Шумни съседи

• 130 584
  • 537
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм наред с "оплакванията".Живеем в кооперация на 3 етажа,ние сме на първия,свекърва ми на втория,и ортак на третия,който има куче и го гледа вътре,но не мога да ви обясня какво е в апартамента му-мизерия в пълния смисъл на думата.Ок,мен това не ме интересува,все пак той си "живее"там,но не може всяка година свеки да боядисват,защото кучето пикае вътре,а миришеееее-ужас.Той няма баня ,тоал.чиния,замаска на пода не е правил,а прозорците-както е сложена дограмата-така си е от 20 години(той е стар ергенин,пенсионер).Хората казват,че и той мирише,като влезе в магазини,после не могат да си отмирисат вътре.А уж миеме стълбите,свекърва ми  бърше с парцал,и той като слезе с кучето-всичко се осмърдява.Веднъж свеки му казал за вземе мерки,да чисти,защото ние не сме длъжни да му търпим смрадтта,особено лятото е убииство,на теа жеги,a той се разревал,казал"това ми е като детенце,ок няма лошо,ама не си сам,съобразявай се,че и други живеят в тази къща.Но стига с тоя,а да се оплача и от другия #Cussing out.

Ние сме на първия етаж както казах,и точно до мойта спалня,на другия ни съсед му е гаража,който е превърнал на ...и а незнам на какво-работилница,да го нарека.Има ледогенератор там,и айде,през деня не ми прави такова впечатление(макар,че от 2 до 4  след обяд трябва да се спазва тишина),но вечер към 11 без 10,като почне едно разбиване,трошене,стой та гледай,все едно по главата ми думка,какво го прави-незнам.

Въобще,аман от такива съседи #Cussing out.

ужасно, това с разбиването-може да те побърка Sick Sick това е най-омразното

# 106
Хайде и за да помрънкам.
Моите съседи или са постоянно в скандал и трошат чинии в стената (!!!), или правят див секс с вой като на умиращо куче.
От другата страна лудата съседка, която слуша френски шансони посред нощ и - по-лошото - пее с пълно гърло, като нито знае френски, нито може да пее. Като й заидват гости все така късно, звънят на нашия домофон. Изроди!
От долу съседът още не може да си се нарадва на бормашината и от време на време се сеща да пробива дупки в стената. За толкова години не знам колко дупки е пробил и за какво може да му послужат, но човекът не се отказва, а музата на дупченето го спохожда точно към 11 вечерта.
Най-любими обаче са общо 6-те пинчера, живеещи в 2 от 5-те апартамента на етажа, които залайват вкупом, щом някой реши да се заприбира у дома.

За щастие, някак сме се хармонизирали и всички тези радости не се случват наведнъж, но да чукна на дърво все пак  Thinking

# 107
Аз и друг път съм писала за моите съседи , но последните им подвизи няма как да не ги споделя. Mr. Green Те имат 2 момчета на 14 и 10 години и по цял ден са сами лятото , докато техните са на работа. Вчера големия  пратил малкия  да купи оцет. Mr. Green Да, но малкия забравил за какво е слязъл и решава да звънне на батко си да го пита.При, което големия се показва от терасата и започва да крещи с цяло гърло "****** , трябва да купиш балсамов оцет" и това два , три пъти. Действието се развива около 15ч. Направо се чудя ... да се смея ли , да плача ли. Joy

# 108
В едният ми апартамент в Пловдив, се чува ужасно много, имаше едни
студенти прасета, правеха зверски чалга купони и все нацелваха аз като съм
там в града и тогава!То са едни чалги, едно блъскане, кооперацията ще падне:(((
Полиция колко е викана и от мен и от още един съсед, няма оправия!

# 109
Имах навремето една съседка ..иначе мила жена ,адвокат .Но денонощно слушах токчетата й и  за мен най-кошмарното беше Лили Иванова ....полудявах ,събота сутрин в 8   се събуждах с Ветрове и Детелини  и за разнообразие понякога Азис!!!Кошмар .
Един ден ,просто изкарах едно МОООООЩНИ КОЛОНИ  залепих ги за тавана и пуснах в цялата им мощ хеви метъл  .При което се хванахме с моя мъж и отидохме да вечеряме навън .
Е повече не чух Лилито  ..........

твоята история е много прилича на картинка с моите съседи ,обаче нашата пуска Ала Погачова  Sick Sick и сутринта в 6 става да чисти с прахосмукачката  #Crazy направо издивявам  Sick
И мъжлето от време на време прави като тебе с тонколоните (той е голям фен на хубавата музика и силната естествено  Laughing) и идваха да се молят един ден да намалим  Joy Joy Joy

# 110
Стига бе, това е нечовешко в 6 сутринта някой да чисти  с прахосмукачка
и да слуша Ала Пугачова, просто ще се кача и ще свра в к...и г.з:) Twisted Evil

# 111
Права си нечовешко е млади хора сме до късно спим няма ли малко жал към нас  Joy Joy Joy ама няма оправия за жалост и най-важното е че прахосмукачтака е леко развалена и издава странен звук  tantrum ама се е случвало да звъним по телефона да престане и мирясва за няколко дена и после пак  ooooh!

