Баба Марта на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни.

• 72 833
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За ггримирането- напоследък ако успея да се изкъпя съм доволна, за гримиране и оправяне нямам време. Затова избягвам огледала, да не се плаша и депресирам.

hahaha
аз от 5 дена се боря за 10 мин. свободни да вляза в бяната, ама йок!  Crossing Arms през деня няма кой да дойде да гледа децата, а те вече 3 дена се редуват - йоси заспива - ида е будна, ида запсива - йоси се събужда  ooooh! три вечери по ред се каня като ги приспя и да вляза да се разкисна, ама запивам с Ида и се събуждам към 1 да нахраня дребния

а ида днес е просто нетърпима  ooooh! явно й дойде енергийката и я избива на агресия към йоси. преди малко така го нащима по бузите, и той търпи-търпи, ама накрая ревна и не издъжах, шлапнах я по дупето и я изпратих наказана в нейната стая, след две мин. пристигя тя, навела глава, застава до столчето на йоси и казва "извинявай бебе"  ooooh! ужасна е. знае, че като се извини и отпада наказанието, но не съм сигурна, че знае какво е направила, въпреки хиядите обяснения  Crossing Arms

# 151
  • Бургас
Привет мацки!
На педофилките  Heart Eyes! Да им теглите по една на образованите съседи, роднини и т.н!
Утро - възможно е да е от сапуна. Ние имаме проблем с Тео и то от седмица някъде. Понякога пера някои неща на Марти на ръка и няма да ви кажа с какви колхознически ръце се сдобих, а Марти с едни дерматитини петна на сгъвките на крачетата. На приятелка детето - целите му краченца са в нещо като лишеи (от нова торба прах Тео), та е напълно възможно да има в сапуна съставка, която дразни Симона и теб!
На новите бремелинки честито!
Хубав ден на всички!

# 152
На приятелка детето - целите му краченца са в нещо като лишеи (от нова торба прах Тео)

Браво, Диди! От повече от седмица се заблуждавам, че новия крем с който мажа Рая е чудодеен, а то било от новия прах за пране  Laughing

Вале, Диди Благодаря за чудесното настроение, което внасяте с постовете си  Hug

Юле дано се разминете леко  Flowers Four Leaf Clover

Аз пък сега започнах да с егримирам повече от преди  Rolling Eyes Е, вярно, че веднъж месечно, като излезем някъде, но....друго си е. А, за къпането вече няколко пъти ми се случва да оставя Рая сама да си играе, докато съм в банята...Слава Богу досега не сме имали инциденти  Praynig

Честито на новите коремчета!

# 153
Вита, ами как да не й се връзвам на Симона като пищи все едно я коля, направо в някаква истерия изпада.  Sick Аз такова чудо не съм виждала!  ooooh! Но и да се опитвам да я накарам да млъкне.... ефект никакъв. Не знам. Вече съм вдигнала ръце от нея. Ще търся нещо хомеопатично да я озаптя. Ако не се укроти скоро, ще ми идвате на свиждане в лудницата!  Crazy

DeeDee76, нашия сапун беше друг, но.... знам ли.....

# 154
Утро, явно сте по-тежък случай! Алито също реве с ред сополи и ред сълзи, около  5-10минути и даже се провиква с  едно такова "Аааауууууууууу" (не мога точно да го опиша), но е много театрално и мен ме избива на смях hahaha.,тя като види че не се вързвам ме гледа учудено и спира. Дано Симонка го израсте, но ти бъди търпелива до тогава Hug.

# 155
Здравейте ,милички HugКак сте днес,тук си e доста хладничко и нещо ми писва вече от тоя студ.Излезнахме с Реничка на разходка,ама вятъра просто пронизваше,доста неприятно  cold
utro И мойта госпожица е същата реве след всеки ,който излезе от вкъщи, а най-вече след баща си-ужас не мога да я смира със часове cryНезнам какъв съвет да ти дам можеби не трябва да им обръщаме внимание, и те сами да го разберат че няма смисъл от излишно реване.
Абе момичета да ви попитам ваште деца още ли са със памперс ,защото Рени все още е.
честито на бременните мамчета   love001
До скоро.

