Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 515
  • 730
  •   1
Отговори
# 465

Ееех, утре с голямо удоволствие ще има да си разглеждам на спокойствие толкова много вкусотийки!   bouquet  chef

Хлебчето на ЗИЧЕ  bouquet, но правено в машината, много мекичко, пухкаво и вкусно, печена скумрия, тортичка с мезени блатове и крем от заквасена сметана.

Сладки кексчета с овесени ядки и солените на Pety  bouquet със сирене и розмарин, но с добавени запържен бекон и маслини.

# 466
Ето ме и мен на финала на този хубав, топъл уикенд  Grinning прегледах последните страници и направо ще се свърша от апетит към на Лабрекс и Пепика тестените красоти  Grinning

Да се отчета с Браунис с шоколадов ганаш . Уж, трябваше да черпя с него, но ни се досвидя и самички си го изядохме  Rolling Eyes

# 467
Ха, Денерис ме изпревари със страхотен браунис  и кафявото другарче на бялата чашка от моята снимка:)

Бриоши с ябълки и крем

# 468
  • София
Здравейте, отново аз. Взех хлебопекарна "на заем" от една приятелка, за да я изпробвам. Резултата е хляб с кисело мляко, сушени домати, сирене /при мен кашкавал/, маслини и мащерка и добавка от мен сминдух. Малко ми се виждат добавките и доста ми мирише на мая, но може би защото го нападнах топъл, топъл.
Лабрекс, за това хлебче на Зиче както си е рецептата без никакви изменения се прави и в машината ли, или има някаква тънкост? С "жива" мая може ли да се работи?

# 469
  • София
   Mомичета, страхотни вкусотии показвате!Аз вече не снимам, защото ми изчезна фотоапарата.Само гледам и преглъщам!

# 470
Дина, лулу!, като ви гледам сладкишите и ми иде да унищожа запасите си от готварски шоколад, че друго сладко няма вкъщи  Laughing

Момичета, ето и моите обяснения и рецепта за агънцето с шоколад, аз го направих със стандартното ми тесто за козуначено руло, което си ползвам обикновено. Извинявам се, че отговарям чак сега и се радвам, че животинчето ви харесва  Hug

Козуначено агънце - рецепта

# 471
Момичета, почерпете се от мен -Днес остарявам с още една година Simple Smile
Направих скромна Лешникова торта с ананас и кокос

# 472
  • Пазарджик/Лондон
lu4a , много ти е хубава тортата Hug.

И от мен една тортичка - Бисквитена торта "Оле"

И парченце :

# 473
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет девойки! Вие сте номер ЕДНО и моето вдъхновение!   newsm10

ilrai 78 с това руло Стефани много ме подразни....да си знаеш....а твоето лимоново кексче и портокаловото на delikate ме довършиха...много обичам тези аромати.... smile3521

verabel ти как я мислиш с тая скара....имам ли нерви да изтърпя това издевателство.... smile3518

megansg , а ти с ежедневните си провокации...сега и разни топчета с гъбен сос.... newsm53....ми дааааа....

Mitonela разкошна дроб-сърма, а за тиквеника на Селма, наистина е божествен.... smile3501

Пепика, какво да кажа ...само мигах и преглъщах.... newsm53

lozeva, lozeva, lozeva, с това хлебче, с тая хрупкава коричка.....миналия ден в блога на Дани слюноотделях докато разглеждах....а сега и ти дърпаш дявола за опашката..... newsm48

Вени при теб всичко е за ШЕСТИЦА. Да поздравиш специално мама от мен за празника и  smile3525

benita, не си играй с огъня....какъв е тоя пуФкаФ тутманик сега..... smile3503

Пеп-4о, просто така няма да я караме....съвсем забрави за направлението към столицата на хумора, всичко за София  отпътува....Асан не е ли хора... само въртя очи....преглъщам и се нервя...smile3506...
Така че поръчвам: двойни порции от  топеницата, сьомгата, чушки-бюрек, заешки филенца, а и от прасешките такива...кремче може да не пращаш да не се разлее....а леща не искам, не можеш да я докараш на вкус като моята.... smile3532  ....въпреки усилията ти.... hahaha hahaha hahaha

Мастерче,Plamsy, Денерис разкошно и вкусно при вас  smile3521

Лабрекс, теб те оставих накрая да те обсъждам....както бях набрала скорост, ама знаеш ли как щеше да го отнесеш....ми то не може така .... няма ли да те заведат на почивка на .......някой от островите.... я Бахамите, ....я Карибите....я на Бора - Бора.....малко да си починем и ние от предизвикателствата ти....ми то не се издържа вече....  smile3511...е и ние по една душа носим....аааа.....не моЙ тъй....душата.... Hug    

за снощи набързо, че от хойкане....времето беше малко за нещо по-съществено....

бутер - банички за закуска тази сутрин

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН LU4A, ЖИВА И ЗДРАВА И С МНОГО КЪСМЕТ!   smile3525

Аелис, бравооооо, чудесна е тортичката ти....  bouquet

Спорна седмица   newsm03    

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 10:26 от tutulina

# 474
kostilq, много оригинални еклери, очите ми останаха Simple Smile
Пепика с такава салатка, мога да диетирам безкрайно, а телешкото с гъби е....тцъ, тцъ  Peace
еликсир, страхотни предястия
пеп-4o, майсторка си на всякакви видове ястия, предястия и десерти  bouquet
lu4a, трюфелите са убийствени #Crazy
nadeto_sp и у вас е много вкусно
labrex, както винаги чудесно миню
Денерис и Лулу, нямате сърце ейййй, все пак лято идва  Joy

Страхотни маси сте спретнали всички!

У дома за трети път този месец papas rellenas

и бързия бананов крем с бисквити

Хубава и слънчева седмица на всички!

# 475
У дома за трети път този месец papas rellenas

как няма да е трети път, много вкусно изглежда!   bouquet и благодаря ти  Hug

Тутулинче, обещавам никога повече да не показвам дори леща, само при мисълта за твоята и се засрамвам  Blush Blush Ама ти ще дойдеш някой ден, обещавам тогава - каквото кажеш    Hug Да си взема една бутерка, ако има, а  Wink

Денерис, Лулу, прекрасни снимки   bouquet и сладкиши

Аелис, Лабрекс, Умбра, много вкусно при вас   bouquet

Луча, Честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!   bouquet

При нас закуска днес имаше пърленки със сирене; придружени от последниет издихания на пастърмата и топеницата.

# 476
Пак правих портокаловия кекс на Звездев
Този път снимах.

# 477

tutulina, нищо против нямам да ме заведат на Бахами, Кариби, та и на Бора-бора да ме качат Joy, ама то и там интернет има, пък сигурно и печки. Че като им подпукам местните манджи........... Grinning Много апетитна яичница на снимката! Peace  bouquet
lu4a, щастливо и красиво да растеш още мнооого години!  bouquet Като ти гледам "скромната" торта си мисля, че и на вкус хич не ще да е скромна! Peace  bouquet
vanillla, вкусно изглеждат тези картофени красоти, ама така залепнах за кремчето! Embarassed  bouquet
пеп-4о, сега пък топеница ли да ходя да спретвам? Днес ми върви на разни неща, дето ги правя за пръв път!  bouquet
г-жа Стихийно бедствие, много хубав кекс, че и колко е изкушаващ! Heart Eyes  bouquet
Аелис, и аз я заглеждам тая тортичка, на печенето в микровълновата ме смущава. Ти слага ли я там? Дали и без тоя момент няма да стане?  bouquet

Сбитень - украинска загряваща напитка за студено време и пасуля - вкусна супа от фасул, кисело зеле, два пъти запържени съставки, хареса ми! Peace

# 478
  • ГОре на черешата...
Примъъъък след невероятното меню на Пеп-чо и Лабрекс, прекрасните питки на Пепика - за твоето ангелче  Flowers Rose Flowers Rose, апетитните бриоши на Лулу!, страхотното първо хлебче на Верабел, тортите на Луча и Аелис, баничките на Тутулина, страхоооотното нещо с трудно  Embarassed име на Ванила и още по-страхотното й кремче, аромтния кекс на г-жа Стихийно бедствие.
И за финал - браунисът на Денерис ме тушира Crazy!

Днес вкъщи - рибка със зелена салата:

Какаови кексчета:

# 479
Пепика, моля те дай рецептите за телешкото с гъби и пилешкото филе с гъби, очите ми останаха....

Общи условия

Активация на акаунт