Отговори
# 105
Фивър  Hug Hug Hug кураж, мила! Вярвай, че всичко ще се нареди! С такава силна и борбена майка няма как и бебчо да не е такъв!

Praynig Praynig Praynig Господи бди над мъничкото човече

# 106
Фивче,миличка,всички тук се молим за вас Praynig Praynig Praynig
Вярвам,че накрая всичко ще се нареди

# 107
Фивче, Марти ще се справи. А ти набързичко се отдай на настроенията и после се мобилизирай, че бебчо ще има нужда от всичко в тебе. Аз смятам, че даде повече от максимума от себе си и вярвам, че Господ също го знае.  Hug

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 108
Фивче, дават ли ти вече да го виждаш Мартинко?  Heart Eyes

# 109
Фиф, от цялата ни мартенска дружина ти изпращам много  Hug и положителни мисли.
Всички вярват, че Марти ще е ок.
 Praynig

# 110
  • Варна
Фивче, дават ли ти вече да го виждаш Мартинко?  Heart Eyes
Видях го вече два пъти  Grinning. Все още не осъзнавам какво се е случило. Към днешна дата няма промяна в състоянието. Правят микробиологично изследване за инфекция, силно се надявам да няма такава, тъй като моите изследвания до последно бяха в норма.
Благодарна съм, че всички ми говорят много положително и представят реално нещата. Днес рехабилитаторката ми каза, че 7 е божествено число - приеха ме на 7 февруари в 7 вечерта и на 7 март в 7 вечерта ме преведоха за секциото. Дано да е на късмет.

# 111
  • Варна
Днес рехабилитаторката ми каза, че 7 е божествено число - приеха ме на 7 февруари в 7 вечерта и на 7 март в 7 вечерта ме преведоха за секциото. Дано да е на късмет.
Ще бъде! И не само 7мицата, но и цялата обич и положителна енергия, която всички му изпращаме! Не може и не трябва да е другояче.

# 112
Фивче, страшно много ангелчета бдят над Марти.
Просълзих се от умиление, виждайки усмихнатото емотиконче.  Grinning

# 113
Я, каква прекрасна новина, побързало е малкото човече да види белия свят, дано да е все такова будно и борбено! Фивър, а на теб пожелавам тези дни да останат като най-милия спомен, с който след години да се гордееш и да се сещаш с благодарност. Бог да ви пази!

# 114
Просълзих се от умиление, виждайки усмихнатото емотиконче.  Grinning

Същата реакция предизвика и у мен!

Фивка, със сигурност в момента ти е трудно,но ще мине и този период! Марти е боец - по всичко личи! Все пак е на мама дете!  Peace

Силна прегръдка за мама! Hug Heart Eyes И много вяра и положителни мисли изпращам за прекрасен Марти!

# 115
  • Разград-София
fever не знам какво да ти кажа миличка ,няма да ти пожелавам да си силна защото ТИ СИ ,но ще ти пожелая от цялото си сърце и душа всичко да се нареди ,мъничкия да е живичък здравичък и скоро да си го прибереш вкъщи  да сте много щастливи и всички болки и трудности да останат в миналото .
Заслужавате да сте щастливи  Hug
Прегръщам те и се моля за вас  Praynig
Пиши когато имаш възможност  Hug Hug Hug Hug Hug

# 116
  • Пловдив
 fever - не влизам много често във форума, нямам никакво време. Не знам точното положение и състояние.
Една моя много близка приятелка днес ми писа да се моля за теб и детенцето ти, защото знае, че аз съм християнка и не веднъж е виждала как Бог работи, когато Го помолим искрено.

Аз също съм преживяла загуба преди 3 години - спонтанен аборт, доста мога да говоря, защото познавам скръбта от загубата, но до колкото разбрах при теб тя не е една.
Не знам кога и дали ще прочетеш това и как ще погледнеш на думите ми. Искам само да знаеш, че аз ще се моля за теб, защото вярвам, че Господ Исус Христос дойде на земята, за да даде живот.
Искам да знаеш, че въпреки всичко през, което преминаваш Бог те обича и е с теб.
Сигурно вече си се обезнадеждила - в подобна ситуация аз сигурно бих. МОже и вяра в Бога вече да нямаш.... пиши ми.
Ще се радвам да се запозная лично с теб.
Господ да се смили над теб и семейството ти и да даде мъдрост на лекарите във всичко, което правят, за да може това детенце да оцелее и да бъде за благословение на семейството ти, защото Библията казва, че децата са Божие благословение.

Прегръщам те силно! Имай вяра - чудеса все още стават!

# 117
  • Варна
Днес ме изписаха, изкъпах се и сякаш се отърсих от всичко отрицателно. Вашата подкрепа означава много за мен, иска ми се да ви събера на едно място и да не спра да ви прегръщам.
valiva благодаря ти, че ще се молиш за мен  Hug. Аз също вярвам, че понякога Бог се намесва и ти дава някакви знаци и сили, за да се случи нещо. Дано този път наистина се смили над мен и семейството ми.

# 118
  • Варна
Добре си дошла у дома, Фив!  Hug Радвам се, че настроението ти вече е по-добро. АГ-болница може да докара депресия на всеки.

Марти има имен ден през целия март. Затова всеки ден ще го орисваме за хубави неща! Да ти е здравичък и да наддава бързо!

# 119
  • София
Фивка,добре дошла у дома Hug .С нетърпение очаквам и се моля за денят,в който ще приветсваме и малък Марти.

Общи условия

Активация на акаунт