Баба Марта на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни.

• 72 893
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  Вита, честит празник!
         Бъди здрава!

# 241

Честит празник Вита!Бъди мнго обичана Simple Smile

# 242
  • Бургас
Мацки привет! Времето се скофти и темичката помръдна Simple Smile! Добре че е Диди да подобрява настроението с кафенце, закуска и пейзажче Simple Smile! Благодаря ти Heart Eyes! И сам воинът е воин Simple Smile!
ИРИНКА, честито! Да е жив и здрав малкият АНДРЕЙ, а за мама - бързо възстановяване!  bouquet
ВИТА, желая ти много здраве, щастие и късмет! Хиляди усмивки и чудесен семеен празник! Hug

# 243
Иринка, да ти е живо и здраво детенцето! Много хубаво име сте му избрали!
Вита, хубав празник! Бъди здрава, много обичана и нека през тази година да ти се случат много хубави неща и да изживееш много щастливи моменти!
Моят човек е с температура. И една здрава хрема, през половин минута му бърша носа. Освен това са тръгнали да излизат вторите кътници (може и от там да е цялата работа), та се лигави като бебе и постоянно си бърка в устата.
Дайте някой бабин илач за хремата. Засега редувам Панадол и Нурофен и то когато се вдигне над 38.7 - 38.8, давам и Изопрнозин и по 4 капки клеева тинктура на ден.

# 244
Сиска незнам дали е за задна хрема, но аз правя следното......... рендосвам една глава лук, прецеждам......в 100 лв вода/прибризително/ слагам 1.ч.л. сол, разбърквам и после слагам няколко капки от лука -10-20, капя по 2-3 пъти на ден по 2-3 капки......при нас помага, но е малко неприятно Simple Smile Бързо да се опарвя Влади  Hug

# 245
  • Бургас
Сиска, за хремата при нас действа добре 100мл. вода, 2пак. лайка (отварям пакетчетата и изсипвам лайката във водата и 1с.л. хубав домашен мед. Това ври на котлона докато стане наполовина. 3-4 дни капя по 2-3 капки в ноздра през 3-4 часа има страшен ефект, но е определено малко неприятно заради меда! На Марти му върши работа! Успех и да оздравява бързо Владунчо!

# 246
  • София
Вита, Честит Рожден Ден! Да си здрава, щастлива и много обичана!

Мимозо, кажи как сте в новата квартира? Намерихте ли нови приятелчета вече? Hug

# 247
Сиска - на мен Илка ми пусна мухата да му мажа около носа с тигрова мас, за да може поне да изкара сополите - действа, ама в комбинация с мнооого рев и сълзи (люти тая мас), но поне няма сополи и може да спи спокойно. Иначе съм много доволна и от Коларгола, но при Момо той действа след третия ден слагане  Peace

# 248
Момичета, благодаря ви много за добрите пожелания и прекрасните цветя Hug!

# 249
Добро утро,да ви сервираам кафенце в моята хубавка гостна 
лека закуска 
нещо за душата
Радост и тя е със страшни сополо от 10дни,пробвах с Олинт,но те са зелени и гъсти и накрая я закарах при педка и й даде Гаразон,два дни имаше и гурелчета.Сега втора нощ кашля,само през нощта  и като се събуди,не й е червено гърлото и на своя глава ще й давам Фитолор до понеделник и ще я водя да я преслуша.Явно сега като почват да се втечняват и слизат надолу.Това е от нас !
Лек ден   bouquet

# 250
 smile3534 няма никой майййй днес

# 251
Диди аз съм тук но за малко,явно на никой не му се пише,но нали знаеш след затишието идва буря smile3503
диди понеже теб те хващам на тясно Mr. GreenМляте да ме светнеш как да пускам и аз картинки newsm17

# 252
Я да се включа и аз, че ме гони мързела да пиша и не знам кога пак ще се наканя Simple Smile
Първо едно голямо ЧЕСТИТО НА ИРИНКА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  bouquet
Честит празник и на Вита със закъснение   bouquet , бъди жива и здрава и много обичана.
Сега да кажа за мен. Добре съм. Тумбака расте, за сега напред и е остричък, килограмите са 55  newsm68 в 23 седмица съм вече. Имах големи ядове с ходенето до 00, но взех мерки с киви и мед и съм ок от няколко дена. Туй нещо запека голяма беля, имах чувстовото че ще умра от болки и спазми в корема.
Вкъщи голям ремонт пада, правим детската ( от 2 години я правим) ама вече няма на къде, мъжо шкури 2 дена и вкъщи е ад. Марти е при баба и дядо и там ще остане докато не свършат прахоляците. Нещо е нстинл вчера на вилата та накашлял днес. Съмнява ме да е от гърлото, започнахме хомеопатия и сиропчета, дано се размине. Че преди 3 седмици пак бяхме болни двамата и ми се иска леко да мине. Аз пак изкарах тези дни нещо на крак, но още като усетя че ми драска гърлото вадя аптечката на малкия и си правя схема от инфлуцид, хомеожен. Пръскам тантум верде и съм пушка. Даже носа вчера ми се запуши и взех Цинабсин пак хомеопатично и днес нищо ми няма. Не знам от тези хапове ли е какво, но друг път преди години вземах фервекс или колдрекс пак при първи симпоми и ефект нула, все ме втрисаше и се залежавах поне 1-2.
Та така исках да споделя аз как се лекувам, че ние майките често лепваме от децата, а трябва да сме силни и да се грижим за тях. А и още нещо яжте много киви, аз не знаех че е шампион по вит. С, бие дори лимона. Гори мазнините и действа добре на стомаха, заради фибрите. Аз примерно не обичам лимон и много се насилвам като съм болна.Много интересни неща пише в нета за този плод, прочетете ако имате време.
Ако има някой сред вас да разбира от данъчно право, нека ми каже, че имам един проблем на главата и се чудя какво да правя.

# 253
  • София
Диди,
ходете на лекар на всяка цена, че това със зелените и гъсти сополи си е явен признак на протичаща в организма инфекция и не е за пренебрегване Hug Hug Стискам палци бързичко да се оправите! Praynig

# 254
Тофи, браво за добрите новини - да ти кажа, много дебела си, мнооооого  Hug  Hug Hug
а за болестите - още малко зор, после идва хубавото време и ще ги трепем със слънце. 
Мишле, и аз така знам за зелените сополи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт