Шумни съседи

• 130 537
  • 537
  •   1
Отговори
# 120
Поредната случка от снощи  ooooh!
Цяла вечер валя и по едно време се чуват долу пред входа някакви котки се бият  ooooh! и познатите две баби на терасите излезли и като  коментатори и това става с 2:30 някъде посред нощ и викат крякати накрая взеха да хвърлят предмети защото едно коте е тяхно те си го гледат пред входа ,метнха по едно шише вода  #Crazy не помогна и накрая черешката на тортата беше една чаша стъклена метнаха  Shocked е тогава вече мъжо не издържа и се развика   #Crazy
Направо кошмар и знаете за моята комшийка дето чисти рано сутрин   Crazy и тя беше на линия днес  Tired

# 121
Ау, тук какви истории са се завихрили.   Crazy  В момента съм в родния си край - тук живеем в къща(което обяснява непоносимостта ми към блоковия шум) и релаксирам.
Скоро обаче ми предстои прибиране в блока на ужасите.
   Mr. Green 

# 122
В моя блок аз преди бях "шумната съседка" Laughing , но откакто разбрах, че преча на някои съседи със скачането си на въже или музиката си, взех мерки и вече се старая да не вдигам никакъв шум. А моите съседи са сравнително тихи. Разбира се, случва се някой да прави ремонт или да си празнува рожденния ден, но немога да им забраня сега тия неща Mr. Green Mr. Green. Иначе съм на мнение, че всеки трябва да се съобразява с факта, че живее в блок, и да не вдига системно шум.

# 123
Виолетка много се смях  Joy Joy hahaha hahaha Както и на дамата с подочистачката ,гонеща кучетата hahaha Joy

# 124
  • Пловдив
Въпреки, че живея в къща нямам щастието да се радвам на тишина и спокойствие.Комшиите са целогодишно в ремонти/незаконно строителство/,освен това се занимават със селско стопанство и под спалните постоянно има паркирали бусове,трактори,коли и какво ли не,лятото в 4 - 5 сутринта се започва ужасът,включват се всички машини оставят се да бръмчат около половин час до като се разберат какви са им плановете,като разбирането е надвикване с машините.Техниката им е стара и адски шумна,а по обед или като свърши сезона за кърска работа се започва строене на "гробници" някакви складове,хладилници /които също са шумни/.Няма грам спокойствие и се сърдят като им се направи забележка и това продължава с години,ама вече не се трае,ставам в 5 сутрин за работа и имам ед на събота и неделя за почивка,но само аз така си мисля.Моля ви дайте ми акъл как да действам,всяка сутрин ставам побесняла и с главоболие заради тия дърти изкукуригалници  smile3511

# 125
В нашия блок няма почти деца, само две-три ако не броя сина ми. Скоро на жената от първи етаж и се роди бебенце, тая мира няма. Все обикаля апартаментите и крещи: Вие ли свирихте на тъпан в два през нощта? Вие ли пускахте прахосмукачка в 4 сутринта? Вие ли пуснахте котката си в блока? Ужас е тая. Imp

# 126
Здравейте. От скоро сме в двустаен апартамент. Холът ни се намира под спалнята на съседите. Те са трима с дете на 13 и живеят в две стаи - кухня и гореспоменатата. Събираме се за пръв път тази събота с приятелска двойка на !тиха! музика и лаф моабет. Тия ми чукат от горе в 00:15 часа. Мъжът е и домоуправител-касиер на блока. Ние сме доста неконфликтни личности и винаги се съобразяваме със всеки, но в случая искам да съм наясно. 
В интернет на едно едно място пише,че допустимия звук е 50 децибела на друго 35, на трето 30 след 23:00. Някой знае ли колко са в действителност ?
Ако нямат законово основание няма да клекна, ако ще и кмета да е отгоре.  #2gunfire

# 127
Олеле, искрено ме усмихнаха някои от по-"странните" случаи, макар че със сигурност не е приятно да ти е на главата. Буквално. Ние имаме луда баба отдясно, която нощем тропа по метални вътрешни стълби с дървено сабо. Не може да спи жената, и след полунощ се почва - троп-троп-троп. До сутринта милата, прави тегели нагоре-надолу. Лу ooooh!дница!

# 128
  • София
и аз, и аз.
от 3 години живеем в апартамента, преди живееше баба ми там. преди около 5 години съседите отгоре направиха ремонт. след това се разбра, че са изкъртили едната стена и са обединили спалнята с кухнята /дневна-трапезария/. нямат килим, всичко е плочки и ламинат. на някои им звучи смешно, но ги чувам какво си говорят! през седмицата не е голям проблем шума, защото ни няма, а вечер седим в хола. ноооо, почивните дни е ужасно. събуждаме се или от двете внучета, който тичат като обезумяли, възрастните след тях, набивайки яко пети, или пък като по часовник в 9 часа се пуска прахосмукачката и се почва едно хубаво дерене по плочките и върху главите ни. другия вариант е възрастните да ги няма и едната щерка, която живее с тях, да събере компанията да играят карти, без майтап мога да им записвам резултата  ooooh!
още в началото щерката празнуваше рожден ден и музиката беше ужасно силна, като млад човек реших да не правя проблем, но беше неделя и след като мина 12 се качих и любезно помолих да бъде поне намалено, за да можем да заспим макар и в другата стая. няма да цитирам колко нагло ми беше отказано. след това майката се беше оплаквала, че съм правила забележка, но явно бабите във входа са й казали, че не е било толкова тихо колкото си мисли и това с музиката отпадна.
само да добавя, че прахосмукачката действа през ден - сутрин и вечер!
мислех си да пусна една жалба до общината за това, че имат нерегламентирано разместване на стаите, но понеже не съм собственик, незнам дали мога да го направя ....

# 129
Аз да ви се оплача - от една седмица незнайно от къде се появи съсед, който свири на пиано.Това непрестанно дрънкане, ме изкарва извън нерви!!! #Cussing out и най-лошото е че сутрин се започва от 8 часа и вечер до 23, 30ч. , незнам но не мисля че е нормално!

# 130
Здравейте! И аз реших да се включа по темата с проблемите съседи!
Нанесохме се съвсем скоро в ново жилище! След 1 месец се роди на съседите детенце ! Чудесно, нали! Да, ама за нас - не! Направили са толкова тънки стените и сега с приятели ми не спим по цели нощи, защото бебето плаче....
Ама какво да кажем, това е бебе в крайна сметка!
Как може да направят стените от гипсокартон, уж нова кооперация от 2010!
Ужас е! Слагаме тапи за уши, но не става !
Някои по-добър метод, ако знае съм готова да пробвам!

# 131
Нанесохме се съвсем скоро в ново жилище! След 1 месец се роди на съседите детенце ! Чудесно, нали! Да, ама за нас - не! Направили са толкова тънки стените и сега с приятели ми не спим по цели нощи, защото бебето плаче....
Изолация?

# 132
оххх и аз имах преди едни съседи на долния етаж -  всяка вечер имаше парти, беше кошмар, но мисля, че се изнесоха, защото не съм ги чувала от няколко месеца

# 133
Изолация?

За съжаление, ние сме под наем и би ни излязло много скъпо да направим изолация, а междувременно отгоре пък съседите се развихриха в леглото. Пълен цирк е , ужас. През деня ходя като пияна, абе  просто незнам какво да направя SadSadSad

# 134
Щастливка. Сменяй квартирата, ние, собствениците какво да правим?
Така ми се живее под наем.

Общи условия

Активация на акаунт