Отговори
# 45
Q-T  много бавно ми мина времето ,особено като от 5 декември пазя леглото.
броя дните всеки божи ден по няколко пъти гледам календара .
фИВЪР  милата тя си знае какво и е ,но финала е важен  Praynig Praynig Praynigза тях всеки ден ,но края ще е щастлив .

# 46
  • Варна
Красе честит рожден ден на патерички! Много здраве, щастие и късмет  ти желая!

# 47
  • на дъното
Честито на всички имали повод за празнуване  bouquet
А днес за добро утро прочетох ето това http://dnes.dir.bg/news.php?id=8129187&nt=4 и всичко ми се смачка.Естествено това се е случело в нашия хубав град ooooh!
И все пак нека да е добро утрото на всички

# 48
  • Варна
Силви, и аз това прочетох за добро утро  Sad Горкото бебче.. Знам, че мед.сестри са много зле платени и работят при ужасни условия, но все пак не трябва да са бездушни.  #Cussing out Или поне да напуснат и да работят нещо друго..

Иначе, мерси за кафенцето - много мило   bouquet

# 49
Добро утро и от мен.Благодаря,Силве,аз ще си взема бисквитката,че кафе вече не ми понася Hug

Мами от Бургас ,едно време като по малка свързвах този  красив ,морски град с толкова хубави моменти,а сега като чуя Бургас и първото нещо ,което ми излиза в съзнанието са  погубените дечица от болниците Sad
Извинявам се ако съм засегнала някой ,но аз така го чувствам.

# 50
  • Варна
 Shocked стига бе, може ли такова нещо? Като този случай, егати и сестрите.
http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1877706694-Meditsinska_ses … Belogradchik.html

Добро утро и от мен  Hug

# 51
 Здравейте,момичета Hug!
Силви,благодаря за кафенцето-аз ще се възползвам! Hug
Какви ужасни  и тъжни истории smile3518 smile3518,дано спрат да се случват Praynig
Аз пък пожелавам на всички много усмивки и много позитивна енергя! Hug

п.с.Исе,как си,къде си-драсни две думи,да занем че сте добре,моля те?  Peace

# 52
  • Талант на 2012,2013 г.
Не е вече добро утро, ама ДД. Hug Ще пийна все пак едно кафе. Hug

Какви ли нечовешки болки изпитват тези малки душички след като заспалите сестри вършат подобни "манипулации"? ooooh! #Cussing out

Отвратена съм... smile3527

# 53
Направо съм потресена, как може що за хора, незнам вече  накъде да хвана, в Бургас не стават, във Варна родих и там се осраха с извинение хубаво, та може ли за всяко нещо да търчим до София, и за бременност, и за раждане, и после за всяко нещо, то здрав да си ще те уморят!

# 54
  • Варна
Наминавам да кажа, че сме добре. Лилибон видях се в списъка, много мило  Heart Eyes, термина ми 16 юни, ако го дочакам ще е цяло чудо.

# 55
  • на дъното
Е днес май съм най-активната тука Wink
Фивче много се радвам,че си добре,а чудото ще се случи този път.Вярвам и продължавам да вярвам  Hug погал по коремчето Hug

# 56
  • Варна
Фивър, ще успееш! Hug Тази година трябва дани е на късмет на всички! Praynig

# 57
Фивър, ще успееш! Hug Тази година трябва дани е на късмет на всички! Praynig

Дай Боже  Praynig Praynig Praynig

# 58
Фивър Hug,така се радвам за теб и бебо,че сте добре Heart Eyes!Сигурна съм,че ще успееш и ще прегърнеш мечтата си! Praynig Praynig Praynig

# 59
  • Варна
Фив, като човек роден на 16 юни мога да кажа, че си струва да дочакате тази дата за раждане. Simple Smile Поздрави! И да знаеш, че макар вън да е много слънчево, си е кучи студ и на закрито е по-добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт