Баба Марта на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни.

• 73 342
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, пропуснах да ви благодаря за хубавите пожелания! Приемете искрените ми благодарности!  Hug

Алекса, значи такава била работата.... И Ериус на ви ли помага? Уж е доста силен и ефективен... Дано бързо се оправите! То да ти кажа малко е относителна точността на алергологичния тест. Ние с наблюдения си я определихме нашата алергия.
Опитвай се да избягваш неща, които евентуално може да го подразнят. Предполагам покрай съпруга си знаеш кои са. Пък дано успеете да се предпазите от подобни кризи!  Praynig Може пък в яслата да са имали влага и от там да се е провокирал проблема....  newsm78

# 436
  • София
Здравейте!
Най-накрая дойде хубавото време  Peace Вчера след вечеря ги изкарахме и двете на вечерна обиколка из квартала и после спаха като къпани. Калина не иска да се прибира вкъщи и току ни праща - Вие си отивайте, мен ме оставете.

Сутринта водихме Рая на ортопед, че много замята лявото краче навътре като ходи, лекарят като разбра че и преди там сме я водили и колегата му я е гледал на ехограф, само я погледна как ходи и ми обясни, че всички замятали краката нанякъде в началото и да я пускам вкъщи да ходи по чорапи. Много се нервирах, аз ако исках на врачка да я заведа, нямаше да се разкарвам до ортопедията. Като минат празниците ще си я водя в друга клиника.

Да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, много усмивки и приятни моменти със семействата  Hug

# 437
Момичета, моля набързо кажете може ли хрема да продължи повече от 2 седмици? Вече се видях в чудо с това малкото - то бива бива сополи - няма такова нещо  ooooh! Дори пуснах и носен секрет - чист, няма бактерии. Вече не знам какво да си мисля... Уф, а пък уж е на кърма - и даже апетитът му се увеличи, ама пустите сополи не минават  Sad Дали не са зъби  Thinking

# 438
  • София
strega< а зъбите как са? Wink
много е вероятно от там да е "проблема". Продълажай си с кърмицата и физ.р-р, след като секрета е чист няма какво да се притесняваш според мен  Hug

айде и за другите една голяма  Hug
нямам много време тия дни

# 439
  • Варна
Днес с Габи боядисвахме яйца, голямо забавление беше, искаше активно да участва, всичко стана в боя  Laughing Добре че бяхме с майка ми за подкрепление. По едно време се опръска с жълта боя и като помисли, че ще стане и тя жълта като яйцето- рееев, едва я убедих че няма да си смени цвета  Laughing
На болничките много  Hug , да оздравяват бързо!

# 440
Илка, май наистина са зъбки, защото от два дни е станал направо непоносим - не му се спи изобщо, по цели нощи пее и изнася концерти на блока (не плаче - той по принцип много рядко плаче). Сега не ми дава да мръдна - иска все при него да стоя, абе луда работа. Баткото го командировах при баба му, че пак домъкна някакъв ясленски вирус - баш за празниците  ooooh! Че и него го мисля, и май този Великден ще го изкараме в болести...
Желая на всички ви весели празници и повече слънце, че тая пролет ми прилича на есен. И всички болни да оздравяват по-бързо!

# 441
Христос Воскресе,да сте живи и здрави и много щастливи !

# 442
  • Бургас
Христо Возкресе момичета! Много здраве, късмет и благополучие за всички нас!

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 14:57 от DeeDee76

# 443
  • Варна
Воистина Воскресе! Весел празник на всички!

# 444
Христос Воскресе!Много здраве, топлина, късмет и уют!

# 445
  • до Пловдив
Честито Възкресение Христово! Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълват живота ни!

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 01:28 от dani_bimbalova

# 446
Честито Воскресение Христово!

На този светъл и велик ден

много здраве и щастие да си пожелаем

радост да има за всеки един човек земен

и много топлина от сърцата да извещаем

любовта да идва с всеки миг пленен

и в душата си светлината да познаем ...

и нека днес божия образ почетем

и силата му да признаем !

# 447
честито Възкресение Христово и от нас  Hug Бъдете здрави!!

# 448
Привет и от нас. Честито Възкресение!
Бързам да кажа на Алекса ние как се лекуваме и после ще разказвам аз как съм.
Значи и Марти от много малък прави такива спазми,бронхити, бронхиолити и една пневмония има. Всеки път искат да ни вземат в болница и да пие АБ. Но АБ не помага в този случай. Скоро ще стане 1 година откакто спрях да му давам на своя глава изписвания ни АБ. И при нас е наследствено, баща му е правил такива спазми до 6-7 години и после го е израстнал. Мисля, че при нас е алергия от самия вирус и сополите, както се казва "слизат надолу" Ако не спра сополите, на 2-3 ден свири като локомотив, а кашлицата е наистина кошмар-дави се и повръща. Напоследък процедирам така, още като видят че текват сополките започваме инхалации с физиологичен р-р, Ериус, Олинт или друго за сополите и постоянно му ги изсмуквам. Последния път въпреки инхалациите пак направи спазъм и такава давеща се кашлица, но мина по-лесно за ден два и без усложнения като друг път. Което ме навежда до мисълта че наистина помага машинката.А за кашлицата ни помогна Синекод. С нищо друго не можем да я овладеем. Вентолин давам в краен случай. Алекса не разбрах как му правиш инхалации, с инхалатор ли? Ох още щях да пиша ама мъжо дава зор за компа.
Аз съм добре, бяхме на почивка до Трявна. Обикаляхме много из района и се поизморих доста. Даже Царевец изкачих с тумбака, сега почивам повечко. На болните да оздравяват.

# 449
Честито Възкресение и от нас!
Влизам само да се отчета на кратко- на Цветница правихме кръщене, мина много гладко и вече си имам християнче.
От миналата седмица Рая започна да ходи по няколко часа на ясла- само втория и третия ден плака по малко в началото, но иначе си играела с децата, слушала лелите, яла каквото и дадат, само мляко не искала да пие (което е странно, защото тя вкъщи последната година я изкара само на мляко) На третия ден понатупала някакво дете- явно нещо и е издърпало от ръцете, ама леко му се е разминало. Само един проблем имаме- не може да става рано и сутрин е адски крива докато я облека и заведа- предполагам, че и заради това е плакала двата дни. И още нещо- не дава да оставяме пантофите там, а си тръгва с по един във всяка ръка и така всеки ден ги носим. По празниците се разхремавихме и ние, но мисля утре да я заведа (нали не връщали за сополи), а ако ми кажат- ще си я прибера. И без друго педиатърката е втора смяна, лекарката в яслата да я види и да решава.
Това е около нас!
Пожелавам вече слънчево и топло време на всички и много разходки!

Общи условия

Активация на акаунт