Има ли вдовици/вдовци сред вас? 2

• 425 122
  • 3 478
  •   2
Отговори
# 1 260
Моля попълнете анкета за времето и мястото на срещата на тази връзка: https://forms.gle/mSCCnWNwco5gG4J56
Ако имате проблем с достъпа до анкетата пишете тук коя дата между 3 и 11 септември предпочитате и къде: НДК, бул. Витоша, Св. Седмочисленици и т.н.

# 1 261
Моля попълнете анкета за времето и мястото на срещата на тази връзка: https://forms.gle/mSCCnWNwco5gG4J56
Ако имате проблем с достъпа до анкетата пишете тук коя дата между 3 и 11 септември предпочитате и къде: НДК, бул. Витоша, Св. Седмочисленици и т.н.
Олеле, имаме само три отговора на анкетата за 4 дни. Моля ви попълнете я! Целта на една среща ще бъде да се запознаем, да обменим полезна информация, кой знае човек с човек се среща. Знаете, че малко хора, които не са били в тази ситуация ни разбират: докато не заиграе мечката в съответния двор, не се разбира!
Идеята не е да се натоварваме взаимно, за което разбира се има риск, а по-скоро да си помогнем по някакъв начин. Последното не е сигурно, че ще се получи, но...е добре да се пробва. Flushed

# 1 262
Ами тези които сте от София и около София не ви пречи да се видите. На мен ми е далече, не бих пътувала. Ако след време се организира нещо в Пловдив ще дойда.

# 1 263
  • Варна
Аз също не съм от София. Иначе бих дошла.

# 1 264
Не е изненадващо, че само трима са участвали... Всеки преживява по различен начин, но факт е че ако нещастието е станало скоро, той/тя търси всякакви контакти, форуми, приятели, врачки, медиуми, за да се превъзмогне шока от преживяното. Ако обаче е минало известно време, всеки се затваря в черупката си и споделя все по малко, мъчи да разсъждава философски и т. н. Аз като пресен пример съм склонен на какво ли не, вече прочетох една книга за душите, къде отиват и т. н, ще дойда и на срещата ако се организира, ше ида и на врачка, което ми се струва наивно и глупаво... Но ако питаш някой, за който са минали 2-3 години, едва ли мисли така

# 1 265
Здравейте. При мен изминаха повече от две години,ноември ще станат три,откакто съм сама. Влизам във форуми и групи, чета споделям, по врачки не смятам да ходя, книгите на тематика къде отива душата и имали живот след смъртта, не са моите. Предпочитам срещи с приятели или със съфорумци или членовете на различните групи в които членувам, и смело заявявам че още не съм превъзмогнала шока от сполетялото ме нещастие. Така че явно всичко си е до човека.

# 1 266
Здравейте. При мен изминаха повече от две години,ноември ще станат три,откакто съм сама. Влизам във форуми и групи, чета споделям, по врачки не смятам да ходя, книгите на тематика къде отива душата и имали живот след смъртта, не са моите. Предпочитам срещи с приятели или със съфорумци или членовете на различните групи в които членувам, и смело заявявам че още не съм превъзмогнала шока от сполетялото ме нещастие. Така че явно всичко си е до човека.

Напълно съм съгласен, Милена, до човека е. Който има потребност от директен контакт ще дойде, за останалите форума е достатъчен. Да сме живи и здрави всички тук.
Аз съм от София и бих дошъл, въпреки че не попълних анкетата. Първия път предложих дата и място - всеки да си прецени дали го устройва. Бяхме само двамата с Милена Simple Smile но стана разговор. Сега имаме формуляр за попълване, дано е по-успешен подхода. Когато има избистрена дата и място пишете за да прецня за себе си.

# 1 267
До момента имаме мнозинство за среща на 11 септ. 2020 г. на заведение до НДК. Какво ще кажете да я направим тогава, в 18:30-19:00 ч. в Момо или в Перото? Моля ви за отговори.

# 1 268
Аз съм за 18,30 в Момо, но ще се съобразя с мнозинството

# 1 269
Аз съм за 18,30 в Момо, но ще се съобразя с мнозинството

Аз също ще се съобразя с мнозинството, но 11 -ти септември ми е удобно. Само че ще съм с дъщеря ми, понеженяма на кой да я оставя в тази седмица.

# 1 270
Остава срещата за утре в 18:30 ч. на Момо, НДК. Който не може точно тогава, моля заповядайте в 19:00 ч.

# 1 271
Аз предлагам среща пред билетния център на НДК и след като се съберем, тези които имат възможност за срещата заедно да отидем в заведението. Така или иначе никой незнае как изглеждат другите и някак не ми е ОК да се търсим по масите.

# 1 272
  • София
Съгласна съм с Милена. А пък и аз не знам кое заведение е МОМО.

# 1 273
Здравейте, аз се отбивам да кажа само, че останах много доволна и позитивно заредена от проведената среща. Имах нужда от глътка свеж въздух. Всички сте страхотни! Heart

# 1 274
Дано сте се събрали повечко хора този път и да е било полезно. Добре ще е ако тези срещи станат регулярни и повече хора да се включат.

Общи условия

Активация на акаунт