Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 498
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, благодаря за насоките, за това как да качвам снимки във форума. Ето някои от моите експерименти, надявам се да ви харесат Simple Smile

Пиле с гъби и сметана

Свежарска и лесна торта

# 346
Здравейте кулинарки.Пак ви испуснах края.Няма да мога да изброя всички но всичко е толкова вкусно както винаги.
Бении,страхотно руло.Толкова апетитно.
Мариета,вкусни изглеждат еклерите.Следващия път ще са още по-хубави.
Марабу,както винаги със омайващо предложение.
Г-жа Нервакова ,изобилие от подстрекателства и вкусотии.
Angellove ,интересна салатка.
3xi ,нито на кремчето нито на агнешкото бих простила.
Adelinche ,много вкусно меню.
Меганс,при теб както винаги изобилие.Кога успяваш бе жена? newsm78
Иланг,мноого вкусно.Какво има във таз запеканка?
ММ,вкусни кюфтенца но рулото не го виждам.
GERITО ,тортата изглежда вкуснаа.
От мен само един ориз със доматки на фурна

Днес малката ми дъщеря има рожден ден ето какво и спретнах като изненада.И тъй като е на работа довечера скроихме заговор със нейни приятелки и колеги които ще занесат тортата във заведението което работи.Почерпете се за нейно здраве.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 18:53 от ditsan

# 347
Сладък салам,подходящ за пости:

Щом е постно моля за рецепта Praynig
Бъни, според мен брюкселското зеле си нагарча малко, аз не съм му голям фен, но мъжа ми умира за него, така че го приготвям.
Мерси за отговора.Доста време го задушавах ама пак нагарчаше Rolling Eyes

# 348
  • ВАРНА
Запеканката е в стил "Почисти хладилник".Има варени лартофи,зелен боб,пуешко филе,лук,манатарки(малко).Заливам със смес от 1 майонеза и 1 кисело мляко+малко синьо сирене(понеже имах).

# 349
Бъни,смилам 2 пакета обикновени бисквити(имах и половин останал пакет отпреди).Към бисквитените трохи пприбавих какао и пудра захар (на око Mr. Green),разбърках.Сварих 1ч.ч топла вода и към нея сложих 3 препълнени лъжици маргарин Белла.Поразтопи се маргарина,сипах сместта към бисквитената,омесих.оформих като салам и в хладилника.Стана много хубав  неочаквано за мен вкусен Peace Скоро ще експериментирам и да добавя кокос вътре,да разнообразя постното меню Peace

# 350
  • София
Зиче, благодаря и при вас е много вкусно! Много обичам кюфтета в доматен сос.
Пепика, много апетитни тестени неща, особено колачето!
Лабрексче, много красиви блини!
ditsan хубава баничка!
Вени, този Brownies със сирене крема много скоро ще го направя, отдавна съм му хвърлила око! Строхотни неща си показала, както винаги!
iucka, и на такова пиле му се каня от доста време!
Madla, много симпатични бухти!
megansg, ти винаги показваш много вкусотийки, кога смогваш?
ditsan, ако аз межех да направя такава торто изобщо нямаще да й търся кусури, много си е добре!
ditsan, много красими мъфини!
лулу, много хубава торта!
vanillla, много апетини кюфтенца!
Benita, найстина много красививо!
Angellove, много сметанова торта!  Интересна салата! Как се връзват зелена салата и ягоди?
Гуинет, какви кексчета!
Marieta, много обичам еклери, но никога не съм правила!
Юле, никога не съм замръзявала кекс, но е много добра идея!
ditsan, да е жива издрава дъщеря ти! Много идейна торта!

У нас  втора доза домашно кисело мляко и овчарски пай

# 351
Сладък салам,подходящ за пости:

Щом е постно моля за рецепта Praynig
И аз  Grinning

# 352
 #Crazy #Crazy #Crazy олеее.....тука е вече като професионален форум за готвене и снимане.....  bouquet  bouquet  bouquet
Най -после и аз да се отчета,след голямото готвене у дома през изминалите седмици.За жалост освен един чийзкейк нищо не успях да снимам и да запиша рецептите на ястията и десертите.Но пък успях да се порадвам на внучката и децата.
Да се отчета и аз за днешния ден....

Пълено пиле със зеле и царевица   Мъфини с парченца шоколад и конфитюр от ягоди

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 21:45 от nordina

# 353
Нанита, тъкмо щях да те смъмря, че те няма, но видях  кой ти е бил на гости  Hug

Мина, благодаря ти  Hug

само да си пусна снимките, че после ще се връщам да чета (като ми дойде часа)

топли принцеси

печено пиле с картофи

и супа пиле

# 354
# 355
иланг-иланг , може ли рецептата за пастичките, много добре изглеждат  Peace

# 356
Не съм се включвала мнооого отдавна! една зеленчукова гарнитура от тиквички, моркови и гъби:-)

# 357
  • ВАРНА
Пастичките са всъщност опит да спася друг,провалил се десерт-плодове във сладко вино.500 мл вино и захар(на око) се варят,докато се сгъсти,като сироп.Добавят се 2 портокала и 2 фрейпфрута добре почистени.И в този момент плодовете ми се разпаднаха и стана нещо,като сироп.Сгъстих го с 2 кремчета ванилия на Д-р.Йоткер и ги намазах върху блата.Блата се прави от 6 яйца,200 грама захар,340 грама брашно,бакпулвер и половина.
 Общия вкус е много приятен с лека горчива ноткаот грейпфрута.

А за днес ароматно ризото с миди и манатарки.

# 358
# 359
Пастичките са всъщност опит да спася друг,провалил се десерт-плодове във сладко вино.500 мл вино и захар(на око) се варят,докато се сгъсти,като сироп.Добавят се 2 портокала и 2 фрейпфрута добре почистени.И в този момент плодовете ми се разпаднаха и стана нещо,като сироп.Сгъстих го с 2 кремчета ванилия на Д-р.Йоткер и ги намазах върху блата.Блата се прави от 6 яйца,200 грама захар,340 грама брашно,бакпулвер и половина.
 Общия вкус е много приятен с лека горчива ноткаот грейпфрута.

А за днес ароматно ризото с миди и манатарки.

Потекоха ми лигите! Разкошотия!

Общи условия

Активация на акаунт