновено ходех да го прибирам с колата. Една вечер към 2 часа ми звъни телефона и аз вдигам сънена, ама и не гледам кой звъни изобщо. Обясни ми се къде е, да дойда да го взема. Оправям се аз, отивам на мястото и чакам в колата. Каза, че ще ме чака отпред. Чакам аз, чакам...Има всякакви отпред, само не и той.  Набрах го аз ядосана вече, готова за скандал. Той, нашият спящ ми вдига -  прибрал се у майка си да спи, че му било по-близо и да не ме будел. Като погледнах в телефона, някакъв абсолютно непознат номер ми е звънял и някакъв абсолютно непознат мъж, объркал телефона,  е поискал от мен да го прибера вкъщи. Това беше последното му прибиране от мен. Сега излиза 2-3 пъти в годината и се спасява сам. Grinning

# 469
  • Някъде по Дунава
Мъжът ми излиза изключително рядко вечер сам. Работи само нощни смени и когато си е у нас гледа да почива, хобито му е риболов, но ходи рано сутрин или през деня.

# 470
...на наша територия т.е. в БГ- не излиза сам. Риболова не го броя, това си му е хоби, а не излизане вечер сам.

# 471
  • Варна
За моя (ех) е нормално по два пъти в седмицата да излиза сам вечер след 10 ч. и да се връща между 3 и 5 сутринта. Ако за половинката също е нормално - ОК. Ако не е нормално, зависи кой колко държи на другия, за да се обсъдят и договорят приоритетите. За нашия случай не ми се говори точно сега Simple Smile

# 472
Интересно ми е на децата как се обяснява това?
Мамо, защо тати две нощи в седмицата го няма - ами има си лични нужди...Гадно звучи  Stop

# 473
  • София
Мамо, защо тати две нощи в седмицата го няма - ами има си лични нужди...Гадно звучи  Stop
Нали? Или обратното...аз като радетел на равенството между половете, винаги поставям "опциите" на равна основа. Ти ако искаш нещо, то значи и аз мога да го правя. Ако не искаш - и ти не го прави.

# 474
Така е, ама конкретно в случая, ако са наравно - това значи 4 дена седмично децата да са с по един родител. Назад го споменах, ама скочиха повечето...

# 475
  • Варна
Децата спят по това време. Особено, когато са малки. Обясненията се налагат по-късно, когато се получи разрив и той рефлектира върху други неща... Лично моето убеждение е, че пред детето трябва да се пази "честта и достойнството" на родителя, независимо как се чувства другият родител. Проблемите на родителите не трябва да стават проблеми на детето. Е, трудно е.

# 476
  • София
Именно, затова никой от нас не излиза вечер по самичък. На мен ми се налага няколко пъти в годината по бизнес, но не ми се сърдят за това. ММ ако иска да си побъбри по мъжки с някой ерген-приятел, търчи през деня.

...
malina_m, "честта и достойнството" на другия родител се пазят, ако той ги има.

# 477
Мамо, защо тати две нощи в седмицата го няма - ами има си лични нужди...Гадно звучи  Stop

...ми то си е гадно...то ако всеки започне да има разни нужди, децата също имат...та съм съгласна с теб. Щом си поел кръста/ образно/ ще си го носиш до край докато ти израснат децата и можеш да си позволиш да си бродиш по нощите като едно време. Въобще някои лични нужди , докато не сме с деца просто няма как да продължат и след това...някои неща си остават на стенбай докато им дойде пак времето или просто им даваме стоп за сметка на нови други и така.

# 478
  • Варна
Ти ако искаш нещо, то значи и аз мога да го правя. Ако не искаш - и ти не го прави.
А какво правите, ако това не се приема и от двамата - my way or highway? Simple Smile Само хипотетично питам.... ясно е, че няма универсални решения.

# 479
Децата спят по това време. Особено, когато са малки. Обясненията се налагат по-късно, когато се получи разрив и той рефлектира върху други неща... Лично моето убеждение е, че пред детето трябва да се пази "честта и достойнството" на родителя, независимо как се чувства другият родител. Проблемите на родителите не трябва да стават проблеми на детето. Е, трудно е.

Напълно съм съгласна с втората част от поста ти.
Детето обаче като стане на 3-4 - няма да подмине липсата на татко вкъщи.
С ръка на сърцето казвам- не мога да си представя да е ежедневие да си лягам сама, да не си казваме всички лека нощ и т.н...и най-вече - да виджам, че единия родител абдикира от основни отговорности...

И последно - бих пазила в тайна всичко до последно пред сина, каквото и да се случи между нас с баща му, така че напълно подкрепям жената, че се опитва да го скрие в случая.

Общи условия

Активация на акаунт