# 112
Права си нечовешко е млади хора сме до късно спим няма ли малко жал към нас  Joy Joy Joy ама няма оправия за жалост и най-важното е че прахосмукачтака е леко развалена и издава странен звук  tantrum ама се е случвало да звъним по телефона да престане и мирясва за няколко дена и после пак  ooooh!
Съчувствам ви, аз спя много леко и се дразня от всякакви шумовем щом съм излизала да
разгонвам едни улични кучета застанали пред кооперацията ни и виещи през нощта
смятай какво съм куку:) Joy Взех една подочистачка и слязох в 2 през ноща да ги разгоня,
мъжа ми, който не е българин щяха да му изкокнат очите и после се смя до сутринта почти:)

# 113
Съчувствам ви, аз спя много леко и се дразня от всякакви шумовем щом съм излизала да
разгонвам едни улични кучета застанали пред кооперацията ни и виещи през нощта
смятай какво съм куку:) Joy Взех една подочистачка и слязох в 2 през ноща да ги разгоня,
мъжа ми, който не е българин щяха да му изкокнат очите и после се смя до сутринта почти:)
Е ти ме разби направо  Joy Joy Joy представям си гледката как слизаш посред нощ с подочистачката  hahaha Joy hahaha Joy

# 114
Съседите ли ми са шумни или строителят калпав?
Вкъщи чувам комшиите като кихат, за друго- не коментирам.
И това, ако е личен живот Tired

аз ги чувам като се оригват   smile3506 ама наистина
И при нас е същото всякакви звуци блажени се чуват  Joy Joy Joy и редовно имам чувството че някой от  тях е седнал на дивана в кухнята и пуска една отверка на земята взема я и после пак  #Crazy #Crazy какво ли правят се чудя

Имам още едни пък дето сутрин рано почват да се привикват по терасите две баби и страшни имена имат едната се казва Кунка-галено Куна ,а другата Надежда-галено Надоо и само си представете звука който се сипе сутринта  ooooh! ooooh!

# 115
Аз също страдам от такъв проблем...тези нашите съседи са много зле.Имат около 14 кучета.Всяка нощ лаят и подлудяват другите кучета и се получава един ужас.. ooooh!
Лелее, 14 кучета Shocked Shocked Shocked Дори не искам да си представя за какво става въпрос. Joy

# 116
Хайде и за да помрънкам.
Моите съседи или са постоянно в скандал и трошат чинии в стената (!!!), или правят див секс с вой като на умиращо куче.
От другата страна лудата съседка, която слуша френски шансони посред нощ и - по-лошото - пее с пълно гърло, като нито знае френски, нито може да пее. Като й заидват гости все така късно, звънят на нашия домофон. Изроди!
От долу съседът още не може да си се нарадва на бормашината и от време на време се сеща да пробива дупки в стената. За толкова години не знам колко дупки е пробил и за какво може да му послужат, но човекът не се отказва, а музата на дупченето го спохожда точно към 11 вечерта.
Най-любими обаче са общо 6-те пинчера, живеещи в 2 от 5-те апартамента на етажа, които залайват вкупом, щом някой реши да се заприбира у дома.

За щастие, някак сме се хармонизирали и всички тези радости не се случват наведнъж, но да чукна на дърво все пак  Thinking
Joy Joy Joy Добре, че беше това пояснение накрая, иначе не знам как се оправяте.
Ние имаме една пианистка, която и посред нощ решава, че си няма друга работа и почва да ни изнася концерти Mr. Green но слава Богу не го прави много често. hahaha
Над нас пък живеят двама, непрекъснато се чуват крясъци оттам, чак някой път се плаша #Crazy имаме си и трима студенти, вярно от време на време надуват музика Whistling но поне на мен не ми пречат.

# 117
Ей сега отивам до тоалетната по малка нужда,тъкмо сядам  и се чува характерен звук, викам си "Толкова ли съм била на зор".
В следващия момент чувам пускането на водата и се усещам, че не съм била аз, а някой друг зорлия  newsm68

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 23:28 от Katalinna

# 118
·٠•Sisito•٠·, пианистката сигурно акомпанира на студентите или задава ритъм на спорещите  Mr. Green

# 119
·٠•Sisito•٠·, пианистката сигурно акомпанира на студентите или задава ритъм на спорещите  Mr. Green
Joy hahaha А всички едновременно цял концерт ни изнасят. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт