Лакове за нокти - тема 28

• 48 124
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Къде в София се намира КА 800 ?
(нещо в района на НДК-Орлов мост-Плиска)
Не искам да си хабя ДС30 за крачетата.  Laughing

В магазина за козметика в подлеза на Плиска  Peace

# 691
  • Belgium

Лу, не съм попитала правилно – имах предвид от снимките на Беки Б и твоята – коя е по-реална според теб?  Rolling Eyes

Ами струва ми се на моята е по-реален цвета  Thinking

Като светне слънце, ще се опитам да го снимам пак, за да излезе по-реален.

Момичета, виждали ли сте тук по магазините подобен лак?

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 12:05 от Лу

# 692
Още синьо от мен:

Чудно, че чак сега откривам тази прелест и съжалявам, че не ми е възможно да уловя страхотния лилав отблясък, ама к'во да се прави... Sunglasses Голяма работа ще се окажат тия Пърфект, ама само аз ли не мога да им разглеждам лаковете в сайта като хората - все едни и същи тъпотии ми се показват; не е завършен ли, какво? Rolling Eyes

# 693
# 694
  • София
Аризона страхотен цвят
Лу и аз търсих подобен преди месец , но не намерих , а в американския ибей също го няма   Tired

# 695
  • Sofia
Благодаря, Rangua !    bouquet

# 696
Новата ми придобивка

http://vianperfect.bg/products/uploads/_MG_6642_112.jpg

И пак на Перфект едно червено номер 106

# 697
В лакова депресия съм. Не ми се лакира, ноктите ми са ужасни, всичко което си сложа ми стои тъпо. Тъжна работа. Но пък ви се радвам и ви чета всеки ден. Имам да пробвам една зелена Пупа и това е. Не ми се купува нищо-35 лака стигат като бройка, имам да си мажа на воля. Crossing Arms

# 698
  • София
Преди малко смених червения холограм с това разкошно синьо Heart Eyes
Чудех се между него и едно зелено пак на Перфект.
Аризона ти май питаше за зелени лакове, Перфект 73 поне за мен е доста интересно зелено Peace

На мен вчера нещо ми беше скучно и си направих "лаков архив", на бели листа мацнах по малко от всеки лак, написах от страни кой е, в джобове и в една папка Laughing Човек без работа какво да се прави Sunglasses

# 699
  • София
Аз пък от това миене на чинии съм скасила ноктите до дъно и пак се цепят. Знам решенията:
1. Миялана машина.
2. Ръкавици.
3. ММ мие, вместо мен.
За момента нито едно не ме устройва и само си мрънкам.
По т.1 няма  Money, по т.2  - много изтървам съдовете така, по т.3 един път измие, втория път бяга по тъча...
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 700
Аз пък от това миене на чинии съм скасила ноктите до дъно и пак се цепят. Знам решенията:
1. Миялана машина.
2. Ръкавици.
3. ММ мие, вместо мен.
За момента нито едно не ме устройва и само си мрънкам.
По т.1 няма  Money, по т.2  - много изтървам съдовете така, по т.3 един път измие, втория път бяга по тъча...
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Не и трите решения съм пробвала, спасява единствено заздравител. Grinning

# 701
  • София
Не, не. От препаратите за миене при мен. И от гъбичката ( от грапавата част). И друг път е ставало толкова зле положението - като сложа ръкавици за 1 месец и си оправят, но пък колко чаши отиват зян  Embarassed Embarassed Embarassed ). Заздравител без спиране на миенето е просто кауза пердута. Пък и преди децата нямаше толкова за миене, а сега събота и неделя готвя по 3 пъти, просто цял ден съм под водата. Sad

# 702
Аризона ти май питаше за зелени лакове, Перфект 73 поне за мен е доста интересно зелено Peace
Имам го вече и него, благодарение щедростта на една девойка от темата. Grinning Следващият път ще е той.

Smokey, благодаря!  bouquet И аз там разглеждам, но се оказа, че Операта нещо не ще да размърда поредицата лакове; с Експлоръра се виждат, обаче пак са малко, мисля, и някак хаотични като подредба.

lepidopteriabouquet

# 703
Аз се лакирах с едно много нежно бебешко розоово, понеже утре ми е първият работен ден и не исках нещо много искрящо и фрапиращо. Също така искам да похваля на Перфект Top Dry - има много хубав стъклен блясък и лакът ми изсъхна много бързо при положение, че беше на 3 слоя. Повече ми харесва от бързосъхнещия на ГР. Peace

# 704

Моя лак беше на същата стойност от същия доставчик, на пакетчето пишеше GIFT и си го получих направо в къщи. По принцип пратки, които са на стойност над 15 лв се задържат и те викат с известие, за да си платиш ДДС-то. ...(работя в куриерска фирма  Sunglasses )

Мерси много за отговора Simple Smile Значи ще съм спокойна при това положение.

Знаеш ли, преди време го бяха пуснали момичетата и го бях загледала, но до там. Виждам, че стартер кит-а струва $20. Ще го закупя тия дни и ще пробвам. Благодаря!
Ами да, аз бях питала за това преди известно време в темата, но никой не го е пробвал и не знае. В такъв случай, щом ще го взимаш, ще изчакам първо ти да го изпробваш и да си кажеш мнението преди да поръчвам Laughing

За заздравителя на Mavala, който искам да поръчам гледам, че в e-bay го има, но всички продавачи са от Хонг Конг. Надеждни ли са според вас Thinking Rolling Eyes  Някакси по-спокойно щеше да ми бъде, ако стоката идваше от САЩ. Някой поръчвал ли е от Хонг Конг?

Общи условия

Активация на акаунт