Жената лъв - 48

• 18 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
По-скоро е психо, Спонджи. Ама може и да ти хареса, не знам.

# 541
  • Балчик
По-скоро е психо, Спонджи. Ама може и да ти хареса, не знам.
ее определено ще го гледам в по - спокойни за мен времена  Mr. Green
че за сега нямам нужда от повече психо- атаки  Peace

# 542
Добро утро   Hug

Една страхотна маса / Стеф къде си?! /

Чудя се каква закуска да направя.......ако питам домашните те казвам: "нищо не ни се яде" и като направя нещо всичко се изяжда  Crazy

И сега малко за вируса, тоз вирус с главоболие ли е? Мишо все се оплаква от главоболие, дига Т, давам Нурофен и всичо минава и така до след 3-4 часа  Crossing Arms

И друго искам да питам. Някой запознат ли е с колективното пазаруване с някакви ваучери и т.н. Записах се в една тема подобна обаче ме е срам да разпитвам за подробности.........

# 543
Добро утро! Hug
Скокнах и аз в 7 часа да правя попари. Mr. Green
Норче, не знам за какви ваучери става въпрос. newsm78
А з другото - също не знам. Но на лекар ходихте ли? Гърлото как е? Все пак тая Т не е от нищо. Thinking
Много яка маса, искам да съм там. Crazy

# 544
Добро утро! Аз съм на крак от 6:30, когато моят скокна да се приготвя за Боровец. Сигурно вече са стигнали.
Норче, звучи ми като грип. Боил така се оплакваше от главоболие, имаше висока Т, давах Нурофен, но скоро пак вдигаше много висока Т. В началото беше само с Т, а после започна гърлото да се зачервява. Заведи го на лекар. Дано бързо се оправи!
За колективното пазаруване и ваучерите също нямам идея. Отивам да препичам филии

# 545
Ние като боледувахме януари, имахме болки в околоочието. Rolling Eyes
Ох, много хубаво време. Така да ми се ходи нанякъде. Confused

Рени, ти що не ходиш с твоя? Моят така да се организира с мъжки компании само - ъ-ъ, няма как да стане. Twisted Evil Най-много карти да играе някоя вечер. Whistling

# 546
Ренка, права си и обложено му е гърлото и е червено от вчера. Ще взема мерки  Peace

Пол, масата е уаууууууууууууу, никога не съм била на такава  Crazy

Времето е страхотно.

Отивам да правя песъчинки  Wink

Аз утре съм отпуска един ден  Grinning

# 547
.....Аз утре съм отпуска един ден  Grinning

Аз пък съм почивка, но какво от това.  33uu Отсега знам какъв е плана - ще се прибера от нощна, ще "спя" два часа, ще вземем Ник от ясла, ще се приберем, ще спим, и то мръкнало. Whistling Егати и кефа ooooh!

# 548
  Poli, аз не обичам зимата да не кажа, че направо си го мразя този сезон и за нищо на света не бих тръгнала с него на сноуборд. Виж ако тръгне с децата ща, не ща ще отида и аз, но иначе - не! А пък при условие, че толкова чаках да стане топло и пролетно, сега да се навра горе в снега - няма да стане  Mr. Green. Все пак ми се иска децата да се научат да карат ски/сноуборд, така че от другата зима и аз ще трябва да мръзна по планините  Confused
  Днес мисля да напомпам гумите на колелото на Боил и да излезем в парка. Ако Вили успее да си научи и той ще дойде, но много ме съмнява, щото вчера след олимпиадата не отвори да погледне по нищо  Confused. На олимпиадата на най-лесната задача се е изложил, щото  е решил, че е много лесна и хич не се е замислил. Другите 2 са му верни, но това няма да му е достатъчно, за да отиде на национален кръг. Абе няма значение, важното е да полага усилие и да се учи от грешките си.
  Деси, ходи ли да натупаш съученика?  Mr. Green

# 549
Мастърче, виж каква музикална школа за деца има в Португалия: http://www.youtube.com/watch?v=erXkdOhpP3A&feature=related
Това е концерта в края на годината: http://www.youtube.com/watch?v=Vrsewhh5W8E&feature=related
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Искам по един такъв учител по музика във всяко БГ училище, а не да учат по учебници пълни с глупости от рода на: Вълчо черен джип Мицубиши караше  Sick

# 550
Рейче, и аз съм като МиСо.Същата работа вече 3-ти ден.Ама не си обръщам много внимание ...смуча един Трахизан само.
Това за ваучерите за първи път чувам  Rolling Eyes
Рени,много си ценна  Joy
Цитат
Вълчо черен джип Мицубиши караше 
Joy
Пол,ами хайде на разходка де или пък ти поне си в къща...кафенцето на дворчето... (Оххххх,как искам и аз къща.)

Ние вчера цял ден откарахме по разходки,чудно слънчице.Като се прибрахме и дремнахме до към седем.Днес обаче ще се учи,има стих. наизуст.Аз мисля да поизчистя.Започвам от балкона.

# 551
  • София
ДобрЮтро  Hug!
Снощи бях на сбирка на випуска и се прибрах по нощите. Обаче изкарахме много хубаво  bowuu.
Отивам да чета вие какво сте правили.

# 552
Жу бързо да се възстановиш, явно от малкият си се разболяла.

Вени не се беше похвалила, че ще ходиш някъде.... снимки ще покажеш ли? Хубаво ли беше? Къде празнувахте - ресторант, бар....

Момичета ето я темата, но аз се записах в подобна, но за Варна само.  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568307.0

# 553
  • Балчик
Добър ви ден,
страхотно време е на вън и на мен не ми се виси у дома ,но ...  Tired
За тези ваучери аз съм чувала  Peace
Хубав ден девойки  Hug

# 554
  • София
Реа, беше много готино. 16 години минаха от завършването ни. Успяхме да се съберем съученици от целия випуск. Бяхме три класа. Дойдоха и класните ръководители.
Мястото го бяха изпрали много готино - точно до училището, в едно бистро.
Снимки нямам, щото не носех апаратчето.

Ти говориш за колективното пазаруване, нали? Много народ е пощурял по него  Mr. Green, ама като гледам какви изгодни оферти пускат - явно има за какво.

Общи условия

Активация на акаунт