Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 648
  • 698
  •   1
Отговори
# 345
  • Ботевград
   Момичета, някой знае ли колко серии е Athena: The Goddess of War, защото във vbox-a не са всичките, да търся останалите на друго място?
20 епизода са, мисля че има и един специален епизод, ама не съм много сигурна..
В Замунда ги има и 20те, а специалния епизод го имало някъде с английски субтитри, но не съм го теглила, не съм го гледала.
Чакам ИРИС 2 с нетърпение  Praynig

Ех, тез списъци, много полезни и много хубави филмчета, аз съм ги изгледала, но благородно завиждам на всички, които не са и сега ги почват  Party

# 346
  • Ботевград
http://DMCA-removal-from-Google/forums.php?action=viewtopic&topicid=116712

В Замунда има Каталог "Азиатски сериали" - много полезен за мен, така следя да не изпусна нещо ново  Hug

# 347
  • София
   Момичета, някой знае ли колко серии е Athena: The Goddess of War, защото във vbox-a не са всичките, да търся останалите на друго място?
20 епизода са, мисля че има и един специален епизод, ама не съм много сигурна..
В Замунда ги има и 20те, а специалния епизод го имало някъде с английски субтитри, но не съм го теглила, не съм го гледала.

Много ти благодаря!Ще трябва да намеря средства за ново дъно, процесор и памет. Омръзна ми да чакам да качат интересните неща! Ще е много по-добре да мога да си ги тегля!

# 348
  • София
    Лелее, цял ден гледам Атина и се чудя как може да е толкова грозен  Embarassed този артист, но преди да се изцепя,реших да потърся и други негови снимки и той бил направо толкова красив  smile3555, че ми увисна ченето. Уникални са техните гримьори и стилисти, щом успяват от толкова  хубав мъж да направят грозен  ooooh!!

Търся последните 6 серии някъде онлайн, на който и език да са.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 18:54 от Тайна

# 349
Тайна, тук , но на английски.

# 350
  • София
Тайна, тук , но на английски.

Много ти благодаря  Hug!Дори и само на картинки, надявам се да успея да разбера нещо. Може да се опитам и с google- преводача да си помогна.

# 351
Аз ще напиша японските сериалчета,които съм гледала.
Оказа се,че обичам историческите корейски сериали и японските комедии.
Сега гледам Clone Baby,а  след него Last Friends ), в които участва Nishikido Ryo
Няма да разказвам много и нито дума за края и развръзката, че ако някой реши да гледа трябва да му е интересно.
Ще ги подредя по азбучен ред, защото ми е малко трудно по жанр. Blush

Atashinchi no Danshi или "Мъжете в моето семейство" - смешен и забавен, но се вижда как различни и невярващи на никого хора стават семейство и приятели.
A Little Princess Seira - съвременна Пепеляшка в японко училище.
Atami no Sosakan - 4 момичета изчезват и никой не може да ги открие. случаят е прекратен, но след 3 години едно от момичетата се появява...
Bambino - много ми беше приятно да го гледам,но е от сериалите,които развалят диети,този път на фокус са италианските специалитети.
Beautiful Love - ако ви се гледа нещо,но нямате много време - 12 епизода, но всеки е окло десетина минути. Зарибява и се гледа бързо.
Bloody Monday - Биовирус е унищожил руски град и Miura Haruma, които играе тинейджър хакер трябва да разбере какво точно се е случило в р-я.Втората част е за спасяването на Токио от ядрена бомба.
BOSS - още един за сметката на японската полиция.
Futatsu no Spica - не съм попадала на друг японски сериал в който сюжета се върти около космическа тема.Няма нищо общо с любимите ми Stargate и Star Trek,а показва колко е трудно да се подготвиш за труда и опасна мисия.
Fumo Chitai - историята е за военопрестъпник излежал 11 години в сибир и завърнал се в Япония с желанието никога повече да не участва във война и успешно да се адаптира към новия живот.
Ghost Friends - Имаше подобен американски сериал,дори два,но не се сещам как се казват. Та ...след катастрофа гавната започва да вижда призраци и дори им помага да изпълнят някое желание, после се влюбва в един от тях.
Hana Yori Dango-бедно,красиво и умно момиче от едната страна,а от другата са богати и отново красиви момчета, които и вгорчават живота ...
Hanazakari no Kimitachi - в японско училище за красавци се промъква момиче, за да помогне на Oguri Shun да скача отново.
Hotaru no hikari - за този сме писали.Вторият сезон също е хубав,макар,че ми липсваха много от персонажите от първи.
Himitsu no hanazono - от редактор в модно списание  главната е преместена в списание за манга,но това не е всичко - оказва се,че трябва да работи за 4-ма странни и много луди братя.
Honboshi - детективив, които може да разпознава лъжите, мимиките и други издайнически жестове и много случаи за разследване. Ако ви е харесал "Излажи ме" и този ще ви хареса.
Joker - бих го оприличила на "Декстър", но и е много различен. Има ме полицай, които през деня раздава правосъдие в рамките на закона, но през ноща нещата се променят и този път правосъдието е пречупено през неговия мироглед.