# 156
Благодаря ви момичета  Hug Диди  Heart Eyes
Аз днес съм по-зле, а Борко е по-добре  ... купон Tired

Вита, уж яде ергенина ... но е далеч от нормално хранене.  Tired Манджите които аз готвя може и да ги близне ако имам късмет. Шоколад, кремчета, тестени закуски, ядки яде без възражения  Crazy Бял ориз от китайския ресторант яде, но аз ако сготвя даже не го помирисва  #Cussing out

Мони, с памперс сме  Rolling Eyes

Гледах хубави снимки във ФБ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 157
  • Бургас
Мони, споко бе жена! И Марти е с памперс без изглед да го махнем поне до към седмата му година Simple Smile!
Ааааа знаех си, че нещо съм забравила, а то Юлето с Борко били newsm53! Шамс веднага да идеш да докладваш на съседа, че Ююлето вече 2г и 3 месеца се цеди, нея за какво ще я накове?Само като си помисля какви травми е нанесла на Борко, за да задоволи собствените си низки страсти... а за нейното денонощно помпоблудстване не желая и да говоря...  smile3505 smile3532Какъв кошмар за детето  smile3511!
Шамс, честно като се присетя за съседа ти, много се ядосвам, а на мъж ти още повече, щото той трябваше да го изгони, ама.... мъжка му работа!
Юле, теб съм те признала и дълбоко уважавам това, което правиш, аз не бих могла признавам си! Hug Бързо да оздравявате с Борко! 
newsm51 smile3525 newsm51за майктие с тандеми и тези, които продължават да се кърмят! Hug
Лека и спокойна на всички!

# 158
Диди  Joy hahaha и аз си мислех че няма да издържа ...  #Crazy  но това беше преди да разбера какво дете ми е донесъл щъркела Mr. Green

# 159
Помпоблудстване  hahaha  hahaha  hahaha

Рени, ний сме с гащи от лятото, ма мойто е темерут и не казва нито когато му се пикае, нито когато му се ака, та по цял ден се дебнем и каним на тоалетната през половин час  Rolling Eyes Памперс ползваме само за спане... в тоя ред на мисли, все забравям да кажа на Илка - значи, поръчах ги тия многократни пампи, ама към края на март ще ги получа. Нямали достатъчна наличност и ще чакам. Дано да има файда, че се разорихме да купуваме и за двамата - то наистина Момо ги ползва мнооого дълго време, но е на номер 6 и те са много малко в пакета...
Абе да идва топлото време и да ги пускаме децата по голи задници из паркове и градинки  Joy така де, няма само кучетата да маркират из тревата  Hug

# 160
  • София
Добро утро!

Рени, и ние сме на принципа на Диданка, с гащи сме от 1 месец, но трябва през половин час да я каня да седне на гърнето и пак успява да ме изненада. Хубавото е че двете ползват един и същи размер памперси Mr. Green

Тези моите роднини, по скоро женската част ще ме уморят. Двете баби заформиха грандиозен скандал. Откакто Калина започна да срича и двете врекнаха, че не искали да им се казва "баба", многобройни дискусии се водиха по въпроса що е то баба и как да разбера аз дали съм баба, но накрая и двете се кротнаха, щот аз съм мила и се съгласявам с всичко, но накрая си правя каквото искам.
Вчера, Сашо мина да събере домочадието и Калина ревнала, че иска да спи при баба си (майка му). Оставил я той и ние пак полу гарнизонка с Рая. По едно време звъни майка му обидена и огорчена, че Калина й разправяла какво правила предишната вечер при нашите и казала " мами Марга" вместо баба. Голяма драма!
Сутринта отиваме да вземем Калина и Сашо нещо мрънка, че трябвало да кажа на майка да не я чи така, че майка му се примирила ...и тн вариации по темата. Взимаме детето и аз решавам да сложа всички по местата с правилните роднински наименования. Питам ти колко баби имаш, Калина отговаря - 2; Как се казват - Мама Ваня (свеки)  Shocked

Вашите имат ли такива наклонности или само аз не случих на баби  Mr. Green

# 161
Да минавам ли с кафето или като гледам вече сте се събудили  Joy
При нас слънце  и днес се очертава топличко  Party
За бабите-далеече са и рядко се застояват,заради обстоятелствата,но хич да не ти пука Вале  Whistling
За "печурките" не ми се говори щото откакто съм родила Радостче 3пъти съм  ходила и само май си давам парите  #2gunfire (за сигурност и двамата сме пили хапове) сега се каня пак да отида но пусти пари не стигат  ooooh!
За пампитата ще се отучат няма къде да идат,а колко нервички съм пропилялаа ,докато накраяя тя сама си почна,ама трябва упорство .
Юле -бързо да се оправяш   bouquet
Лек ден на всички  Heart Eyes
 нещо за душата

# 162
  • София
понеже дидито нещо се забави със сутрешното ободряване:

и нали сте на диета:

и последно, за душата:

Рени, Ида е с гащи от лятото. След дълго чудене гим ахнах изведнъж и сме имали много малко пропуски. Вечер си е с памперс де, 6-ти номер, обиковено е сух на сутринта, но има и вечери, може би като спи по-неспокойно, или просто като се забавим в леглото сутринта, когато е подгизнал. Пробвах с многократните гащи да спи вечер, но явно улчихме лоша вечер и посред нощ се събуди леко мокричка. Трябва па кда опитаме. Понякога се случва да се събуди през нощта и да иска да се изпишка, което ме обнадеждава, че скоро и вечерния памперс ще махнем.

Нашите баби са си баби, никога не са изявявали претенции за нещо друго. Но виж, моята баба като бяхме малки ни караше да й викаме "маминка" и така и си остана. Много млада била , за да бъде баба. На внучките  сега вече е баба Wink
имат си обаче други трески за дялкане  Crossing Arms

# 163
Илкааааа  newsm51

# 164
  • На топло...
Добро утро, мерси за каВенцето Hug!

И ние сме с памперси Crazy. Ще ги махаме лятото.. евентуално.

Все забравям да честитя на бременните ни коремчета  bouquet! Лека бременност и щастлива развръзка Hug!

Вале, какви са тия мамосвания? Туй са БАБИ! Майки са били като са раждали техните си деца. В нашия край се казва "маминка" на бабата (принципно майката на майката, ама ние казваме така по подражание на братовчедките на майката на баща ми), ама пак е смешно...

Ние имаме "баба Дани, дадо Данчо, опа Пета и ома Пета". Ома и опа нали са баба и дядо, но Пета е от Петер, така се казва свекърът, Йоши нарича и омата така (май аз малко така я кръстих, че Зузи ми е много Crazy...), а тя е мнооооого щастлива Joy.

Голямо щастие с детската градина мойто момче, вчера на два пъти по половин час го е оставял баща му, първия път отказал да си тръгне. А като се прибрали и истерясал да излиза пак навън. Поне и Басти вече знае как изглежда, когато ме прави на луда.
Оня ден ми изскочи от количката, при все че беше овързан със сите колани и презрамки, и като се тръшна на земята в магазина, умрях просто от срам. Забил нос в пода маха и тропа с ръце и крака, пълна истерия - иска кроасан (от тези без нищо), не иска хлебче... Потънах, почувствах се като в комедиен филм, дадох му кроасана и се кротна, седна обратно...
Мисля, че още дъъъъъълго ще ме работи туй дИте!

Общи условия

Активация на акаунт