Да ви почерпя за рожденния си ден :
Изписа й мехлем за нос, от който незнам защо се плаши. Доколкото прочетох е антибиотичен, ама ще слагаме, че вече повече от две седмици стана
Да си жива и здрава, да те слушат децата и най-сетне и ти да успееш да си починеш някоя друга минута 
Ели, за сополите, тук грам внимание не им обръщат. Ако са течни и прозрачни, пръскаме Стеримар и духаме нос (от началото на зимата се усети как и че така си спестява помпата и си носи в джоба кърпички), ако станат жълти и гъсти, можем да капнем антибиотични капки, които обикновено ги пресушават за нула време. Ако не са жълти сополите, файда от антибиотичните капки няма.
А и аз кашлям и като задърпам и ми иде да кашлям, а в същото време съм я приклещила с ръце, крака и каквото мога.....

. Да разкажа накратко тръгнахме от диагноза лек бронхоспазъм/това пак за около няколко часа стана/, правихме инхалации с Вентолин, и като се почна едно кашляне и до вечерта вече повръщаше от кашлица. Пак в болницата, та Слава Богу попаднахме на едни много добър лекар, човека веднага го разбра какво му е - ларингофарингит. От там почнахме инхалации с урбазон, Аб, и още куп работи. Та по-съвзе се детето, вече е по- добре. От вчера сме на село, че съм отпуска, да диша въздух. На ясла и ние ходихме малко миналата година, Криси страшно иска да ходи, ама с тези проблеми, мисля да го пробвам лятото или директно есента. Сега ще кандидатстваме за една градина, до нас, санаториална е, пише, че им правят на децата с такива проблеми физиотерапия, дано ни приемат. Лекарите пак се чудиха защо не пие Сингулар, при положение че прави тия номера. Иначе почна доста да говори, много е палав.
Чак вече на 5-тата криза, може би, се обърнахме към друг доктор и беше изписан Ериус / противоалергичен/ - проблема ни веднага се реши. Само за 2-3 дни нямаше и помен от кашлици. От тогава не е имала подобна криза - щом усетя, че алергичната кашлица се завръща, веднага давам Ериус и спира да кашля.
Направо се родихме с този Ериус! 
Тогава след като лежахме в болницата лекарите изразиха мнение, че може би от там се е провокирало цялото заболяване. И вече не знам, надявам се, че в новата градина ще е по-добре. 
Препоръчани теми