и следва продължение Mr. Green

# 352
И...

Kami no Shizuku - трябва да се гледа с вино. За да си вземат наследството двамата сина на известен дегустатор на вино трябва  да отгатнат имената на много ценни и скъпи вина.
Kaibutsu-kun - Принц от света на чудовищата идва в нашия свят,среща се с други чудовища и разбира се много смешни и нелепо смешни моменти.
Kurosagi - Робин Хут в Япония.
Кimi wa petto - сериал за самотата и любовта.Имаше нещо много нежно в сериала.
Mei-chan no Shitsuji - След като има училище само за красиви момчета следва да има такова само за момичета. Основната разлика е,че всяко момиче си има личен иконом.Забавно филмче.
Mendol Ikemen Idol - момичета се преобличат като момчета, защото са станали свидетели на престъпление и са видели престъпниците, в същото време трябва да градят музикална кариера.
Mr. Brain - още един полицейски,но без много смях,но с повече кримки.
Maou - оргинала е корейски - The Devi. Идвете са хубави, но повече ми хареса оригинала. Двама различни човека, които показват различни лица. Сблъсък  между доброто и злото.
Majo Saiban - има тайствена организация, застрашени съдебни заседатели и несправедливо обвинена в убийство жена.
Nanase Futatabi - Тя може да чете мисли.Той е ясновидец. Заедно се опитват да спасяват хората,както и себе си.
Niini No Koto Wo Wasurenaide - докато го гледах нямаше как да не се сетя за Стивън Хокинг. Тъжен е.Момчето мечтае да стане ядрен физик,но му откриват мозъчен тумор ...
Orthros No Inu - двама братя близнаци - единият има сила да убива, а другия да дарява живот.
Prisoner - само 5 епизода и е базиран на истински случай. Представя живота на японец в чуждестранен затвор.
Pride - хокей и любов...любов и хокей. Много любимо сериалче.
Sexy Voice and Robo - за момиченце, което може да променя гласа си до неузнаваемост и да манипулира хората по телефона...
Shinigami no Ballad - в началото ми беше странен,но е хубав,а и обичам филми с шимигами.
Sunao ni Narenakute -  Как се събират хората чрез Twitter.
Samurai High School - много  забавно превръщане на ученик в самурай чрез тайствена книга.
Shiroi Haru - драмата разказва как бивш член на якудза се опитва да намери мъжат, които е виновен за убийството на любимата му, но среща малката му дъщеричка и нещата се променят
Samurai High School - много  забавно превръщане на ученик в самурай чрез тайствена книга.
Tenchijin - историческа драма и самураи.С участието на Tsumabuki Satoshi
Tokyo Dogs - няма нищо по-забавно от японски полицаи...освен  Oguri Shun и  Mizushima Hiro в ролята на японски полицаи.
Unubore Deka - Детектив с лош навик да се влюбва в момичетата, които арестува.
Voice - медицински+ детективски сериал. Всеки епизод  проследява историята на човек преди да умре.
Yamada Taro Monagatari - двама много различни студенти+ красиво момиче се забъркват в ситуации, които ги правят наистина добри приятели.
Yukan Club - няколко сладура разкриват мистични,паранормални случаи.
Yasha - един от любимите ми.Двама братя,които са разделени от родителите си и отгледани по различен начин. Срещат се години по-късно когато японски остров е заплашен от биозараза.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge - група красавци вместо да плащат наем за квартирата си, трябва да превърнат в красавица с обноски племенницата на хазайката.
Има много комични ситуации,обрати и любов.
Zeni Geba - описва как момче от бедно семейство се забърква в убийства и така печели много пари, но и губи много. С една от любимите роли на Kenichi Matsuyama

# 353
Ще се опитам да допълня списъка на Tuon с още няколко японски , които аз не бих пропуснала.
CHANGE - Политика, но лично аз не бих го пропуснала в никакъв случай. Кимура Такуя в ролята на министър- председател.
MR. BRAIN - и пак Кимура Такуя в ролята на  Мистър Мозък. Не бих го пропуснала. Точно, като за моя вкус.
Buzzer Beat - с моя любим Ямашита Томохиса. Класическа тройка - спортист, момиче и треньор, с леко спортен прицвет.
Nobuta wo Produce - аз го приех като психологическа драма за приятелството.
Докато пишех, видях, че Tuon пуска и друг списък. Може би се повтаряме, затова спирам.
 Tuon, страхотен списък за нови фенове. Hug Peace smile3501 smile3501  

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 21:12 от dimetra56

# 354
Смилете се! #Crazy Вече ме заболя дясното око от взиране в монитора.
Този проблем ми се появява от време на време ooooh! и гледам само с лявото око. hahaha
Реших да гледам по два сериала ,като от всеки да гледам по три серии.
Добре поне ,че спряха от 20ч. От местопрестъплението "Маями",че щях да излизам
на квартира. Mr. Green Embarassed
Спрях да гледам българските ,а само чета коментарите на дамите.
Предполагам,че това не е ново защото май всички сме облъчени Peace

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 21:19 от pavlinaio

# 355
pavlinaio, добре дошла в клуба на взиращите се. Ако някое от децата живеше у нас, сигурно и мен щяха да изпратят на квартира. Добре, че с половинката сме си разделили стаите и всеки се занимава със своите интереси. Той е облъчен по телевизора, а аз по азиатските на компа.
Това си е мания, за която хич, ама хич не съжалявам.

# 356
Прави ми впечатление ,че артистите имат доста хубави зъби.Просто перфектни.
Май всички са си правили "красива усмивка". Това го казвам ,не че е лошо ,а че
доста държат на визията. Все пак грозните и криви зъби доста неприятно се набиват
в очи.Нашите артисти трябва и затова да се поогледат. Все пак артистите трябва
да ни доставят и визуална наслада. Един мой познат казва ,че при сегашните
нива на козметика и медицина не трябва да си грозен пред камерата.

# 357
Nobuta wo Produce - аз го приех като психологическа драма за приятелството.

Този сериал ми е дилема.Да го гледам ли или не. Като чета сюжета и "О да,ще ми хареса" и после виждам нещо друго и хоп го оставям за следващия път.
Аз освен азиатски почти не гледам друго (освен Stargate Universe). Понякога ме е яд,че не разбирам какво си говорят и ми трябват субове,защото можеш да вършиш и нещо друго.

# 358
  • София
доста държат на визията. Все пак грозните и криви зъби доста неприятно се набиват

И на мен хубавите зъби ми направиха впечатление, а и хубавите кожи. Но ми се струва на моменти,че някои от жените имат и тук-там малко силиконче, дали е така? Питам, защото доста често във филмите се говори, че естественото е най-хубаво.

# 359

Специално корейците са превърнали красотата в култ. За тях това е едно от най- важните неща. Те са готови на всичко, заради красотата. Това е, така да се каже "публична тайна".

Общи условия

Активация на акаунт