Синдромът"Мама Божка"

• 13 741
  • 256
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Не е синдром, мисля, май е просто предпразнично.

Пак ли имате почивни дни.
У нас е един безкраен празник. Лично аз виждам пръста на съдбата в тазгодишното съвпадение между 8- ми март и Mardi Gras.

ПП Придобито форумско какво каза, че те страх да не хванеш?

# 226
Всъщност се има предвид, че връзката майка-син е биологично  най-силна, една майка подсъзнателно обича повече мъжката си рожба.

Правилно. Кажи пак за Султана.

Преди имах съмнения, но сега съм убедена, че изобщо не четеш коментарите ми, а просто си умираш от скука...
Никога нищо не съм споменавала за Султана  Laughing Ама ти откъде да знаеш това.

връзката майка-син е биологично  най-силна, една майка подсъзнателно обича повече мъжката си рожба.

Бисерите нямат край в тази тема.
Това какъв синдром е?

Този бисер не е мой, ама щом настояваш, ще си присвоя авторските права.

# 227
Цитат на:  link=topic=567005.msg17980281#msg17980281 date=1298991002
...

...

Да се въодушевяват от идеята за всяка пишка и да го обясняват с Фройд, който доста очевидно пишещите тук не са чели, си е признак на форумско изтрещяване, ама нейсе.

...

Не отнемай удоволствията на празниците.

Изпуснала съм и Султана. Дано не стане беля сега.

# 228
Той, и Фройд, ако не се е гърчил до момента, сега се гърчи в адски мъки  Laughing

# 229

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=505862.0 Ето душко, виждам че ти е скучно. За Султана се споменава към последните 2-3 страници ако не се лъжа.

# 230

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=505862.0 Ето душко, виждам че ти е скучно. За Султана се споменава към последните 2-3 страници ако не се лъжа.

Благодаря повторно, че ме просвети. Това, обаче, било друга тема.
Аз в Клюкарника рядко чета, днес обаче намерих два бисера и не ми се пропускаха. Рекох си, че Султана /или султанът/ е от тази. Значи няма да стане беля.

# 231
Той, и Фройд, ако не се е гърчил до момента, сега се гърчи в адски мъки  Laughing

Сега, с линка по-горе и мен искат да ме накарат, да се гърча...

# 232
Той, и Фройд, ако не се е гърчил до момента, сега се гърчи в адски мъки  Laughing

Сега, с линка по-горе и мен искат да ме накарат, да се гърча...

И аз се гърча. Дейви, който до преди две теми повтаряше в екстаз - мама ми каза това и аз затова така правя, мама е мъдра жена, мама онова, сега и той разправя как хората да си гледат децата. И обсъжда чуждите майки. 
Гърча се и се бърча.

Алисе, благодаря, че писа, не остана неизказано туй дет си помислих.

# 233
Днес присъствах на изява на баба Божка.. Confused
Отвратително поведение..  Sick Неповторима просто.  Naughty

# 234
  • София
Разкажи, де, разкажи.

# 235
Изтривам го, не ми се водят спорове. Виждам,че някои хора се припознаха може би...или просто са си заядливи...

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 20:00 от avav8

# 236
изтрито:

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 20:00 от avav8

# 237
  • София
Това си е старческо оглупяване.  Sick Като в рекламата "Кажи баба тенк ю". Ама тук идва въпросът защо са малко страните, в които бабите гледат внуци, вместо да си гледат деменцията.

# 238
Хахах, ще го научи как да прережда бабите  hahaha
На мен ми стана жал за детето обаче. То английски, то танци, то лекари, и с тази баба-доминанта...жално да го ожалиш, горконко.

# 239
Това си е старческо оглупяване.  Sick Като в рекламата "Кажи баба тенк ю". Ама тук идва въпросът защо са малко страните, в които бабите гледат внуци, вместо да си гледат деменцията.
Не знам. Бабата изглеждаше около 60 и няколко годишна, не някоя грохнала старица. С червило, дамска чанта, прилични дрехи и обеци, здрава, права, модерно бабе.
Не знам..ама по голяма пародия скоро не бях виждала.

Общи условия

Активация на акаунт